Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otevřeno: Zavřeno

Food Valley Travel & Leisure
Nelze rezervovat na TripAdvisoru

Hledáte další možnosti, které byste mohli ihned rezervovat?
41
Všechny fotografie (41)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající77%
  • Velmi dobré19%
  • Průměrné3%
  • Špatné1%
  • Příšerné0%
Informace
Dnes zavřeno
Dnes otevřeno: Zavřeno
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
3 °
-1 °
1
7 °
-1 °
2
12 °
1 °
3
Kontakt
Viale Antonio Fratti 40/A, 43121, Parma, Itálie
Webové stránky
+39 0521 798515
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (142)
Filtrovat recenze
4 výsledky
Hodnocení cestovatelů
4
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
4
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 25. září 2018

Náš průvodce, Gruzie byl vynikající. Byla velmi obeznámena s oblastí Parma Reggio spolu s procesy sýra a šunky. Náš oběd s ní byl skvělý také - hezká restaurace. Hodně jsme se naučili. Teprve když se den nemohl dostat lépe, balsamický ocet byl skvělý zážitek!

Datum zážitku: září 2018
Recenzováno: 30. června 2018

Jednalo se o náš čtvrté výlet cestou Food Valley Travel, která nám pomáhá s cestou, na níž odvážíme zákazníky, abychom jim ukázali továrnu a okolí pro Bertazzoni, jednoho z našich nejvýznamnějších výrobců. Pořádají hotely, restaurace, pěší výlety, prohlídku továrny Maserati a veškeré cesty mezi nimi....Výlet trvá týden. Za čtyři roky se nikdy nezmeškali o nic, co nám pro nás vytvořili. Po cestě si Andrea texty prozkoumají, jak to vypadalo. Dávám jim 10 z deseti a já jsem upřímně řečeno, že to není snadné potěšit!Více

Datum zážitku: červen 2018
ANDREA A, Proprietario v zařízení Food Valley Travel & Leisure, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 27. června 2018

Pro známý výrobci jídel, jako jsem já, továrny na výrobu parmezánů Reggiano a Prosciutto di Parma, je to pravý opak "Nechcete, abyste viděli, jak je klobása vyrobena." Když vidíte, jak je parmezán vyroben od začátku do Dokonce i pozorování odborníků v rodině vlastněných (a ženských...vlastních a provozovaných) rostlinách pracujících na prosciuttoch, jejich kouzla je zábavná a poučná, pokud je člověk okouzlený potravinami. Začněte to s návštěvou malého rodinného producenta skutečného starého podniku Aceto Balsamico Tradizionale v Reggio Emilia a to je dobrý den! Náš průvodce Moníkou, bývalou učitelkou a dlouhodobým pobytem, ​​byl informovaný a informovaný, nemluvě o tom, co dělá. Náš boční výlet do místního agroturismu pro luxusní oběd byl dokonalým úklonem, s nímž jsme se spojili s naší zkušeností z Parmy. Máte-li štěstí navštívit Parmu, zavolejte lidi na Food Valley Gourmet Tours a požádejte Moniku, aby se stal vaším průvodcem. Budete rádi, že jste to udělali!Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 23. dubna 2018

měli jsme opravdu fantastický den na naší gurmánské prohlídce parmského jídelního údolí. všechno bylo úžasné. jsme se setkali s našimi průvodci, Moníkou, v restauraci, která byla snadno nalezena, přímo u dálnice. byla v pořádku a byla to skvělá vůdce: následovali jsme ji v našem autě...na třech různých místech a pokaždé se ujistila, že jsme za ní po cestě (několik kruhových objezdů a takových, takže jsme mohli snadno oddělily). první zastávkou byla mlékárna, kde vyráběli parmezán. Monika byla hluboce informovaná o všech aspektech výrobního procesu a dobře pracovnice dobře znala, protože je pozdravila všechny podle jména. kromě vysvětlení každého kroku v procesu také odpověděla na všechny naše otázky bez přeskakování. . . věděla všechno o všem. :) sledování procesu bylo opravdu cool, a pak vidět stárnoucí místnosti, kde bylo uloženo více než 5000 koleček sýra k věku, byl ještě chladnější! ! ! jsme byli očarováni. konečně jsme na konci měli ochutnat tři různé věky sýra, což bylo krásné. skončili jsme s nákupem nějakého 36 měsíčního syrového syra, který stálo zlomek toho, co bychom za něj zaplatili ve státech. další byla prohlídka továrny na parmskou šunku. znovu, Monika znalost tohoto procesu byla neuvěřitelná a dokázala se po továrně pohybovat v továrně vzhledem k jejímu vztahu s majiteli, aby nám mohla ukázat věci, které bychom jinak neviděli. opět, velmi cool. naše třetí zastávka byla poslední s Moníkou. . . po obědě nás poslala na poslední zastávku, s podrobnými pokyny a pokyny, abychom si pozvali poslední osobu, s níž jsme se setkali. oběd byl u nádherného vinařství na kopci, který nám poskytl nádherný výhled na údolí, které jsme projížděli celé ráno. měli jsme ochutnávky, které obsahovaly sýr a šunku, které jsme viděli vyrobené ve dvou továrnách, které jsme navštívili, stejně jako některé místní víno. rádi jsme si povídali s Moníkou a jídlo bylo vynikající. nakonec byla naší poslední zastávkou vinařství, kde se vedle několika různých vín vyrábí balsamikový ocet. ale ne balsamický ocet, který jsem zvyklý používat. tyto věci byly bláznivé, vyrobené rodinou, která vlastnila a provozovala vinařství, a stárla nejméně 16 let! žena, která nás ukázala, byla pátá generace rodinného příslušníka a vysvětlila jak proces, tak tradice, které s ním souvisejí. a pak samozřejmě musíme ochutnat tři různé druhy, ve věku od 16 do 25 let. to bylo něco, co jsem kdy předtím ochutnal, a blázen, šílený dobrý. koupili jsme si některou z 20 let staré vinobraní, aby se s námi domů. celý den byl úplně fascinující a okouzlující. jak jsme jeli z místa na místo, můj manžel a já jsme mluvili o tom, jak máme v USA málo produktů, jako jsou ty, které jsme viděli, kde existují určité regiony, které je vyrábějí, a vysoké standardy, které řídí jejich výrobu. bylo opravdu skvělé vidět takovou pýchu místa a produktu. . . lidé, kteří vyrábějí tyto výrobky, jsou svým dílem věnováni a vášniví a kvalita toho, co dělají, je úžasná. nechali jsme štěstí, abychom se na jejich práci podívali a užívali si plody. :) toto turné bylo rozhodně jedním z nejdůležitějších bodů celé naší cesty a nemůžeme ji doporučit dostatečně vysoko. to byla fantastická hodnota za cenu a my jsme se cítili velmi dobře postarali o celý den. díky Monice za skvělý zážitek!Více

Datum zážitku: duben 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 49 nedalekých hotelů
Residence Liberty
106 recenzí
0,3 km daleko
Sina Maria Luigia
481 recenzí
0,41 km daleko
Savoy Hotel
509 recenzí
0,53 km daleko
Hotel Astoria
925 recenzí
0,54 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 759 nedalekých restaurací
CIACCO. Gelato senz'altro
442 recenzí
0,1 km daleko
Umami Gastrobar
52 recenzí
0,38 km daleko
Pizzeria Pomodoro e Basilico
375 recenzí
0,09 km daleko
Zushi Parma
452 recenzí
0,12 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 237 nedalekých atrakcí
Cattedrale di Parma
2 155 recenzí
0,58 km daleko
Camera di San Paolo
408 recenzí
0,62 km daleko
Basilica di Santa Maria della Steccata(Madonna della Steccata)
411 recenzí
0,62 km daleko
Monastero di San Giovanni Evangelista
213 recenzí
0,5 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Food Valley Travel & Leisure.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků