Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Olive Oil Workshop

7
Všechny fotografie (7)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající92%
  • Velmi dobré4%
  • Průměrné4%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
14 °
5 °
1
16 °
6 °
2
20 °
8 °
3
Kontakt
41001 Sevilla, Španělsko
Webové stránky
+34 687 22 49 28
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (21)
Filtrovat recenze
6 výsledků
Hodnocení cestovatelů
6
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
6
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 30. května 2018

navštívil tuto olivovníku, ochutnávku a obchod s dárky na prohlídce uspořádané přes Viator. Skvělé zkušenosti. Hostitel Diego nám ukázal péči o stromy, postupy při sklizni a lisování a byl obzvláště informativní, aby nám pomohl ochutnat rozdíly mezi opravdu dobrým olivovým olejem a chudší kvalitou. Pěkný...dárkový obchod s mnoha předměty a některé balené zejména pro cestování na letadlech. Doporučujeme velmi dobře tam.Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 20. dubna 2018

Alexis uspořádala prohlídku olivového sadu a ochutnávky mlýnů a olivového oleje, zejména pro naši rodinu ve věku od 2 do 75 let. Zprostředkovala nám dopravu a byla velmi praktická. "Jeden z vás může jet se mnou, není třeba platit za další vozidlo." Bylo to úžasné....Včetně přepravního času, bylo to asi půl dne cesty. Všechny věkové kategorie to milovaly z různých důvodů - - - 2 roky staré pro zmrzlinu na konci; naše snaha, která je báječným kuchařem, říká, že získala přesně to, co od ní chtěla; Jsem nováček a teď se podívám na olivový olej ve velmi odlišném světle. Dvanáctiletý byl považován za nejlepšího se smyslovými smysly a snadno se zvedl na různé vůně olivového oleje. A jenom mluvit s Alexis o její zkušenosti žijící v Sevillě po dobu 17 let a její znalosti olivového oleje. Máte tipy, kde koupit olivový olej ve státech. Byla to jen velká zkušenost pro naši rodinu.Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 2. března 2018

Dovolte mi začít tím, že Alexis miluje olivový olej tolik, že ve skutečnosti nese vlastní zásobu v kabelce! Alexis se s námi setkala v Basilippo, olivovém háji / mlýně, kde jsme se setkali s manažerem Issacem. Jedna věc, kterou miluji při cestování mimo sezónu, je...dostupnost hostitelů, kterým by návštěvník obvykle neměl přístup. Mezi těmito dvěma jsme získali plné vzdělání o produkci olivového oleje, od háje ke stolu. Samozřejmostí bylo ochutnávání různých olejů s tapas, které vyrobil Alexis, doplněný o pěkné místní víno. Naším oblíbeným byl oranžový EVO, který byl vyprošťován nad vanilkovou zmrzlinou s nádechem mořské soli. PÁNI! Tato zkušenost změní vaše ocenění EVO a poskytne vám vynikající španělskou paměť, kterou si s sebou vezmete.Více

Datum zážitku: únor 2018
Recenzováno: 28. února 2018

Pro každého, kdo má vážný zájem o jídlo a pití, je seminář olivového oleje v Seville absolutní nutností. Alexis Kerner je uznávaným globálním odborníkem na tuto drahocennou tekutinu, která drží kvalifikaci ve světě olivového oleje, ochutnávka ekvivalentní Master of Wine. Je také skvělým učitelem a...dělá technický předmět velmi přístupný, s rukama a snadno se učí. Stejně jako každá oblast potravin a nápojů na trhu s olivovým olejem existuje obrovská škála kvality a po této třídě budete rozumět rozdílům, abyste mohli při každém nákupu olivového oleje činit informovaná rozhodnutí.Více

Datum zážitku: únor 2018
Recenzováno: 4. února 2018

Šel jsem na toto turné a byl to tak zábavný zážitek. Hodně jsem se naučila a měla skvělý čas! Určitě bych vám to doporučil!

Datum zážitku: leden 2018
Recenzováno: 2. října 2017

Byl to tak zábavný a informativní den! Nebyl jsem si jistý, co mám očekávat, když jsem si objednal prohlídku trhu a ochutnal, ale ukázalo se, že je jedním z nejdůležitějších momentů našeho nedávného pobytu v Seville. Setkali jsme se s Alexisem v kavárně Otto, která...se náhodně nacházela přes náměstí od bytového klobouku, který jsme si pronajali. Zatímco jsme měli kávu a trochu toastu s rajčaty, ochutnali jsme jejich olivové oleje a byly rozvráceny rozdíly. Poté jsme udělali zábavnou cestu po trhu, kde Alexis koupil nějaký nádherný Iberico jamon, a skončili jsme na malém místě vedle jednoho z prodejců, kde jsme pokračovali v ochutnávání. Je tu tolik informací o olivovém oleji, mnohem víc, než bychom mohli pokrýt v několika málo hodinách, které jsme měli. Dokončili jsme sklenku vína, některé sušené tuňáky (které miluji) a mackarel (také velmi dobré), stejně jako ta báječná šunka. Přijeli jsme s malou láhev olivového oleje a my jsme si dnes ráno užívali raňajky. Alexis je tak nadšená a jen krásná žena se setká. Cítili jsme se, jako bychom se spojili s velmi dobře známým přítelem. Velmi doporučuji tuto zkušenost všem návštěvníkům Sevilly, kteří mají zájem o jídlo.Více

Datum zážitku: září 2017
Zobrazit další recenze
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení The Olive Oil Workshop.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků