Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bread Ahead Bakery School

52
Všechny fotografie (52)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající86%
  • Velmi dobré8%
  • Průměrné1%
  • Špatné1%
  • Příšerné4%
Informace
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
6 °
2 °
12
6 °
2 °
1
6 °
2 °
2
Kontakt
Palace House 3 Cathedral Street, Londýn SE1 9DE, Anglie
Southwark
Webové stránky
+44 20 7407 7853
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (61)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
6
1
0
1
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
6
1
0
1
2
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 22. srpna 2018

Jako vyškolený šéfkuchař rád chodím na různé kurzy vaření / pečení, když mám čas na to, aby se učil nebo viděl něco nového. Červená jsem o škole a myslel jsem si, že bude hezké něco vyzkoušet a rezervovat si za poloviční třídu talířů. Méně než...24 hodin před mou třídou mi bylo řečeno, že bylo zrušeno e-mailem. Telefonní hovor byl proveden 15 hodin před třídou, aby se potvrdilo to stejné. Když jsem následně poslal e-mail s žádostí o vrácení peněz a odškodnění na základě toho, že jsem musel mít volný čas (kurz byl naplánován na čtvrtek) a péče o děti, protože obě děti byly na školní dovolené v té době, a místo dítěte na následující kurz pondělí! Úplně nevhodné, protože jsem si nejdříve nechtěl přivézt jednu z mých dvou dětí přes třídu pečení ani si vzít kamaráda. Po dvou týdnech korespondence s ředitelem jsem byl vrácen za třídu (o 10 dní později) bez jakékoliv jiné náhrady. Zjistil jsem, že celá zkušenost je časově náročná a velmi neprofesionálníVíce

Datum zážitku: červenec 2018
Recenzováno: 18. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Třída pizzy byla skvělá zábava. Šéfkuchař byl zábavný a skupina se držel na trati. Velké zasedání - poslední 3 hodiny, ale mohlo by to být delší, když čas letěl. Chlebové tyčinky, těstoviny a pizza, které byly vyrobeny a nakrájeny. Vysoce doporučujeme

Datum zážitku: srpen 2018
Recenzováno: 26. července 2018

Vyhněte se potížím a jděte někde jinde. Někde, která oceňuje své zákazníky a nezaklání se k podvodným praktikám. Kvůli okolnostem mimo mou kontrolu (matka příroda) jsem byl nucen zrušit svou účast na jedné ze svých tříd. Maria obdržela souhlas od jejího GM Chris, aby vrátila...65 liber z poplatků za 80 liber, jak se zřejmě jednalo o politiku společnosti? Souhlasil jsem s částečnou refundací (i když zrušení bylo mimo mou kontrolu) a bylo mi řečeno, že to bude na můj účet během 3 - 5 dnů. Uplynuly týdny a na můj účet nebylo uloženo nic? Po dvou měsících, kdy jsem se ujistil o tom, že mi byla vrácena náhrada (mám e-maily), najednou jsem dostal e-mail od GM Chris (který jsem se při různých příležitostech pokoušel kontaktovat) a prohlásil, že se teď rozhodl, že mi nebude vrácen? Ztratili tohoto zákazníka a všechny ostatní, které jsem vyprávěl o jejich nerespektování placených zákazníků. Vyhněte se nejhoršímu.Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 21. června 2018 prostřednictvím mobilu

Nemohu to doporučit dost. Učili jsem kurzy vaření dříve, ale bylo to mnohem lepší než ostatní. Nejprve pekař Kevan byl tak přívětivý, přátelský, trpělivý a vstřícný. Je tak talentovaný a kolem něj měl báječný tým, kteří ho a nás podporovali. Musíme dělat každou část receptury...a bylo to velmi ruce. Mohl byste být začátečník a zkušený a stále máte hodně. Nakonec jsme skončili se 6 úžasnými koblihy, které jsme si udělali doma a těsto, aby se udělaly více doma a čerstvě vyrobené plástové plátno. Je to v srdci čtvrti trhu a cítí velmi řemeslné a přesto není příliš složité. Dostanete okamžitě recepty, abyste mohli jet kreativní vlnu. Tak dobré. Neváhejte rezervovat.Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 9. června 2018 prostřednictvím mobilu

Velké odpoledne jsme strávili úvodem do francouzského chleba. Za 3 hodiny jsme vyrobili 3 chleby, z nichž všechny byly opravdu chutné! Náš školitel byl francouzský a škola se nachází na Borough Marketu, což všechno přispívá k tomu, aby se kurze stalo "celkovým" zážitkem z pečení....Jak já, tak i můj přítel zanechali pocit, že v budoucnu budeme pečovat svůj vlastní chléb s vědomím, že známe tajemství! Jak říkám, bylo to skvělé odpoledne a naučili jsme se!Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 19. května 2018 prostřednictvím mobilu

Knoflík, tři dny ve stínu katedrály Southwark. Prostě. Jednoduše. Pečení. První den, mýlíte se, nastavte scénu, připravte si vlastní startér a poté použijte startér Bread Ahead, čímž vytvoříte startéry a bazény, které použijeme v příštích dvou dnech. Ach ano a stlačení v rychlém Borodinu, který...byl zítra na triumfu na snídani. Trvá chvíli, než se usadí. Den dva obrovské úsilí v průběhu dne, z naší pizza oběd na crafting focaccia a bageta spolu s ostatními. V této fázi jsem běžel mé sestry mrazničky. Den 3 croissanty, více ražního bochníku a hnědé a bílé leveiny. Z toho jsem přišel s vlastním rajským startem, dostatečným křupavým chlebem, abych po dobu jednoho měsíce živil celou rodinu. A vědomí, že hodně mého pečení z posledních desetiletí bylo špatné. A plně doufám, že mi pomůže vrátit se na cestu. Dokonce i když nikdy neinvestujem tolik času, než jsem dělal croissanty déle než tři dny. Ale byly nádherné.Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 6. května 2018 prostřednictvím mobilu

Jen jsem koupil cinnabun a to nebylo čerstvé z trouby nebo dobré. Služebník řekl, že není možné ho zahřát a že chléb byl tak chladný, protože to bylo v okně, nemyslím si, že je to možné, protože teplota v místnosti byla tak nízká a dnes...je slunečno, můj odhad je to z chladničky nebo mrazničky Koupil jsem to, aby šel, ale snažil se a bylo to méně průměrné, těsto nebylo měkké. Obdivovatelé vypadali lahodně, ale už se nevrátím.Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 15. dubna 2018

Velký britský pekařský kurz byl zábavná tříhodinová třída zahrnující tři příklady keltského pečení - Welsh Bara Brith, Aberdeenské buňky (podobně jako croissant) a irské brambory. Recept na máslo byl vyroben ze sádla, ale můžete ji přizpůsobit vegetariánům. Škola pečení je přímo na Borough trhu a...byla dobře zřízena. Třída byla dobře organizovaná, i když někdy jste museli čekat poměrně dlouho, než se objeví ingredience. Učitel byl přátelský, zábavný a doručil třídu opravdu dobře. K dispozici byly teplé nápoje, srdečné a některé brownies k dispozici pro přestávky. Byla to zábavná třída a tři hodiny vypadaly dobře. Hodnotil jsem tyto čtyři hvězdy spíše než pět, protože ve srovnání s některými jinými kursy kolem to vám nedalo tolik informací o pozadí, např. G. historie jídla, věda za recepty apod. (i když byly jasně poskytnuty některé informace). Také se někdy cítila trochu příliš instruktážní - znovu by se více informací o pozadí trochu rozlomilo.   80 za tři hodiny bylo poměrně drahé ve srovnání s některými jinými kurzy. Zdálo se však, že každý má dobrý čas a my jsme přišli s hromadou pečiva. Tento kurz je pro vážné pekaře pravděpodobně méně vhodný, ale pro návštěvníky Londýna by byl vynikající, kteří chtějí ochutnat tradiční britské pečení. Tříhodinová doba je také ideální pro zapadání do turistických tras a současně se dostanete na čtvrťový trh.Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 7. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Měli jsme skvělé ráno učení, jak vyrábět koblihy. Víme téměř nic o pečení a najdeme třídu, kterou lze s vyučujícími snadno sledovat. Musíme vyrobit šest našich vlastních koblih, které se mají plnit a vzít domů, stejně jako těsto od nuly, aby se domů a pečeme...později. Naučili se tolik a hlavně koblihy byly vynikající.Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 17. března 2018

Zarezervovali jsme si jako oslavu narozenin a strávili jsme ráno ve společnosti skupiny 12 lidí vedených Manuelem (francouzský i přes jméno!) A Lucy. Třída byla úvodem pro začátečníky v oblasti výroby italského chleba. Tam byla další třída, která dělala koblihy. V našich třech hodinách jsme...vyrobili focaccia, ciabatta a grissini - dokonce i moje byla lepší než jedlé! Vítáni s kávou a sušenkami, které byly úžasné. Byla to skvělá doba, dobrá kombinace lidí a plánování další návštěvy. Pokud se vám líbí vaření, nebo dokonce nemáte nemožné mít dobrý čas. Procházka kolem městského trhu s masem a sýry poté radostíVíce

Datum zážitku: březen 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 084 nedalekých hotelů
London Bridge Hotel
2 954 recenzí
0,19 km daleko
Premier Inn London Southwark (Bankside) Hotel
1 437 recenzí
0,2 km daleko
Premier Inn London Southwark (Borough High St) Hotel
427 recenzí
0,28 km daleko
Novotel London City South
2 493 recenzí
0,32 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 25 561 nedalekých restaurací
Fish! Kitchen
148 recenzí
0,03 km daleko
Richard Haward's Oysters
103 recenzí
0,07 km daleko
Monmouth Coffee - The Borough
575 recenzí
0,07 km daleko
Wright Brothers
1 068 recenzí
0,06 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 6 428 nedalekých atrakcí
Borough Market
11 456 recenzí
0,05 km daleko
Old Operating Theatre
660 recenzí
0,18 km daleko
Southwark Cathedral
732 recenzí
0,06 km daleko
Golden Hinde
499 recenzí
0,11 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Bread Ahead Bakery School.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků