Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Edwart Chocolatier

Č. 44 z 793 zařízení v kategorii Nakupování – Paříž
Nyní zavřeno: 11:00 - 20:00
Dnes otevřeno: 11:00 - 20:00
147
Všechny fotografie (147)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající85%
  • Velmi dobré13%
  • Průměrné1%
  • Špatné1%
  • Příšerné0%
Informace
Nyní zavřeno
Dnes otevřeno: 11:00 - 20:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: < 1 hodina
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
10 °
2 °
3
14 °
5 °
4
18 °
8 °
5
Kontakt
244 rue de Rivoli, 75001 Paříž, Francie
Louvre / Palais-Royal
Webové stránky
+33 1 49 27 03 55
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (51)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
9
1
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
9
1
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 28. srpna 2018

Rozmanité krabice byly skvělé dárky pro všechny, kteří jsou přátelé a rodina. Je opravdu úžasné, jak se vyrábějí bonbóny. Moje žena a já jsme si užívali chuť každé kousky. Špička a některé z nejlepších čokolád na světě. Užívat si. .

Datum zážitku: březen 2018
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 6. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Cestoval jsem s maminkou a 12letou neteří (její první návštěvu v Evropě) a domnívám se, že tato 1hodinová dílna bude perfektním výsledkem naší návštěvy v Paříži. Už několik let jsem vedl Lisa vedoucí workshopu, takže jsem věděl, že to bude skvělý zážitek. To bylo! Udělali...jsme pralinky na čokoládu. Lisa nás odborně prohloubila procesem, jak dělat lískové výplně, vysvětloval příběh čokolády (od rostliny po jedlou lahodnost), když jsme šli. Můj neteř vykonal většinu práce stisknutím tlačítek a škrábáním po stranách masivního kuchyňského robotu, ale všichni jsme vstoupili, když přišel čas zmírnit směs lískových ořechů. Byla to skvělá a skutečně praktická dílna a naše čokolády jsou tak chutné! Doporučuji tento workshop jako skvělou hands - on, indoorovou aktivitu v Paříži. (A co je dáno skutečnou teplotní vlnou, je pracovní prostor ochlazován, protože je to nejlepší pro ingredience.)Více

Datum zážitku: srpen 2018
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 9. července 2018

Velmi zábavné ruce na třídě čokolády. Lisa byla opravdu přátelská a informovaná, takže jsme se zapojili do každé fáze, když jsme se o tomto procesu zabývali. Nejsem obvykle fanoušek tmavé čokolády, ale to, co jsme udělali, bylo nádherné, musím přiznat. Celá rodina se zvedla na...3 velkorysých sáčcích s dobrotami, které jsme s sebou vzali. Hodně stojí za návštěvu.Více

Datum zážitku: červen 2018
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 1. července 2018 prostřednictvím mobilu

Prošli jsme se kolem tohoto obchodu a rozhodli jsme se jít, a jsme rádi, že jsme to udělali. Audrey byla fantastická při navrhování produktů, které bychom si užívali (v dokonalé angličtině). Velmi nás to bavilo, že jsme s Lisou následovali třídu čokolády, kde vyrábíme ganache...a čokoládu plněné pralinky. Měli jsme skvělý čas a vrátíme se, když budeme příště v Paříži. Důrazně doporučujeme.Více

Datum zážitku: červen 2018
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 30. ledna 2018

Šel jsem sem, abych si vzal nějakou lahodnou čokoládu jako dárek. Osoba v obchodě byla velmi užitečná (zejména proto, že jsme tam byli jediní), ale měli nízké zásoby a byly z několika druhů čokolády. Některé z čokolády, které jsme dostali, byly velmi dobré, ale upřímně...jsem upřednostňoval levné medvědy čokolády, které máme v obchodě s potravinami. Možná je to jen můj osobní vkus?Více

Datum zážitku: duben 2017
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. února 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 24. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Naše třída byla vyučována Florianem, který byl velkolepý. Udělali jsme 3 různé pokrmy a jeden byl lepší než ten druhý. Velmi doporučuji, pokud jste v Paříži.Více

Datum zážitku: listopad 2017
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 24. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Měl jsem to štěstí, když jsem objevil tuto čokoládovou zkušenost prostřednictvím mého cestovního agenta. Bylo to jednoduché najít místo, zaměstnanci byli vítáni a měl vynikající fond znalostí, které snadno sdíleli. Třída byla na rukou a personalizována. Vysoce doporučujeme a hořké sladké odchody, ale mají spoustu...ručně vyráběné čokolády vzít domů.Více

Datum zážitku: listopad 2017
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 24. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Třída byla velmi vzdělaná a zábavná. Měl jsem štěstí, že mohu zažít, jak vyrábět čokoládu, a nyní mám nový pohled na to, jak to udělat. Personál je velmi milý a věděl o čokoládě.Více

Datum zážitku: listopad 2017
EdwartChocolatier, Responsable relations publiques v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 10. října 2017 prostřednictvím mobilu

To je nejúžasnější čokoláda, kterou budete vyzkoušet v Paříži! Několikrát jsme se na předchozích výletech a touto návštěvou chystali dělat čokoládovou dílnu, což je zážitek, který zůstane s vámi dlouho poté, co lidé přestanou "poslouchat" vaše příspěvky na Facebooku z vaší cesty. Ruční dovednosti vám...dávají jistotu, že budete mít doma po dokončení čokolády, které jste hromadili, abyste si vychutnali vlastní výtvory! Pokud nemůžete říct, miloval jsem to! !Více

Datum zážitku: říjen 2017
EdwartChocolatier, Public Relations Manager v zařízení Edwart Chocolatier, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. října 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 3. června 2017

Šli jsme nevědět, co chceme. Účastník nám umožnil vyzkoušet si několik druhů čokolád, než začnete s nákupem. Všechno, co jsme měli, bylo krémové a nádherné. Velmi doporučuji oranžové lanýže!

Datum zážitku: květen 2017
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 826 nedalekých hotelů
Hotel Le Compostelle
229 recenzí
0,04 km daleko
9Confidentiel
30 recenzí
0,05 km daleko
Hotel Caron de Beaumarchais
805 recenzí
0,06 km daleko
Hotel Bourg Tibourg
335 recenzí
0,07 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 20 399 nedalekých restaurací
Comme A Lisbonne
307 recenzí
0,04 km daleko
Pozzetto
309 recenzí
0,06 km daleko
L'Alivi
501 recenzí
0,05 km daleko
Le Petit Fer a Cheval
433 recenzí
0,07 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 5 885 nedalekých atrakcí
Les Mots a la Bouche
17 recenzí
0,1 km daleko
Galerie Sakura
16 recenzí
0,08 km daleko
Association Pour la Sauvegarde et la Mise en Valeur du Paris Historique
10 recenzí
0,15 km daleko
Maison d'Ourscamp
5 recenzí
0,15 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Edwart Chocolatier.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků