Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

CIBO Culinary Institute of Bologna

Č. 8 z 23 zařízení v kategorii Kurzy a semináře – Bologna
Nyní zavřeno: 8:00 - 21:00
Dnes otevřeno: 8:00 - 21:00
Přeposlat
348
Všechny fotografie (348)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající93%
  • Velmi dobré5%
  • Průměrné1%
  • Špatné0%
  • Příšerné1%
Informace
Nyní zavřeno
Dnes otevřeno: 8:00 - 21:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
11 °
4 °
11
5 °
0 °
12
5 °
-1 °
1
Kontakt
Via Augusto Righi 30b, 40126 Bologna, Itálie
Webové stránky
+39 348 795 7725
Zavolat
Recenze (258)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 13. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

V CIBO jsme měli tak skvělý čas na vaření. Naučili jsme se tolik a skončili jsme s jídlem, na které jsme byli velmi hrdí. Uvedená rada byla užitečná a podpůrná a bylo skvělé, že jsme si povídali o Alessandře, zatímco jsme vařili.

Recenzováno: 24. července 2018

Drahá Lucia, Alessandra, Natalie, Stefano, Elena a Federico, Jak vám mohu začít poděkovat za nejúžasnější a nejúspěšnější dva týdny vaření, učení, přátelství a dobrodružství? Grazie Mile - pro vytvoření domova pro mě! Můj čas s každým z vás byl velmi zvláštní a bude vždy součástí...mých vzpomínek na Bolognu. Lucia Miluju vaši vášeň pro vaření a dělá to správným způsobem! Alessandra, ty jsi ten nejzábavnější a nejjednodušší člověk, s kým si povídáš, díky za to, že jsi mě představil na jalovcové bobule a na tvých páteřích! Natalie, jsi tak milá a ráda jsem slyšela o vaší rodině. Vsadím se, že žádný jiný účastník vám nedal masáž! Federico jste chytrý a tvrdě pracující mladý muž s jasnou budoucností! Elena, děkuji za laskavost a skvělou cestu do Benátek. Stefano, vaše energie, vášeň, vize a velké srdce jsou nakažlivé a přitahují lidi k vám a CIBO! Dvojtýdenní kurz CIBO jsem si vybral poté, co jsem navštívil školu, která se objevila na programu Pohyblivé svátky, večírek na PBS. Jsem tak šťastná, že jsem využila šanci a přihlásila se k prodlouženému studiu. Setkal jsem se s lidmi z celého světa. Lidé z Kanady, Austrálie, Brazílie, Tchaj-wanu, Velké Británie, Venezuela a dalších částí USA. Všichni jsme si užívali společně - díky vedení a pohostinnosti našich učitelů Lucie a Alessandry. Naučil jsem se dělat domácí těstoviny ručně! Byl jsem doma kuchař po léta a nikdy nemohl zvládnout umění vyrábět těstoviny, ale teď můžu! Také mohu vyrobit tu nejchutnější bolognesovou omáčku, kterou jste kdy ochutnali. Instrukce v CIBO jsou výjimečné. Naučíte se nejen techniky, ale dozvíte se také o historii bolónského vaření a vaření ve všech částech Itálie. Jako Američan jsem zvyklý na americkou italskou kuchyni a to je skvělé jídlo. Nicméně jsem se naučil tolik o tradicích vaření, které jsou jednoznačně italské a regionální rozdíly založené na tom, co přirozeně roste v různých oblastech. Můj pobyt zahrnoval byt, který byl doslova tři minuty od školy a velmi centrálně umístěný! Navrhoval bych pobyt v červnu - srpnu, protože se koná každoroční filmový festival, který se koná v Bologni a každý večer jsem mohl vidět filmy venku na Plaza Maggiore zdarma! Moje dny v CIBO začaly s macchiato (espresso) s Lucií v kavárně naproti CIBO a hovořili jsme o tom, co jsem chtěl vařit a mnoho dalších věcí. Poté jsme postupovali na otevřeném trhu, abychom si mohli vybrat denní ingredience. Recepty byly založeny na tom, co bylo v sezóně, takže všechno bylo naprosto chutné! Vybrali jsme baklažán, cuketa, čekanku, borůvky, broskve atd. Pak jsme se přesunuli na vedlejší trh s čerstvými mušlemi, slámy (nejchutnější, které jsem kdy ochutnala), kalamáre, sardinky, ančovičky apod. naši poslední zastávku na trhu s masem a vyberte moje oblíbené perličky, králíky nebo pěkný výsek z vepřového filetu. Zakoupili jsme také náš prosciutto, mortadellu a samozřejmě krále sýrů, Parmagianno - Reggiano, sponky v Bologni. Pak jsme se vrátili do školy a začali jsme připravovat. Naučil jsem se, jak odcizit králíka a perličky. Kosti mají veškerou chuť a jsou zvyklá na výrobu úžasné omáčky na maso. Také jsem se naučil, jak si vyrobit krevetku s krevetami a skořápkami, které byly používány jako omáčka, pro naše těstoviny s mušlemi, škeblemi, krevetami a kalamárem, které mají zemřít! Jsem již začleněn do řady technik, které jsem se na CIBO naučil v domě. Také jsem se zeptal svého řezníka na zemní pancetta / bravčové břicho, takže ho mám pro moje bolognese ragu. Přátelství, které jsem udělal ve škole, byla velkou součástí této zkušenosti. Od té doby, co jsem byl "dvojtýdenní", jsem se stal druhem asistentky a pomáhal ostatním s recepty, které jsem se již naučil, a dala mi příležitost upevnit své učení a trávit čas s ostatními účastníky. Také jsem si užíval vína, které jsme si během našich hodin užívali všichni! Kromě svých lekcí na CIBO můj balíček zahrnoval výlety po terénu! Cestoval jsem do Modeny a vydal jsem rozsáhlý a výživový zážitek do továrny Parmaggiano Reggiano a dozvěděl jsem se a pozoroval celý proces výroby sýrů a samozřejmě musel ochutnat sýr. Také jsem si prohlédl továrnu na prosciutto a dozvěděl jsem se, že tento proces a další řezy, které jsou také vyrobeny ze zadních nohou prasete. Skončili jsme turné s luxusním obědem u domu v zemi s nádherným výhledem na Modenu. Domov byl krásný a jídlo bylo vynikající. Také jsem měl denní prohlídku nádherného panství MariAngela, abych se dozvěděla o balsamickém octě a dlouhé tradici výroby balsamico v oceánu rodinami v Modeně. My jsme uvařili v krásné kuchyni hotelu MariAngela a vychutnali jsme si krásné jídlo na čerstvé zahradě. Konečně jsem měl to štěstí, že jsem se svým snoubencem Stefano a Elena osobně vyrazil do Benátky! Jeli jsme do Benátek a měl jsem skvělý oběd s nejlepším přítelem Stefana, Marcem a jeho učitelem v Benátkách, Chiarra v Tratorrii Alla Madonna, instituce v Benátkách, s nejlepšími mořskými plody a prosecco, jaké jste kdy ochutnali! Musím říct, že to byla ta nejlepší "dovolená na vaření", kterou jsem kdy podnikl. Slyším, že Stefano pracuje na některých nových "Foodie Tours". Prosím, dejte mi vědět, jakmile je plánujete, protože jsem si jist, že bych se rád vrátil a dozvěděl se více o jídle, kultuře a tradicích Itálie! S láskou, Čau, IvetteVíce

Recenzováno: 14. července 2018

V červnu jsem absolvoval třídenní kurz v CIBO, v čele s Lucií (ráno) a Alessandrou (odpoledne). Stejně jako u většiny lidí, kteří navštěvují tuto třídu, jsem jenom domácí kuchař, ale chtěl jsem se dozvědět více o technikách a rozšířit znalosti o potravinách. Tento kurz to...vše a víc! Lucia a Alessandra byly neuvěřitelně užitečné, když mě učil o italské kuchyni. Ačkoli na konci zakládali receptovou knihu, při vaření jsme se nikdy neopírali o recepty; spíše Lucia a Alessandra vysvětlily, co hledat, jak vědět, kolik z každé složky přidá a jak zjistit, kdy se něco dokončilo vaření. Celé denní a denní studium jsem absolvoval již před cestou, ale v těch, které jsem udělal v CIBO, jsem se neučil téměř stejně. Jedna z věcí, o kterých jsem se zajímala předtím, než jsem se o to přihlásila, byla velikost třídy, a tak funguje (doufejme, že je to užitečné): Velikost třídy je založena na tom, kolik lidí se zaregistruje pro daný den (s více učiteli pokud se velikost třídy zvětší). V prvních dvou dnech jsem měl dvě studenty ve třídě (s Lucií a Alessandrou každou výukou půl dne v těchto dnech) a byl třetí den s Alessandrou. Zejména v ten poslední den, kdy jsem byl sám, Alessandra skutečně šel nad a za mnou, když mě učil a odpověděl na mé mnoho otázek. Stručně řečeno, doporučuji tuto třídu pro každého, kdo se chce dozvědět více o italské kuchyni. Pokud chcete jen chuť a zábavu na dovolenou, polovina nebo jedna denní třída by vám dala skvělý a zábavný úvod. Pro ty, kteří se zajímají o více technik a pokrývají větší škálu jídel, doporučuji vám jít dva nebo tři dny (nebo více!). Použil jsem tolik toho, co jsem se naučil od té doby, co jsem se vrátil domů za poslední měsíc nebo tak, a udělal několik receptů, které jsem se na CIBO dozvěděl (hodně na potěšení mých přátel a rodiny!). Alessandra a Lucia - děkuji moc!Více

Recenzováno: 14. července 2018 prostřednictvím mobilu

Zarezervovali jsme ranní třídu s tržním turné a měli nejúžasnější čas s naším učitelem Alessandrou. Dokázali jsme se naučit, jak vařit tolik různých druhů pokrmů - těstoviny, kuřecí, vepřové a cukrové květy. Třída byla malá a intimní a užívali jsme si procházky na trhu s...výběrem ingrediencí, se kterými jsme chtěli pracovat. Tagliatelle Ragu bolognese, které jsme vyrobili, musí být nejkrásnější těstovinou, kterou jsem kdy měl! Děkujeme vám Alessandro za to, že jste s námi sdíleli své báječné poznatky a učinili jsme svůj čas v Bologni nezapomenutelnou.Více

Recenzováno: 10. července 2018

Strávili jsme tři celé dny s týmem CIBO. Stefano, Lucia a Alex byly fantastické! Byli jsme skupina pěti lidí, kteří rádi vaří a hodně jsme se naučili! To, co jsme milovali, byla skutečnost, že neexistovaly pevné recepty, rozhodovali jsme o tom, co bylo na trhu...k dispozici a jaké techniky jsme se chtěli naučit. Od klasického ragu Bolognese až po hluboké potápění s těstovinami, které vykořisťují králíka!Více

Recenzováno: 9. července 2018 prostřednictvím mobilu

Udělali jsme půldenní kurz šéfkuchaře Stefana, kde jsme udělali bolognesovou omáčku, masové kuličky, tortolonni a tagliatelle. Bylo to jak poučné, tak opravdu příjemné. Stefano byl skvělý učitel a my bychom se určitě vrátili, abychom se dozvěděli více! Vysoce doporučeno.

Recenzováno: 3. července 2018

V Boloně se nabízí mnoho kurzů vaření; Měl jsem šanci a objednal si odpolední třídu (plněné těstoviny) s CIBO, která doufala, že to bude nejlepší. S tímto rozhodnutím jsem nemohl být šťastnější. Můj instruktor (Federico) byl nadšený, laskavý a znalý, s velkým smyslem pro humor....Naučila jsem se, jak absolutně připravit všechno, na co jsem doufala, a já jsem věřil, že budu schopen připravit tyto pokrmy doma. Komunální a přátelská atmosféra mezi různými instruktory a studenty byla zvláště krásná. Třída CIBO absolutně stála za cenu a nemohu se dočkat, až se v budoucnu vrátím do Bologni, abych zde absolvovala další kurzy.Více

Recenzováno: 2. července 2018

Cibo ??????? Cibo ?????????????????????????????????????????????? pizza ??? ????????????????????????????????????????????????????? Jako italský milovník jídla jsem hledala v Itálii vážnou kuchyni. Naštěstí jsem našel Cibo a strávil tam 5 dní. Třída pokrývá pokrmy, které se chci naučit, jako čerstvé těstoviny, bolognese omáčka, risotto a pizza. Velmi si vážím, že...nás Cibo zařídil, abychom navštívili mokrý trh, abychom si koupili přísady v sezóně a pokrmy, z nichž jsme vyrobili, byly neuvěřitelné. Opravdu doporučujeme těm, kteří chtějí vážnou třídu pro italské jídlo.Více

Recenzováno: 30. června 2018

Měl jsem privilegium, že v CIBO strávím tři dny. Kvalita výuky mě obzvlášť potěšila. Alessandra a Lucia vyjadřují skutečnou vášeň pro vaření a sdílejí své odborné znalosti a čas velkoryse. Vytvářejí povzbudivé a zábavné prostředí pro studenty všech úrovní dovedností. Přišel jsem nejen s rozšířeným...repertoárem pokrmů, ale také s lepším pochopením toho, jak připravit jídlo způsobem, který přinese maximální požitek. Těším se na to, abych cvičil to, co mě učil. Děkujeme týmu CIBO za inspirativní zážitek!Více

Recenzováno: 25. června 2018 prostřednictvím mobilu

To je všechno, co jsme doufali, že to bude. Jak připravit zásoby, ragu, těstoviny a jahňací misky se zeleninou. Miloval jsem, že když jsem na trhu, Alexandra (jsem si jistý, že jsem to špatně napsal), se nás zeptala, jaké ingredience se nám líbí a nakupujeme...a rozvíjíme menu kolem toho. Také, a nejvíce impozantní ze všech, ubytovali naše celiakie účastníka a vařil všechno bez lepku pro celou skupinu, kromě tagliatelle samozřejmě. Pro tuto osobu jsme kromě tagliatelle vyrobili noky s GF moukou. Bylo to úžasné! ! ! Děkuji moc za magický den.Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 104 nedalekých hotelů
San Giorgio Hotel
180 recenzí
0,07 km daleko
Holiday Hotel
609 recenzí
0,13 km daleko
Paradise Hotel
820 recenzí
0,14 km daleko
Zanhotel Regina
376 recenzí
0,15 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 2 074 nedalekých restaurací
Fabrik"
119 recenzí
0,06 km daleko
Trattoria La Montanara
1 090 recenzí
0,04 km daleko
Ristorante Trattoria Oberdan da Mario
1 611 recenzí
0,1 km daleko
Trattoria Dal Biassanot
2 530 recenzí
0,09 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 596 nedalekých atrakcí
Via dell'Indipendenza
841 recenzí
0,17 km daleko
Finestrella di Via Piella
592 recenzí
0,12 km daleko
La Piccola Venezia
485 recenzí
0,13 km daleko
Chiesa di San Martino
70 recenzí
0,21 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení CIBO Culinary Institute of Bologna.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků