Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pizza Experience - Make Your Pizza

Č. 3 z 10 zařízení v kategorii Kurzy a semináře – Neapol
Zavřeno: Zavřeno
Dnes otevřeno: Zavřeno
Přeposlat
26
Všechny fotografie (26)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající86%
  • Velmi dobré7%
  • Průměrné7%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Zavřeno
Dnes otevřeno: Zavřeno
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
16 °
7 °
11
12 °
5 °
12
11 °
3 °
1
Kontakt
Via Pignasecca 22, 80134, Neapol, Itálie
Webové stránky
+39 333 439 2629
Zavolat
Nejužitečnější pozitivní recenze
Recenzováno: 21. února 2017
Překladač Google

Více

Nejužitečnější kritická recenze
Recenzováno: 31. prosince 2017

Více

Recenze (14)
Filtrovat recenze
2 výsledky
Hodnocení cestovatelů
1
0
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
1
0
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 31. prosince 2017

Tato zkušenost se mi líbila, ačkoli některé malé detaily to znesnadňovaly. Také jsem udělal v Římě kurzu vaření za stejnou cenu a nebyla to žádná soutěž. Tato zkušenost byla mnohem informativní a osobní s větší pozorností k detailu a byla více soukromá, protože práce byla...provedena ve studiu s velkou kuchyní. Tentokrát jsem si to užil, ale vzhledem k kvalitě zkušeností jsem zjistil, že cena je velmi vysoká. Bylo mi řečeno, že se mám potkat u pizzerie poblíž přístavu v Neapole v 10 letech. m. Čekala jsem tam deset minut, než jsem se setkal s hostitelem zážitku. Byla velmi milá a mluvila dobře anglicky. Bylo jasné, že jsme čekali na otevření pizzerie. Setkal jsem se s několika dalšími klienty a to byla naše skupina. Nicméně jsme museli čekat více než půl hodiny v restauraci pro kuchaře. Byla nám podávána káva, zatímco jsme čekali, ale bylo to nepříjemně dlouhé čekání. Nezískali jsme historii neapolské pizzy, jak je popsáno na webových stránkách, pravděpodobně kvůli tomuto zpoždění Jakmile jsme začali, těšili jsme si proces hnětení těsta a jeho přípravu (i když to nebylo těsto, na kterém bychom nakonec uvařili). Bylo zde velké množství osobní pozornosti, a to zejména proto, že jsme tam byli jenom 4. Kuchař nemluvil anglicky, takže pořadatel kurzu jednal jako překladatel. Nicméně bylo jasné, že šéfkuchař nebyl ve skvělé náladě, protože se často mračil a nechal si volit několik italských kletb. Bylo to také trochu nepohodlné, protože jsme byli skutečně v posezení v pizzerii, pomocí tabulek, které lidé jedí, aby pracovali s těsto. Abyste se dostali do kuchyně, museli jste jít ven a další dveře, takže jsme museli opustit naše věci v restauraci, která se začala naplňovat lidmi na oběd. Šéfkuchař ve skutečnosti připravoval pizzy pro stálé zákazníky a zároveň se pokoušel instruovat nás. Naštěstí v tento den nebylo příliš mnoho. (Na webových stránkách se uvádí, že kuchyně je pro tuto třídu uzavřená, ale přestože jsme tam byli, sloužil alespoň jeden velký stůl zákazníků.) Nejlepší součástí této zkušenosti bylo protahování těsta, nanášení ingrediencí a položení naší pizzy do trouby. Kuchyně velmi rychle za méně než dvě minuty, protože trouba je nad 400 stupňů Celsia. Bylo to skvělé zažít. Ovšem skutečná zkušenost s jídlem nebyla tak skvělá. Během stojícího v kuchyni dostali naši pizzu složenou "portafiolu" nebo "peněženku". To je dobrý způsob, jak jíst pizzu na útěku, ale nebyli jsme spěcháni a já bych si hodně radši jíst, když sedím (všechny sýry a omáčka spadly na dno!) Také jsme mohli vyzkoušet hluboce vypráženou pizzu a může mít pivo nebo koks. Neměli jsme šanci vyzkoušet různé náplně nebo styly pizzy, ani jsme nabídli žádné další položky mimo menu ani víno. "Degustazione" nebo ochutnávkové menu na webových stránkách slíbilo dva různé typy pizzy, které se pokusily u stolu, stejně jako víno a konverzace. Za částku, kterou jsme zaplatili, jsem čekal více. V rámci dalšího zážitku jsme během celé zkušenosti podávali Prosecco a dvě různé lahve vína a podávali jídlo po chuti po celou dobu zážitku, stejně jako dva druhy předkrmů, dvě těstoviny a dezert - vše za stejnou cenu. Celkově jsem se těšil ze zkušeností a učení o tom, jak udělat pizzu. bylo to docela informantní a hodně jsem se naučil. Nicméně náklady a malé detaily z něj činí méně než dokonalou.Více

Recenzováno: 12. září 2017 prostřednictvím mobilu

Měli jsme skvělý čas dělat pizzu. Tam bylo zmatek na začátku, když jsme byli požádáni o změnu dní, ale to byla rezervační společnost, ne restaurace. Pro ty, kteří ve svých recenzích řekli, že neudělají těsto, museli byste strávit den nebo dva tam, kde se hněte...a dokážete. Říká se vám, jak připravit těsto a dát recept.  Byla to dobrá zábava a pak se můžete jíst, co jste udělali. Dokonce se dostanete k použití trouby na pizzu. Řekli jsme, že ne na jednom z kurzů jsme byli tak plní. Tuto zkušenost doporučujeme, personál kuchyně byl přátelský a příjemný. Já bych to ještě jednou udělal.Více

V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 187 nedalekých hotelů
Reginella Residence
24 recenzí
0,31 km daleko
Culture Hotel Centro Storico
403 recenzí
0,35 km daleko
The Fresh Glamour Accommodation
180 recenzí
0,37 km daleko
Hotel Toledo
491 recenzí
0,38 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 3 339 nedalekých restaurací
Trattoria Nanni
841 recenzí
0,13 km daleko
Pescheria Azzurra
685 recenzí
0,12 km daleko
Pizzeria Da Attilio
1 284 recenzí
0,06 km daleko
Tripperia Fiorenzano
124 recenzí
0,04 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 1 376 nedalekých atrakcí
La Pignasecca
102 recenzí
0,03 km daleko
Chiesa di San Nicola alla Carita
44 recenzí
0,09 km daleko
Graffe da Zia Rosaria
11 recenzí
0,21 km daleko
Palazzo Doria D'Angri
15 recenzí
0,2 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Pizza Experience - Make Your Pizza.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků