Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Agricola Giansanti

Č. 12 z 26 zařízení v kategorii Jídlo a nápoje – Parma
Nyní otevřeno: 9:00 - 19:00
Dnes otevřeno: 9:00 - 19:00
56
Všechny fotografie (56)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající86%
  • Velmi dobré14%
  • Průměrné0%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Nyní otevřeno
Dnes otevřeno: 9:00 - 19:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: < 1 hodina
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
9 °
3 °
11
5 °
-1 °
12
3 °
-1 °
1
Kontakt
Strada Provinciale Traversetolo, 228, 43123, Parma, Itálie
Webové stránky
+39 0521 641155
Zavolat
Nejužitečnější recenze
Recenzováno: 11. dubna 2017

Více

GiansantiDiMuzio, Proprietario v zařízení Agricola Giansanti, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. dubna 2017
Překladač Google

Více

Recenze (50)
Filtrovat recenze
7 výsledků
Hodnocení cestovatelů
7
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
7
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 30. srpna 2018

Naši přátelé, s nimiž jsme cestovali, vybrali toto turné. Skvělá prohlídka, příjemný personál, spousta sýrů na vzorku a přestože jsme spolu s manželkou jsme vyrostli vedle farmy na mléčné výrobky, viděli jsme, že malé mláděte byli také zábavní.

Recenzováno: 21. července 2018

Ukázali jsme se, neznámé, a přátelská dáma za pultem uzamkla obchod a dala nám prohlídku. Ukažte se dopoledne na kompletní prohlídku toho, jak je vyroben jejich velký sýr. Dík !

GiansantiDiMuzio, Proprietario v zařízení Agricola Giansanti, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 3. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Velmi doporučujeme navštívit továrnu na výrobu sýrů, abyste viděli celý proces přípravy a ochutnali různé věkové kategorie parmeggiano reggiano. Celý personál je víc než zdvořilý. Děkujeme za skvělé zkušenosti. Nezapomeňte si koupit nějaký sýr. . .

Recenzováno: 1. září 2017

Giansanti je skvělé místo pro turné. Dostali jsme se do našeho vlastního auta a připojili jsme se k dalšímu páru na anglické cestě. Samotné turné trvalo zhruba hodinu a bylo to opravdu komplexní. Naučili jsme se hodně a mohli se ptát a fotit. Zaplatili jsme...pouze 10 EUR za osobu a na konci měli pěknou ochutnávku (také jsme si koupili nějaký sýr, který si vzal domů za skvělé ceny!). Chiara, průvodce, byl úžasný! ! ! Vždy s úsměvem a rád odpovídám na všechny naše otázky! Můžete vidět, jak je vášnivá, že o Parmigiano Reggiano a jak moc o tom ví. Byla sama sebe sama! ! ! Její angličtina je opravdu dobrá a snaží se vám vysvětlit a naučit vás co nejvíce o procesu výroby sýra. Špičková kvalita, vysoce doporučená. V ideálním případě se snažte rezervovat několik dní předem e-mailem nebo voláním. Měli jsme štěstí, že jsme jen brzy ráno popovídali a připojili se k jiné skupině, ale nevím, jestli je to vždycky - je lepší udělat rezervaci alespoň před den.Více

Recenzováno: 2. července 2017

Chiara byla skvělým průvodcem a byla velmi nadšená, že nás učí o umění výroby sýrů. Dokázala odpovědět na všechny naše otázky a přiměla nás pochopit, kolik práce a lásky jde do tohoto drobného sýra. Mám nyní nové ocenění za to, jak je tento produkt zvláštní....Tato prohlídka měla více násobků, než jsem zaplatila, a byla vrcholem naší cesty do regionu. Jen bych si přál, abych se se mnou vzal zpět, ale cestoval jsem příliš daleko domů. Děkuji Chaiře!Více

Recenzováno: 5. května 2017

Navštívili jsme Agricolu Giansanti v sobotu 29. dubna 2017. Prohlídka byla uspořádána e-mailem a komunikace s Chiara byla bezchybná. Chiara, sama mistr sýra, je vášnivá tradiční výrobou sýrů. Každý krok vyžaduje přísné dodržování času a teploty pro výrobu finální lahodné Parmigiana Reggiano! Chiara a zaměstnanci...byli přátelští, pyšní a nadšeni svou prací. Master Cheese Maker nám dokonce dovolil ochutnat tvaroh! Testování chuti na konci turné nám poskytlo novou perspektivu toho, co hledat ve sýru, a také větší ocenění času a odhodlání potřebných k dosažení skvělého produktu. Děkuji Chiary za fantastické sobotní ráno v továrně.Více

Recenzováno: 11. dubna 2017

Naše rodina navštívila továrnu Giansanty 24. března 2017 ráno. Zarezervoval jsem naši návštěvu e - mailem. Chiara nás uvítala a začali jsme turné. Chiara je skvělý průvodce. Mluví velmi dobře anglicky a vysvětlila nám každý krok v procesu výroby sýrů. Viděli jsme dokonalou práci Master...Cheese Maker a naučili jsme tolik zajímavých informací o výrobě, stárnutí a závěrečném hodnocení kvality, kterou provádí konsorcium. Na konci turné jsme ochutnali různé parmigiano reggiano 12, 24 a 36 měsíců s balsamico. Bylo to výtečné! Děkujeme Chiary a předáme naše sliby výrobcům sýrů! Velmi doporučujeme navštívit tuto rodinnou továrnu, abyste cítili tradici! Užijte si prohlídku pouze za 10 Eur na osobu.Více

GiansantiDiMuzio, Proprietario v zařízení Agricola Giansanti, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. dubna 2017
Překladač Google

Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 49 nedalekých hotelů
Hotel delle Terme
236 recenzí
2,35 km daleko
Hotel delle Rose Terme & Wellness Spa
619 recenzí
2,42 km daleko
Hotel La Quiete
30 recenzí
2,46 km daleko
Hotel Residence
72 recenzí
6,22 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 750 nedalekých restaurací
Ca' Pina
429 recenzí
0,88 km daleko
Tramonti
608 recenzí
1,61 km daleko
BANDIT BIKERS' PUB
57 recenzí
0,48 km daleko
Altro
33 recenzí
0,56 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 237 nedalekých atrakcí
Linea Beauty Spa
38 recenzí
2,48 km daleko
Terme di Monticelli
198 recenzí
2,27 km daleko
passo del Cirone - valico
25 recenzí
6,15 km daleko
Via Emilia
31 recenzí
5,37 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Agricola Giansanti.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků