Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caseificio San Pier Damiani

Dnes otevřeno: 8:00 - 13:00

Caseificio San Pier Damiani
Nelze rezervovat na TripAdvisoru

Hledáte další možnosti, které byste mohli ihned rezervovat?
181
Všechny fotografie (181)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající85%
  • Velmi dobré15%
  • Průměrné0%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Nyní zavřeno
Dnes otevřeno: 8:00 - 13:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
3 °
-1 °
1
7 °
-1 °
2
12 °
1 °
3
Kontakt
Strada Gazzano 35/A, 43122, Parma, Itálie
Webové stránky
+39 0521 645181
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (126)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
9
1
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
9
1
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 12. srpna 2018

Moje žena a já jsme navštívili Caseificio San Pier Damiani na turné. Nic není lepší než skutečný sýr Parmesan - Reggiano, a bylo fascinující vidět pečlivou péči, s jakou je vyrobena.

Datum zážitku: září 2017
Recenzováno: 30. července 2018

Fantastické, informující turné od začátku do konce o procesu výroby Parmigiano Reggiano, krále sýra! Začíná v 8:20 a končí kolem 11: 20 s ochutnávkou 3 stárnoucích stádií parmigiana. K nákupu je k dispozici široký sortiment položek souvisejících s parmigánem. Také k dispozici, vynikající místní frizzante...vína, džemy, med, octy, klobása a samozřejmě Parmigiano. Zarezervoval jsem anglickou tour, která by stála více než bezplatná aplikace. Naše turné bylo v italštině a angličtině. Všechny naše otázky byly zodpovězeny a turné nebylo spěcháno v žádném smyslu. Tato latteria je vlastněna rodinou a je po celé generace. Vezmou svůj výrobek velmi vážně a dělají vše ručně, denně! Přeprava je k dispozici, prosím, kontaktujte nás a požádejte. Jsou více než šťastní a ochotni, aby se to stalo pro vás a prořízněte prostředníka! ! ! Můžete ochutnat lásku a oddanost tomuto skutečnému řemeslnému produktu. Jaký by byl svět bez Parmigiano Reggiano? Nedokážu si představit!Více

Datum zážitku: červenec 2018
Recenzováno: 30. října 2017 prostřednictvím mobilu

Tuto mlékárnu jsme dnes navštívili a od začátku až do konce jsme schopni sledovat proces výroby parmazánu. Oni dělají fantastickou práci vysvětlovat všechno a ukázat vás do všech částí zařízení. Také lahodné sýry!

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 22. října 2017

Skvělá zkušenost. Děkujeme vám, že jste udělali čas, abyste naši skupinu navštívili a vysvětlili proces výroby sýrů. Důrazně doporučujeme, pokud procházíte touto oblastí Emilia Romagna! !

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 12. října 2017

Vzdělávací. Doporučte anglicky mluvící průvodce (rezervovat dopředu), abyste lépe porozuměli krokům procesu, stárnutí, hodnocení a distribuci. Okamžitý start 08: 20, cca. 2 hodiny, závěrečná degustace a nápoje na maloobchodním místě. .

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 3. října 2017 prostřednictvím mobilu

Vynikající zkušenost! Skvělé, milé a pohostinné hosty! Yummy parmesan: -) Rozhodně stojí za to navštívit, když zažíváte Itálie autem!

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 29. září 2017

Nikdy jsme nevěděli, že obrovsky úspěšný sýr Parmigiano Reggiano byl účinně a účinně vyroben ručně farmáři. Bylo s ohromnou úctou a radostí, že jsme byli svědky dvou hodin práce třemi lidmi u mlékárny S. Pier Damiani. Lahodný sýr, který každý den v Itálii užíváme, není...jen malým svědectvím o oddaných snahách těchto mužů a žen. Každý, kdo má šanci jít do této mlékárny na okraji Parmy, by se měl snažit vyjít vstříc a učit se.Více

Datum zážitku: září 2017
Recenzováno: 19. srpna 2017 prostřednictvím mobilu

Pokud chcete zažít skutečné parmigiano reggiano, můžete navštívit tuto továrnu na sýry. Vysvětlení byla zajímavá a testování výborné.

Datum zážitku: srpen 2017
Recenzováno: 25. dubna 2017

Je to nejlepší způsob, jak se dozvědět o produkci Parmigiano - Reggiano. Parmigiano - Reggiano ????????????????????????????!

Datum zážitku: duben 2017
Recenzováno: 23. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Před několika dny navštívil caseificio za pomoci anglického průvodce. Prohlídka byla fascinující a bylo krásné vidět, jak Saverio a jeho rodina pracují a udržují tradici živou. Návod zůstal u nás téměř 2 hodiny a ona pečlivě vysvětlila procesy. Měl konečnou ochutnávku a vrátil se s...taškou plnou sýru! Stálo to za to. . . . děkuji všem za to, že jste tak krásní a důrazně doporučuji komukoli, kdo navštíví oblastVíce

Datum zážitku: duben 2017
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 49 nedalekých hotelů
Hotel Residence
73 recenzí
3,84 km daleko
Albergo Tre Ville
100 recenzí
4,83 km daleko
Hotel Forum
88 recenzí
4,83 km daleko
Hotel Select
25 recenzí
4,92 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 756 nedalekých restaurací
La Bella Emilia
129 recenzí
3,17 km daleko
Ristorante Grand Hyant Xu
62 recenzí
2,73 km daleko
Gelateria Caraibi
186 recenzí
1,49 km daleko
Agriturismo San Bruno della Certosa
361 recenzí
3,08 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 237 nedalekých atrakcí
Caseificio Sociale Bassa Parmense
5 recenzí
4,85 km daleko
Fuori Orario
55 recenzí
3,35 km daleko
passo del Cirone - valico
25 recenzí
3,66 km daleko
Via Emilia
31 recenzí
4,56 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Caseificio San Pier Damiani.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků