Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Italian Days Food Experience
Nelze rezervovat na TripAdvisoru

Hledáte další možnosti, které byste mohli ihned rezervovat?
1 407
Všechny fotografie (1 407)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající98%
  • Velmi dobré1%
  • Průměrné1%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
5 °
-1 °
1
8 °
0 °
2
13 °
2 °
3
Kontakt
Via Caprarie 1, 40124 Bologna, Itálie
Saragozza
Webové stránky
+39 338 421 6659
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (1 610)
Filtrovat recenze
20 výsledků
Hodnocení cestovatelů
19
1
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
19
1
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11020 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. října 2018

Tolik znalostí, zábavy a jídlo. Vidět práci, která jde do výroby těchto produktů, byla neuvěřitelná. Nejlepší turné a nejlepší průvodce, Alessandro, vůbec.

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 30. září 2018

Můj manžel a já se shodneme, že to byl ten nejlepší den našeho třítýdenního líbánku a nejlepšího turné, na kterém jsme kdy byli! Váhal jsem, když jsem si uvědomil cenu, ale bylo to 100% za každý penny. Náš průvodce Ariana byl tak vědomý a zábavný,...jídlo bylo božské a my jsme opravdu získali uznání za DOP a jak důležité je zachovat tyto krásné tradice. Neublížilo tomu, že víno začalo nalévat v 10:00; ) Jak nás Ariana učil: "Pokud nemáte víno s obědem, je to jen snídaně. "Slova k životu! Vezměte si toto turné, naprosto to nebudete litovat!Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 30. září 2018

Pokud jedete do Bologni, musíte jít na toto turné! Opravdu jsem ocenil tvrdou práci rodinných výrobců jemného italského zboží. Moji rodiče před dvěma lety absolvovali toto hvězdné, vedené italské turné, a proto mi to v září doporučili mně (31), můj bratr (28) a můj manžel...(31). Měli jsme absolutní výbuch dne v Modeně, jízdu z naší domovské základny v Bologni. Naše tři zastávky byly továrna Parmiggiano Reggiano, rodinný dům balsamico-octa (Acetaia Malagoli Daniele) a rodinný dům prosciutto di parma. Přijďte hladově a nezapomeňte hydratovat. Jste chuťové pohárky, které vám budou za den doručeny! Každá zastávka byla extrémně informativní a zábavná. Nebudou zkazit zábavné fakty z každého, ale skutečně zdůraznili význam DOP, který zajišťuje vysokou kvalitu místního produktu. Také se mi líbila skutečnost, že jsme měli řidiče po celou dobu, a proto jsme mohli v autě na den opustit bundy, klobouky, vodu a koupené zboží. Nakonec byl oběd a víno v Casa Selene s mnoha obědem a vínem tak chutné a společně jsme mohli společně s každým na turné socializovat. Bylo to nezapomenutelné učení a stravování!Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 29. září 2018

Nedávno jsme měli velkou radost, že jsme strávili úžasný den návštěvou továren, kde se vyrábějí Aceto Balsamico di Modena, Parmigiano Reggiano a Prosciutto di Modena. Náš průvodce, Ariana, byl jedním z těch, kdo byli vždycky! Byla tak znalá, artikulovaná, legrační, vřelá a přátelská. . ....Vášeň, kterou sdílela pro tyto velmi zvláštní pokrmy a její krásnou zemi, byla tak nákazlivá! Také jsme si užili ochutnávku vín a nádherný oběd v krásném prostředí. Tento den byl jedním z vrcholů naší třítýdenní dovolené v severní Itálii!Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 29. září 2018

Přihlásili jsme se k tomuto celodennímu zážitku s vysokými očekáváními a tyto očekávání byly překročeny! Out průvodce, Arianna byla zábavná, informativní, teplá, příjemná a celkově úžasná! Udělala to skvělé zážitky skvělé. Ano, cestovali jsme a viděli, jak se sýr vyráběl, jak je balsamikový ocet právem...lásky a že prosciutto je děláno správným používáním starých tradic, ale to, co tuto zkušenost výjimečné, bylo péčí a vášní lidí, které jsme se setkal u každé z těchto zastávek. Sledování mužů prochází kroky vedoucí k vytvoření pravděpodobně jednoho z předních sýrů na světě - Parmigiano Reggiano bylo zajímavé, ale vášeň a obětavost, které tito řemeslníci mají, je to, co je jedinečné. Nebo rodina, která vyrábí balsamikový ocet Modeny od roku 1860, a trpělivost a lásku, kterou mají k tomu, co dělají (to je, když má někdo z rodiny dítěte). Prosciutto de Modena (ne Parma) v "továrně", kde se řídí pravidly DOP o tom, jak může být vyrobena pomocí stejných technik a co se NEMOHOU měnit, je skutečně inspirativní. Jedli jsme, ach jsme jedli! Od "občerstvení" až po snídani, oběd a pak večeři jsme jedli a pili, jedli a pili znovu! Jak můžete říct těmto potravinám ne? Jak můžete říci ne, když řemeslník, plný pýchy, vám nabízí něco, co udělal? Jak můžete říci ne, když náš průvodce, Arianna (řekla nám, že se chystá být naší adoptovanou italskou babičkou na den) říká: "jíst, jíst, musíte jíst!"? Náš den skončil v krásném agroturismu vysoko na kopcích, které jsou vinicemi s výhledem na vinice a na obrovský stůl, který vypadal, jako by byl přímo z filmu! 8-chodové jídlo s jedním lahodným kursem za druhým, s nekonečnou lahví vína a vynikajícím personálem, který uspokojí každou naši potřebu, co by mohlo být ideálnější než toto? Pokud jste v této oblasti, musíte tuto celodenní prohlídku provést a zažít ji sami, pokud ji neuděláte, litujete to nejen kvůli zkušenostem, jídlu a vzdělání, ale protože vám chybí na lidi za zkušenostmi a na jejich vášeň a oddanost tomu, co dělají.Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 26. září 2018 prostřednictvím mobilu

Úžasná prohlídka, kterou si nesmíte nechat ujít! Jeden z vrcholů naší cesty do Itálie! Alessandro byl fantastický. . . tak dobře informovaný a velmi zábavný! Toľko jsme se naučili o produkci Parmigano Reggiano, Prosciutto a Blasamico z Modeny. Oběd a ochutnávka vín byla vynikající a...bohatá. . . rozhodně nebudete hladovět! Prohlídka, kterou si nesmíte nechat ujít. . . dobře stojí za to!Více

Recenzováno: 23. září 2018

18. září 2018 ... jsme tři vyrazili, abychom se setkali s naší dodávkou, abychom se zúčastnili turné po Italské dny na jídlo a víno v 6:15 hod., Museli jsme opustit naše agriturismo, abychom se setkali s dodávkou do 7:00 hodin v hotelu 30 minut ......ale nenechte to zastavit! Náš řidič Antonio byl nejlepší! Celý den byl informativní, lahodný a zábavný! Náš průvodce Ricardem byl perfektní, aby nás udržoval zájem a vzhůru, nemluvě o super přátelský, nadšený, vášnivý a znalý po celý den. Prohlídky zpracování Parmigiano Reggiano, Balsamic a Prosciutto výrazně překročily naše očekávání! Osamocené odpolední jídlo začalo kolem 3:00 v krásném agritursimo s výhledem na Modenu. Podávaný rodinný styl, jídlo bylo velmi chutné a bohaté, což nám dalo spoustu čerstvých místních specialit doprovázených neomezenou nabídkou vína. Jaký skvělý způsob, jak do konce dne skončit s třemi třemi turisty z USA, Austrálie a Irska s některými hysterickými ošklivkami od Ricarda. Nechtěli jsme odejít a nemůžeme se dočkat, až se vrátíme! Čau!Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 22. září 2018 prostřednictvím mobilu

Dobrá doba návštěvy parmazánového sýra, balsamico a prosciutto. Jsme a pil 10 hodin! Průvodce Alessandro byl velmi zábavný a řidiči byli skvělí v minivanech Mercedesu. Vysoce doporučeno.

Recenzováno: 9. září 2018

Byl to skvělý den. Přestože začínám brzy ráno, stojí za to! Byli jsme vyvezeni z našeho hotelu v 07. 05 a. m. V minivanu čekají už čtyři hosté. Řidič byl velmi příjemný a užitečný s naší zavazadly. Po asi 40 minutách jízdy jsme byli v...továrně na sýry, kde jsme se seznámili s naší příručkou Adriannou. Představila zhruba proces výroby sýrů a pak nás dovnitř dostala do továrny, aby zjistila, jak se skutečně stane. Byla to opravdu otevírací doba. Nejlepší součástí továrny bylo zažít různé pachy ve vzduchu, když projíždíte z jedné místnosti do druhé. Dále, kdy máme druhé snídani v továrně na balsamické ovoce. Jídlo bylo tak hezké. :) Jsem rád, že jsem se naučil tolik o lásce a vášeň vstup do dělat OCET. Naše poslední učební místo bylo u Pino. Počet nohou, které jsme viděli viset, byl působivý. Byli jsme už 110% plných, než jsme se vydali na oběd. Bylo to hodně jídla, které jsme jedli ráno! Oběd byl v krásné restauraci. Byl skvělý čas, kdy si s jídlem vychutnávali jídlo. Doporučuji tuto prohlídku. ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????Více

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 5. září 2018

Byli jsme odvezeni brzy od našeho hotelu v mini van a jeli jsme za něj hodinu do venkovského sýra, kde jsme se setkali s našimi hosty a dalšími hosty. Dovolte mi říkají, že Alexandro a Ricardo (ospravedlňujeme se za chudé pravopisné pány) jsou velkorysí hostitelé,...oni opravdu chcete, abyste si užívali den a ponoří vás do zkušeností každé zastavení. Prohlídka sýra byla naprosto zajímavá, po které jsme byli ošetřeno na sýrovou a sendvičovou snídani, doplněnou šumivou vodou; a to ještě nebylo devět hodin! Pak na farmu s balsamicovým octem. Opět vesnice a kuriózní, našel jsem to přestat fascinovat, protože vás naučí vše o produktu. Štiplavý zápach z dozrávání ocet, který vás napadne, když vstoupíte do podkroví je zkušenost, kterou si navždy zapamatuju. Další je továrna Prosciutto. To je plný moderní továrny, takže méně zajímavé, ale poté byla ochutnávka pořádně svěží. Oh a více šumivé grepový džus. Konečně je to krátká jízda na malebnou horskou farmu, kde se nachází restaurace podává se vám 5-chodová jídla formou bufetu s těstovinami, masem a pudinkem. Všichni velmi plnění a chutné. Z nějakého důvodu však neaktivovali AC místnost byla vroucí a sužována muchami, takže to nebylo tak pohodlné. To také příliš dlouhý a měl by být zkrácen na 2 hodiny. To je drahá zkušenost, ale můžete vidět autentický výrobu nejlepších jídel v Itálii, které hostí vášniví lidé, kteří se dívají po tobě dobře. Musíte, pokud jste v Bologni.Více

Datum zážitku: srpen 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 103 nedalekých hotelů
Albergo delle Drapperie
401 recenzí
0,03 km daleko
Albergo Garisenda
159 recenzí
0,07 km daleko
Hotel Corona d'Oro 1890
1 125 recenzí
0,19 km daleko
Best Western Hotel San Donato
889 recenzí
0,25 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 2 110 nedalekých restaurací
Piadineria la Piadeina
365 recenzí
0,05 km daleko
Tigelleria Tigellino
821 recenzí
0,05 km daleko
Paolo Atti & Figli
184 recenzí
0,05 km daleko
Trattoria Gianni
1 203 recenzí
0,05 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 608 nedalekých atrakcí
Chiesa di Santa Maria della Vita
1 231 recenzí
0,08 km daleko
Quadrilatero
478 recenzí
0,04 km daleko
Torri degli Asinelli e Garisenda
7 936 recenzí
0,11 km daleko
Palazzo della Mercanzia
216 recenzí
0,1 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Italian Days Food Experience.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků