Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
340
Všechny fotografie (340)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající75%
  • Velmi dobré18%
  • Průměrné4%
  • Špatné2%
  • Příšerné1%
Informace
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
5 °
1 °
12
5 °
0 °
1
7 °
1 °
2
Kontakt
40 rue Sedaine | L'Atelier Bastille, 75011 Paříž, Francie
Bastille / Oberkampf
Webové stránky
+33 1 40 21 08 50
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (625)
Filtrovat recenze
9 výsledků
Hodnocení cestovatelů
8
0
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
8
0
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 15. července 2018 prostřednictvím mobilu

V ateliéru jsme měli skvělý čas s kuchařem Jeanem. Moje dcery se opravdu bavily dostat se do plevelů, které se učí vařit chouquetty a madeleines. Jean byl obzvláště úžasný s mou nejmladší dcerou, temperamentní dívkou. Jeho suchý smysl pro humor si udržel její zálibu a...aktivní. Jídlo, které vyrobili, bylo vynikající. Byla to jedna z vrcholů naší cesty do Paříže. Děkuji Jeanovi a jeho zaměstnancům za fantastické vzpomínky!Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 28. června 2018 prostřednictvím mobilu

Tato třída vaření překročila mé očekávání. Šéfkuchař Jean Mathat Christol byl okouzlující, zábavný a vysoce kvalifikovaný v této anglicky mluvící třídě vaření. Jednalo se o tržní večeři, která se konala v neděli v krásné náměstí za krásnými velkými dveřmi na ulici Rue Sedaine. Šli jsme...na venkovní trh a vybrané věci, které vypadaly čerstvě, byly v sezóně a za nízkou cenu a přinesli je zpátky do kuchyně, aby se naučili sekání, přípravu a naložení čerstvých ingrediencí, aby připravily 3-chodové jídlo. Šéfkuchař Jean byl trpělivý a hravý s nováčkem kuchařů s panenskými hvězdami pro ingredience na této úrovni. Nakonec jsme skončili s předkrmem, který byl opékaným rebarbem, s mirepoixem a baklažánem a zachovalým citrónovým sauthem, mořským špenátem tkaný s makrely sashimi a švýcarskými stonky švestky nakrájené jemně s egleskem, které doprovázejí všechny dno hromady nahoru a vytvářejí působivou výbušnou chuť. pusa. Naším hlavním úkolem bylo mleté ​​krabové rajče, houbové risotto s plněné chobotnice s artyčokovým srdcem a mirepoix uvnitř. Mořský chřest naplněný máslem doplnil náš chléb. Sýrový talíř byl úžasný a pro dezert - dort s čerstvými meruňkami a ostružinami naplněný plnkou lískových mouk, máslem, pistáciovou pastou a hnědým cukrem v kůře z mouky z lískových oříšků. Vezměte prosím na vědomí, že vaše jídlo bude ovlivněno vašimi stravovacími potřebami a chutí. Nevěřím, že šéfkuchař Jean se znovu pokusí o takovou agresivní kombinaci. Byli jsme tam až do 2.30, když třída oznámila konec v 1: 00. Nemohu vás dost povzbudit, abyste tuto třídu vyzkoušeli. Nemohla jsem si myslet na žádné negativní.Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 28. května 2018

Moje matka a já jsme navštěvovali tuto třídu při návštěvě Paříže. Chtěli jsme třídu, která zahrnovala trh s potravinami, stejně jako praktické pokyny a chtěli jsme jíst jídlo, které jsme vyrobili. Ve svém výzkumu jsem našel spoustu tříd, které byly téměř dvakrát dražší než tento,...a proto nebyly v rozpočtu. Tato třída byla všechno, na co jsme mohli doufat a ještě víc - to bylo vrchol naší pařížské cesty! Naučili jsme se, jak si vybrat na trhu různé potraviny, jak spárovat potraviny, příchutě, textury a barvy, jak se některé potraviny používaly v dávných dobách, jak vařit, zatímco jsou ekologické a další. Udělali jsme krásný salát, zdravý (bez mléka) risotto a působivý dezert Instagram. Pokud by tato třída existovala v každém městě, do kterého jsem cestoval, vždy jsem se přihlásil. Děkuji! !Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 25. března 2018

Moje žena a já jsme na třídě "Zpátky z trhu" a velmi si ji užívali. Setkali jsme se s kuchyní a pak jsme se prošli na místní trh, kde šéfkuchař požádal, abychom se procházeli a získali nám nápady na to, co bychom chtěli udělat. Vysvětlil,...co bylo v sezóně a poslalo nás na cestu. O patnáct minut později jsme se setkali s určeným místem pro setkání a diskutovali o tom, co jsme našli, a pak jsme šli nakupovat. Veškeré ingredience jsme vzali zpět do kuchyně, kde šéfkuchař vysvětlil, co budeme dělat a jak. Poté jsme zahájili proces přípravy jídla. Šéfkuchař vysvětlil, jak držet nůž, jak odlupovat, stříhat, sekání a další základy kuchyňských přípravků. Současně jsme se podíleli na procesu vaření. Šéfkuchař přivítal otázky a podrobně jim odpověděl. Naše třída zahrnutá a předkrm, hlavní jídlo a poušť. Zatímco jsme snědli, šéfkuchař vysvětlil některé základní informace o tom, jak připravit pokrmy od začátku a jak vytvořit různé příchutě, textury a barvy společně. Moje žena a já bychom absolvovali tuto (nebo jinou) třídu znovu. Vysoce doporučeno.Více

Datum zážitku: březen 2018
Recenzováno: 16. března 2018

Celkově dobré zkušenosti se učí dělat Eclairs na třídě angličtiny. Měli jsme krásný čas v čistém prostředí, které bylo dobře organizované. Náš učitel byl zaměstnán a projevil se silným zájmem. Celkově nebylo dostatečné množství praktických prvků, protože vše bylo předem měřeno, žádný recept nebyl dán...a učení bylo omezené. Učitel popsal, co má dělat, ale většinu toho udělal sám. Neměli pocit, že chápou, jak to udělat znovu, a to je jejich cílem. Naše děti ve věku 11 a 12 se domnívaly, že je to "v pořádku", protože se domnívají, že nemohou udělat dost, aby přispěly, a konečný výsledek Eclairs neměl chuť velmi dobře. Dospělí mu to dali 3/5 a děti mu dali 2/5.Více

Datum zážitku: březen 2018
Recenzováno: 30. října 2017

MÁ VELKÝ ČAS se učí jak pečené bezlepkové koláče a koláče S FUNNY, RELAXED, FRIENDLY JEAN a mé děti milovaly koláče, které jsem přinesl domů jako důkaz mé práce! Absolutní nutnost, pokud jste navštívili Paříž a chcete se učit a ukázat skvělé jídlo! Ralph

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 27. června 2017

Udělal třídu pečiva s některými kolegy americké studium v ​​zahraničí studentů. Bylo snadné sledovat naše začátečníky francouzské dovednosti, šéfkuchař byl přátelský a závazný a všechno, co jsme dělali, bylo vynikající! Absolutně doporučuji každému, kdo chce v Lyonu něco nového a vzrušujícího.

Datum zážitku: červen 2017
Recenzováno: 31. května 2017

Čínský šéf, který nás dva hodiny instruoval, byl dokonalý. . . dobrá rovnováha mezi triky vaření a čínským kuchyňským uměním dodávaným. . . nebyl jsem příliš dobrý, ale naučil jsem se hodně. Takže jsem toužím se zúčastnit další lekce na tomto úžasném místě. . ....Zavřeno do Bastille, kde můžete snadno jíst. . .Více

Datum zážitku: květen 2017
Recenzováno: 17. března 2017 prostřednictvím mobilu

Bylo to úžasné zážitky! ! Vzal jsem své neteře do Paříže na své narozeniny a chtěl, aby získali plný zážitek. Inštruktor byl skvělý, což dětem a rodiči velmi usnadnilo. Určitě bych to doporučil během svého pobytu s dětmi nebo bez nich.

Datum zážitku: březen 2017
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 822 nedalekých hotelů
Hotel Standard Design
709 recenzí
0,16 km daleko
Ibis Paris Bastille Opera 11th Hotel
2 851 recenzí
0,18 km daleko
Maison Breguet
197 recenzí
0,22 km daleko
Hotel Marais Bastille
795 recenzí
0,26 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 19 409 nedalekých restaurací
La Robe de la Girafe
392 recenzí
0,14 km daleko
Cafe des Anges
647 recenzí
0,13 km daleko
Bootleg Bar
36 recenzí
0,09 km daleko
Monsieur Poirot
65 recenzí
0,12 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 5 588 nedalekých atrakcí
Theatre de la Bastille
11 recenzí
0,1 km daleko
Eglise Notre Dame d'Esperance
11 recenzí
0,11 km daleko
Kairos Escape Game
420 recenzí
0,03 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Atelier des Sens.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků