Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pizza Experience - Take A Look at That Pizza

Č. 8 z 11 zařízení v kategorii Kurzy a semináře – Neapol
Otevírá za 15 min: 10:00 - 0:30
Dnes otevřeno: 10:00 - 0:30
36
Všechny fotografie (36)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající67%
  • Velmi dobré0%
  • Průměrné33%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Otevírá za 15 min
Dnes otevřeno: 10:00 - 0:30
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: 2-3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
12 °
5 °
12
11 °
3 °
1
11 °
3 °
2
Kontakt
Via Egiziaca a Pizzofalcone 100 | C/o Pizzeria Rosario Piscopo, 80132, Neapol, Itálie
Webové stránky
+39 333 439 2629
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (3)
Filtrovat recenze
1 výsledek
Hodnocení cestovatelů
0
0
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
0
0
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 14. ledna 2018

Díky mým italským kořenům a žita v Neapole tři roky, zatímco jsem byla přidělena do ústředí jižního regionu NATO, chtěla jsem se naučit, jak dlouho vyrobit správnou neapolskou pizzu. Když jsem při této příležitosti navštívila Neapol, měl jsem na ruce spoustu času a oslavila jsem...narozeniny, takže moja nádherná manželka mi na Pizza Experience koupila "4hodinový" kurz pizzaiolo (pizza maker). . . HOOAH! Nyní procházím cíle kurzu, jak jsou citovány z jejich webových stránek, jeden po druhém a řeší každý z nich:  1. "Uvítací káva vyrobená v neapolském stylu"  - Byla mi nabídnuta uvítací káva.  2. "Úvod do neapolské pizzy - historie od vzniku až po dnešní"  - Nedostal jsem historii neapolské pizzy, jen trochu mluvit a nějakou šumivou vodou.  3. "Výběr surovin a popis základního vybavení"  - Musela jsem se zeptat na specifické složky, které se dělají na přípravu neapolské pizzy, jak funguje trouba, na jakou teplotu a kde umístit pizzu, ale nebylo mu dáno popis vybavení.  4. "Demonstrace a realizace těsta ručně"  - Bylo mi ukázáno, jak míchat ingredience, a jak těsto míchat. Nicméně musel jsem se zeptat na množství ingrediencí a Rosario, "il maestro" (pán a / nebo učitel) a "pizzailolo" (pizza maker), byl s mnou velmi netrpělivý. Kdybych udělal i ty nejmenší chyby, začal by se skládat, převzal a dokončil proces a dělal mi málo praktických zkušeností. Zdálo se, že si spěchá, aby si lekcí převzal, aby mohl jít o svůj den a připravit si pizzu a peníze.  5. "Pohledy na kynutí a dozrávání těsta"  - Opět jsem musel položit objasňující otázky ohledně doby, po kterou musí těsto zvednout a odpočinout, stejně jako několik dalších specifik týkajících se procesu výroby těsta.  - Bylo mi řečeno více než jednou: "Na YouTube je mnoho videí, které popisují proces (y), takže na to už nemusíme věnovat více času". Nezískala jsem však informace o umístění videa před odjezdem.  6. "Příprava dřevěné trouby a vaření vaší vlastní" peněženky "pizza"  - Oheň v troubě už byl zahájen a znovu jsem se musel zeptat, jak postavit oheň, jak velký by měl být, kde by měl jít, co dělat s popolem a tak dále.  - Co se týče výroby pizzy, Rosario udělala většinu práce, protože jsem to neudělal přesně tak, jak by se mělo dělat. Koneckonců, dělá to po dobu 20 let a já za méně než hodinu.  7. "Degustace u stolu dvou neapolských pizz s párem, víno nebo nealkoholický nápoj"  - Já jsem jíst lahodnou pizzu a obdržel jsem velkou sklenku červeného vína, abych pili spolu s mou pizzu.  8. "Doručení certifikátů o účasti a dárkových gadgets se suvenýrními fotografiemi"  - Fotografie suvenýrů byly pro jejich webové stránky a stránku na Facebooku a já jsem nedostal jeden. Měli byste vědět, že budete požádáni, abyste podepsali zrušení zveřejnění fotografií, něco, co si na webové stránky nepamatuji.  9. "Teplejší pozdrav všech členů bude následovat s konečným přípitek"  - Žádný přípitek, ale moje poslání bylo teplo a zkušenost slušná. Několik dalších věcí z jejich vyprávění, které je třeba řešit:  1. "Budete opouštět občanský oblék a stanete se výrobcem pizzy s personalizovanou zástěrou"  - Zdá se, že dostanete zástěru s tvým jménem, ​​možná s logem, abys vzal domů s vámi jako jeden z "gadgetů". Vy ne.  2. . . . "po tom, co jste je zakryli rajčaty, Campana bufala mozzarella (ve skutečnosti je to" mozzarella di bufala campana "), bazalka a olivový olej, účastníci budou připraveni k pečení jako tradice diktuje."  - Bylo mi řečeno, že místo toho nepoužívají mozzarella di bufala (vodní buvolí mozzarella) kvůli své vodnaté konzistenci, a to za použití fior di latte (kravské mléko mozzarelly). Webová stránka uvedla, že studenti strávili 3 až 4 hodiny tréninku, ale mezi mým zprostředkovatelem 15-20 minut pozdě a s přestávkami na cigarety jsem tam byl jen dvě hodiny, z nichž jedna byla skutečně vynaložena na pizza - související aktivity. Byl jsem jediný student toho dne, který obdržel jedno - na - jednu pozornost v kuchyni pizzy, než v jídelně vedle sebe s 3 - 11 ostatních studentů, kde trénink obvykle probíhá. Nečekal jsem, že by strávili s sebou tři až čtyři hodiny, ale jenom hodina tréninku s malou praktickou zkušeností kvůli netrpělivosti pizzaiolo mi zanechala pocit zanícení. S cenou 100 eur jsem čekal více praktických školení, protože jsem odešel, když jsem cítil, že jsem se neučil téměř tak, jak bych mohl. S určitým vyladěním, sledováním cílů propagovaných na svých internetových stránkách a prokazováním větší trpělivosti s nováčci z pizzaiolo, by se kurz mohl rovnat registračnímu poplatku ve výši 100 EUR. Nakonec jsem se dozvěděl mnohem víc, než jsem věděl předtím, než jsem přišel, díky - částečně kvůli mé zvědavosti. CombatCritic dává Pizza zkušenosti 6 bomby z 10. . . Více bomby jsou lepší!Více

Datum zážitku: leden 2018
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 189 nedalekých hotelů
ApartHotel Plebiscito
360 recenzí
0,19 km daleko
Chiaja Hotel de Charme
1 466 recenzí
0,22 km daleko
MH Design Hotel
382 recenzí
0,28 km daleko
Borgo Santa Lucia
7 recenzí
0,34 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 3 373 nedalekých restaurací
Dolce Idea Gennaro Bottone
548 recenzí
0,17 km daleko
Pizzeria Pavia
327 recenzí
0,13 km daleko
Ristorante "Amici Miei"
685 recenzí
0,11 km daleko
Antica Trattoria da Ettore
373 recenzí
0,12 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 1 385 nedalekých atrakcí
Piazza del Plebiscito
2 202 recenzí
0,27 km daleko
Palazzo Reale
1 553 recenzí
0,24 km daleko
San Francesco di Paola
299 recenzí
0,28 km daleko
Via Chiaia
19 recenzí
0,18 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Pizza Experience - Take A Look at That Pizza.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků