Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Přeposlat
1 396
Všechny fotografie (1 396)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající98%
  • Velmi dobré1%
  • Průměrné1%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
11 °
4 °
11
5 °
0 °
12
5 °
-1 °
1
Kontakt
Via Caprarie 1, 40124 Bologna, Itálie
Saragozza
Webové stránky
+39 338 421 6659
Zavolat
Nejužitečnější pozitivní recenze
Recenzováno: 12. dubna 2012
Překladač Google

Více

Nejužitečnější kritická recenze
Recenzováno: 29. listopadu 2015
Překladač Google

Více

Recenze (1 588)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 5. září 2018 prostřednictvím mobilu

Italské dny v oblasti potravinářských zkušeností jsou v podnikání nad dodáním. Zvedají tyč pro službu, vstřícnost, znalosti a odborné znalosti. Dozvěděl jsem se velice o DOP a větší uznání za zařízení, zaměstnance a rodiny zapojené do této práce lásky. Jste v dobrých rukou s hostitelem...Alessandrem II. Zajistí, aby váš den byl úspěšný. Degustace v každém zařízení překonala očekávání. "Lite" oběd. . . . lol. Přijď hlad. Nemůžu říct dost. Mohli by si na tuto zkušenost účtovat víc a víc by to stálo za to!Více

Recenzováno: 4. září 2018 prostřednictvím mobilu

Díky turné Italské jídlo a víno jsme dnes měli vynikající čas. @italiandaysfoodexperience #DOP Náš průvodce Ricardo byl dokonalý, aby nás zajímal a vzbudil, když jsme začali v 7 hodin Nejprve sledovali, jak vyrábějí sýr a jak to jde z pouhého sýra do Parmigiano Reggiano Modena....Chutné 12 měsíců, 36 měsíců a šokující 60měsíční parmigiano. Podáváme s lambruskem, italským červeným vinným hroznem a vínem vyrobeným převážně z Emilie - Romagny a má nižší obsah alkoholu, ale bublinu. Skvělé snídaně víno? Dále na společnost DOP Balsamic, rodina vlastněná po dobu 4 generací. Chutné 12 až 25 let a 25 let starší. Také se dozvěděl rozdíl mezi balzámovým obchodem a skutečným zbožím. Denominazione di origine controllata, DOC je velmi důležitá při zachování skutečného vkusu Itálie. Přesun na místo v Prosciutto. Ach, můj, nejchutnější, nízký sodík, vysoký obsah tuku, taví se v ústech. Má 17 000 kusů prosciutto, které visí v různých stádiích vytvrzování. Více Lambrusco. Pokud to nebylo dost potravin, na oběd ve vinařství, agratismo, přestal jsem počítat na 7 hřištích. Nádherná krajina vaření doprovázená víny z regionu a spousta meče. Prohlédněte si obrázky pro podrobnější informace. Celkově, každý den, který nemusíte chybět, pokud cestujete v této oblasti! Grazie mille!Více

Recenzováno: 30. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Toto turné je přesně tak, jak to popisují ostatní. Úžasný! Byl to vrchol naší návštěvy. Náš průvodce Ricardo jasně vysvětlil, byl velmi zábavný a výjimečný hostitel. Řidiči byli také krásní. Bylo to brzy vyzdvihnout, ale den letěl. Spousta jídel na chuť a jídlo. Víno a...sýr na snídani, stejně jako chleby a koláče. Obrovský oběd s různými víny. Mnoho ochutnávek na cestě. Italská pohostinnost v nejlepším. DěkujiVíce

Recenzováno: 7. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Tuto prohlídku jsme viděli při prozkoumání míst a věcí, které mají dělat v Itálii. Pokud máte čas, dělat to, co jsme udělali, udělali jsme speciální zastávku v Bologni právě pro toto turné. To je dobré. Cestovali jsme s továrnou na sýry, továrnou na prosciutto a...továrním na ocot. Všichni se účastnili skvělé degustace neuvěřitelných produktů. Nemusíte nic koupit, ale my jsme to udělali. Oběd byl zahrnut také. Velikost porce není velká, je to obrovské. Touroperátoři se skvěle starali o to, aby jim poskytli jídlo, kdyby to bylo vhodné, odpočinku a komentáře. Jedno slovo opatrnosti, poté, co jste si to ochutnali, mohlo by to být všechno jídlo v porovnání s tímhle!Více

Recenzováno: 3. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

??? ??? ???! ?????! ??? ??? ??? ????. ?????? ???? ??? ??? ??? ??? ? ?????. Za prvé bych rád poděkoval Alessandrovi, jeho pomocnému průvodce, jeho krásné ženě a laskavému řidiči, který nás vedl kamkoli jsme chtěli. Alessandro je nejlepší průvodce a bavič! Chtěla jsem...mé děti naučit tradiční italskou potravinovou kulturu, ale bylo obtížné ukázat jim, aby vysvětlili odborné znalosti. Nicméně Alessandro to vášnivě vysvětlil dětem a užíval si legrace s humorem. Bylo to natolik informativní, že jsem se dozvěděla více o výrobě sýra, balsamico a prosciutto, že jsem se seznámil se skutečným jídlem a kulturou Itálie. Vrcholem byl tradiční oběd ve stylu Bologna. Čerstvá bruschetta, tři druhy čerstvých těstovin, včetně Nyogi, na které se přeléval lanýž, kuřecí maso, plněná kukuřice, sýrový lilek a chléb. Jsem obzvlášť vděčný, že se udělali pro oblíbené mé děti Alio Olio. Byl to dokonalý oběd s lahodným italským přírodním vínem, studeným melounem posypávaným modenským balsamickým octem pro dezert, kysanou šťávou a espreso. Ach! Oběd místo je uprostřed krásné vinařství! a prosciutto, že jsem se seznámil se skutečným jídlem a kulturou Itálie. Vrcholem byl tradiční oběd ve stylu Bologna. Čerstvá bruschetta, tři druhy čerstvých těstovin, včetně Nyogi, na které se přeléval lanýž, kuřecí maso, plněná kukuřice, sýrový lilek a chléb. Jsem obzvlášť vděčný, že se udělali pro oblíbené mé děti Alio Olio. Byl to dokonalý oběd s lahodným italským přírodním vínem, studeným melounem posypávaným modenským balsamickým octem pro dezert, kysanou šťávou a espreso. Ach! Oběd místo je uprostřed krásné vinařství! DěkujiVíce

Recenzováno: 29. července 2018

Jedná se o úžasné jídlo a víno! Věřte všemu, co o něm čtete, a přesto nebudete zklamáni. Alesandro je hostitelem s nejvíce štědrý s jídlem a vášnivý, jak se vyrábí! On opravdu chce, aby všichni na turné měli nejlepší zkušenosti a rozhodně jsme to udělali....Také jsme přišli s velkým oceněním potravinové kultury D. O. P a všechno, co se zabývá tím, že na trhu přináší to nejlepší kvalitní potraviny. Jídlo a víno byly nejlepší v autentickém prostředí, mimo zbitou cestu a všichni vlastnili generace rodin, které používají tradiční metody, to byla jedna věc, která nám jako zážitek dala zkušenost jako cestující. Ach, a mimochodem, snídani mistrů, které jsme měli ve vedlejší místnosti továrny na sýry / mléčné výrobky, byly nezapomenutelné - nic jako trochu šumivého lambruska, které by si umylo tvého bratra! Toto turné ukazuje to nejlepší z italské kulinářské kultury a bylo vrcholem naší cesty.Více

Recenzováno: 22. července 2018

Na tuto návštěvu doporučili naši přátelé. Takže můj manžel a já jsme v červnu provedli toto turné. Měli jsme velkou skupinu 18, ale na tom nezáleželo. Alessandro, náš průvodce, byl vítaný, vzdělávací, zábavný a nemohl pro nás udělat dost. Šli jsme do továrny na sýr...Parmigiano Reggiano a sledovali a dozvěděli, jak se vyrábí sýr. Měli jsme snídani sýra, salámu a vína. Šli jsme do továrny Prosciutto a továrny na výrobu olivového oleje a ochutnali jsme tam také ochutnávku. Měli jsme pět jídel oběd domácích těstovin a tradičních jídel podávaných s vínem. Byl to opravdu úžasný zážitek a touto cestou velmi doporučujeme.Více

Recenzováno: 18. července 2018 prostřednictvím mobilu

Tato prohlídka je profesionální, zábavná, zajímavá a jídlo je vynikající. Allesandro, náš průvodce, byl báječný hostitel s velkým drobností a znalostí. Nemuseli jsme se celý den starat, Allesandro a jeho tým se o všechno postarali. Myslel jsem, že je trochu drahý, když jsme si rezervovali,...ale stojí za to, že každý penny. Byli jsme zařazeni do skupiny 14, která byla perfektní velikosti. DOC!Více

Recenzováno: 15. července 2018 prostřednictvím mobilu

Musel vstávat brzy, ale zcela stojí za to! Továrna parmigiana byla neuvěřitelná! Opravdu jsme si užívali farmu z balsamicového octa. Ariana, která vedla turné, byla úžasná! Mohla jsem vynechat továrnu na prosciutto. Mám rád ochutnávku prosciutto, ale mohl jsem trávit méně času. Krásný oběd poté...v nádherné venkovské vinici. Ariana dokonce zajistila, aby děti na turné měli přesně to, co chtěly na oběd. Nemohl jsem požádat o další! ! !Více

Recenzováno: 15. července 2018 prostřednictvím mobilu

Nejsme "lidé z turné". Obvykle hledáme vlastní cestu a děláme vlastní věci pomocí knih a podobných. Ale toto turné bylo jedním z našich nejlepších dnů cestování. Doba. Komunikace při rezervaci a plánování byla rychlá a důkladná. Doprava byla včas, pohodlná a efektivní. A Alessandro byl...nejúžasnější hostitel a průvodce. Tento chlap musí být v televizi, jako Zimmern a další. Bude lepší než mlha. Naše děti 8 a 12 byly připraveny a milovaly zážitek. Lehký oběd byl prostě ohromující zážitek. Bylo to drahé, ale stojí za to každý penny. Opravdu je jedním z nejlepších dnů.Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 104 nedalekých hotelů
Albergo delle Drapperie
389 recenzí
0,03 km daleko
Albergo Garisenda
156 recenzí
0,07 km daleko
Hotel Corona d'Oro 1890
1 103 recenzí
0,19 km daleko
Best Western Hotel San Donato
878 recenzí
0,25 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 2 074 nedalekých restaurací
Tigelleria Tigellino
800 recenzí
0,05 km daleko
Piadineria la Piadeina
346 recenzí
0,05 km daleko
Paolo Atti & Figli
174 recenzí
0,05 km daleko
Trattoria Gianni
1 174 recenzí
0,05 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 597 nedalekých atrakcí
Portico di San Luca
210 recenzí
0,13 km daleko
Chiesa di Santa Maria della Vita
1 212 recenzí
0,08 km daleko
Salumeria Simoni
200 recenzí
0,1 km daleko
Quadrilatero
465 recenzí
0,04 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Italian Days Food Experience.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků