Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cook Italy

Č. 3 z 23 zařízení v kategorii Kurzy a semináře – Bologna
Nyní otevřeno: 8:30 - 17:00
Dnes otevřeno: 8:30 - 17:00
575
Všechny fotografie (575)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající95%
  • Velmi dobré3%
  • Průměrné1%
  • Špatné1%
  • Příšerné0%
Informace
Nyní otevřeno
Dnes otevřeno: 8:30 - 17:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
11 °
4 °
11
5 °
0 °
12
5 °
-1 °
1
Kontakt
Via Marsala 16, 40126 Bologna, Itálie
Webové stránky
+39 349 007 8298
Zavolat
Nejužitečnější pozitivní recenze
Recenzováno: 27. prosince 2015 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Carmelita, Owner v zařízení Cook Italy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2016
Překladač Google

Více

Nejužitečnější kritická recenze
Recenzováno: 9. listopadu 2012
Překladač Google

Více

Carmelita, Owner v zařízení Cook Italy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. prosince 2012
Překladač Google

Více

Recenze (417)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 2. září 2018 prostřednictvím mobilu

V Bologni s Carmelitou jsme měli nádhernou třídu - procházet se trhem a dozvědět se o historii jídla v této oblasti, dělat domácí těstoviny, užívat si sklenku vína s naší domácí vařené jídlo. Byl to dokonalý zážitek a velmi doporučujeme!

Recenzováno: 12. srpna 2018

To je přesně to, co můj přítel říkal o našem dni chodit na trhy a vařit s Carmelitou. Nejenže nás učí o vaření, ale o historii a kultuře Bologny. Bylo to skoro jako večeře s přáteli v cizí zemi, kde jsme nepoznali někoho. To je...z velké části proto, že Carmelita se cítí pohodlně a bylo to tak zábavné. Obě jsme se dohodli, že je to náš oblíbený den v našem dvoutýdenním výletě. Oh a žádné starosti o různé úrovně vaření. Můj přítel je lepší kuchař než já, a bylo to ještě výbuch. (Měl bych také zmínit, že naše skupina měla různé dietní požadavky (vegetariánské, alergie), které také perfektně ubytovala).Více

Recenzováno: 8. srpna 2018

Byla jsem v Itálii po dobu 2 týdnů s rodinou / přáteli a 6 z nás udělalo třídu vaření s Carmelitou. Byl to zdaleka jeden z našich nejoblíbenějších dnů cesty. Ranní procházka na trzích může být i můj osobní oblíbenec - slyšení o historii mortadelly...a salámy v Bologni bylo fascinující. Každý se dozvěděl něco z vaření a bylo tak sladké posadit se na konci, vypít sklenku vína a jíst plody našich horkých prací. Děkuji moc za nádherné vzpomínky, Carmelitě!Více

Recenzováno: 4. srpna 2018

Měli jsme nádherný zážitek z nakupování a vaření s Carmelitou. Byl to jednoznačně jeden z nejvyšších bodů naší návštěvy. Nejen, že je šéfkuchařem, ale měla tolik znalostí, aby nám dala potravu a vaření. Jídlo, které jsme připravili pod odborným vedením, bylo nejlepší jídlo, které jsme...jedli během našeho dvoutýdenního výletu, a to je vysoká chvála, protože jsme měli také skvělé jídlo v restauracích. Zvláště jsme si uvědomili, že vytvořila originální sezónní menu - což se jeví jako zcela odlišné od mnoha dalších škol, které se zaměřují na bolognese a tiramisu. Kdybychom to udělali, měli bychom se s Carmelitou pokusit vařit dříve, protože získané poznatky by nám pomohly vybírat restaurace a znalosti o regionálních specialitách v Itálii. To je skvělá zkušenost i pro dospívající.Více

Recenzováno: 30. července 2018 prostřednictvím mobilu

Měli jsme nejúžasnější den prozkoumat trhy v Bologni a vařit s Carmelitou. Měla velmi důkladnou znalost italského jídla a historie. Bylo obzvlášť krásné vidět, jak s lidmi na trhu komunikovala a podrobně popisovala produkt. My jsme uvařili tři pokrmy, starter, těstoviny a hlavní - jídlo...bylo výborné. Vaření v jejím domově bylo velmi uvolněné a okamžitě jste se cítili, jako byste vařili s přítelem. Doporučuji vám, abyste zůstali v Bologni. Je to zážitek, který nikdy nezapomeneme a byl určitě jedním z našich nejlepších poznámek našich cest po Itálii!Více

Recenzováno: 22. července 2018 prostřednictvím mobilu

Tato třída byla pro mého manžela. Napsal následující recenzi:  "Jsem šéfkuchař domů, takže moje žena si u Carmelity rezervovala celodenní třídu, abych rozšířila své znalosti o italské jídlo. Když jsem přišel, byl jsem šokován tím, kolik poznatků má o okolních regionech, potravinách a lidem. Je...velmi oblíbená a respektována mezi místními prodejci, díky nimž je nákupní zážitek ještě příjemnější. Její farma se stala stylovým učením, která se stala nádherným a dobře stráveným dnem v Bologni. Určitě půjdu domů s rozsáhlými znalostmi bologneského jídla. Děkuji Carmelitě za to, že mě přijel do svého domova a do kuchyně! "Více

Recenzováno: 18. července 2018

Poté, co jsem to udělala před 8 lety, okamžitě jsem věděla, že když jsem se vrátil do Bologni, musel jsem to udělat znovu. Carmelita jako vždy ví o jídle a historii Itálie. Ještě víc působivá, má přátele na celém trhu, když vás vezme na nákup,...abyste věděli, že získáváte opravdovou autentickou zkušenost s kvalitními produkty. Její přívětivá a odjíždějící osobnost je stejně tak úžasná jako chuť jejího jídla a opravdu se hodně naučíte po celý den. Ujistěte se, že jste připraveni pracovat a jste připraveni jíst. Jedná se o jednou a celoživotní zážitek (snad více!) A nemůžete si to nechat ujít na svém pobytu v Bologni. 100% bude nejlepší památkou vašich cest! Díky Carmelitě, až příště:)Více

Recenzováno: 7. července 2018

Zůstáváme tři týdny v Bologni, takže jsem ocenil nákupní cestu na začátku varení s tipy Carmelita o tom, kde získat nejčerstvější a nejvíce autentické ingredience. Během kultivace našich dovedností v oblasti vaření Carmelita se také zúčastnila kulturních aspektů našich zkušeností a vysvětlila různé aspekty přípravy...jídla v různých regionech Itálie. Atmosféra byla uvolněná a přátelská, když jsme připravovali jídlo pod vedením pacienta Carmelity. Bylo zřejmé, že Carmelita je velmi vášnivá k vaření a nadšeně sdílí svou lásku k italské kuchyni. Uskutečnili jsme tři kurzy: čerstvé těstoviny s rackovými listy, špetkou a rajčaty, těstovinami a cukety, grilovaným plněným lilek a rajčaty. Byly skvělé. Byla jsem s touto zkušeností nadšená a rozhodně bych to doporučila. Zábavný zážitek pro všechny.Více

Recenzováno: 4. července 2018 prostřednictvím mobilu

Měli jsme fantastický čas vaření s Carmelitou! Carmelita poskytla vynikající tipy, zatímco jsme vařili gnocchi, masové kuličky a panakotu! Žádná vejce není potřeba:)

Recenzováno: 3. července 2018 prostřednictvím mobilu

Velmi pěkný, úžasný zážitek. Osoba, kterou jsme měla, byla úžasná. Udělali jsme skvělé Gnocchi, pak nějaké masové kuličky s dezert Panna Cotta! ! !

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 104 nedalekých hotelů
Holiday Hotel
609 recenzí
0,09 km daleko
University Hotel
362 recenzí
0,12 km daleko
San Giorgio Hotel
180 recenzí
0,15 km daleko
Paradise Hotel
820 recenzí
0,16 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 2 080 nedalekých restaurací
Gessetto Ristorante
1 066 recenzí
0,06 km daleko
Fragola
212 recenzí
0,05 km daleko
Naama Cafe
723 recenzí
0,06 km daleko
Golem Cucina e dintorni
203 recenzí
0,08 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 598 nedalekých atrakcí
Torre Prendiparte
412 recenzí
0,18 km daleko
Finestrella di Via Piella
594 recenzí
0,14 km daleko
La Piccola Venezia
485 recenzí
0,13 km daleko
Chiesa di San Martino
70 recenzí
0,03 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Cook Italy.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků