Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Přeposlat
112
Všechny fotografie (112)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající98%
  • Velmi dobré2%
  • Průměrné0%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Kontakt
Salita Plinio 5, 22021 Bellagio, Itálie
Webové stránky
+39 333 786 0090
Zavolat
Recenze (76)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 11. srpna 2018

Měli jsme prostě skvělý čas. Začali jsme návštěvou trhu, koupili jsme úžasné čerstvé ingredience a pak jsme se vrátili do kuchyně. Nejdříve jsme si vyrobili tiramisu od nuly (nebo dámy). Pak se rozhodli dělat ravioli - - což bylo zábavné, ale spousta práce, protože musíte...provést náplň, těstoviny a pak je plnit. Bylo to skvělé. Pak jsme provedli bruscheta, což bylo to nejlepší, co jsem kdy měl. Pak nejlépe musíme jíst skvělý soukromý oběd na nádherné terase nedaleko jedné z hlavních uliček v Bellagiu. Náš instruktor se narodil a zvedl a Bellagio měla spoustu příběhů, díky kterým se stal velmi zábavným a velmi místním zážitkem.Více

Recenzováno: 7. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Sám a 5 přátel měli nezapomenutelný den v Bellagiu, kde se učí jak vařit italské jídlo s Gusto Italiano. Jak Daniela, tak i Diane dělali zkušenost mimořádně zvláštní, a to jak zábavné, přátelské a zábavné hostesky! Každá část kurzu byla tak příjemná, od nakupování místních...produktů ve městě až po přípravu čerstvých těstovin od začátku a poté si vychutnávali naše jídlo na soukromém balkonu. Důrazně jsme si užívali každou minutu dne a důkladně doporučujeme to každému, kdo navštíví jezero Como.Více

Recenzováno: 6. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Dnes strávená s krásnou Christinou a Daniela nakupovala čerstvé, místní ingredience a učí se dělat bruschetta, ravioli a tiramisu. Jídlo bylo výborné a tyto dvě dámy jsou fantastické - teplé, přátelské a veselé! Jaký krásný poslední den na jezeře Como!

Recenzováno: 2. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Sám a 5 přátel jsem se zúčastnil tohoto fantastického dne jako narozeninový zážitek pro dva z nich. Od začátku až do konce to bylo úžasné, lidé byli krásní, velký křičet na Dianu, která běžel náš den a byla tak příjemná a milá všem nám. Strávili...jsme celý den, plnohodnotný zážitek, abychom mohli jít ven do města a koupit čerstvé produkty v některých nádherných obchodech, dělat všechny tři kurzy, učit se a jak se skutečně uvíznout. Po několika hodinách vaření, učení, chatování a smíchu jsme se pak pokusili jídlo. Bylo to prostě nádherné, na samotě, jen s námi, na pití a jíst. Zůstali jsme několik hodin, než jsme šli. Cítili jsme se tak vítané a měli tak skvělý čas. Nikomu bych doporučil, že je to nutné, pokud navštívíte oblast. Praktický návod: Byli jsme v Domasu, takže museli cestovat do třídy, chytili jsme trajekt v 6 hodin ráno. ANO 6:00 a měl krásnou malou procházku po městě předtím, než se někdo probudil a pak měl kávu a pečivo při čekání na 9. 30 hodin. Byl to skutečně úžasný den.Více

Recenzováno: 1. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Moje dcera (21) a já jsme vzali tuto třídu a to byla první třída vaření pro oba. Musím říct, že to byla jedna z nejlepších věcí, které jsme udělali během celé naší cesty do Itálie. Jídlo bylo výborné a Christina byla velmi dobře informovaná a...zábavná! Krátce poté, co jsme se dostali domů do USA, jsme si zakoupili stroj na výrobu těstovin a my jsme už 3x učinili ravioli s omáčkou šalvěje pro přátele a rodinu! Velmi doporučuji tuto nádhernou třídu! !Více

Recenzováno: 31. července 2018 prostřednictvím mobilu

Mohl bych celý den psát o tom, kolik zábavy jsme měli, tak to rozdělíme do kategorií. Umístění: kuchyně je asi 30 yardů po uličce od hotelu DuLac od nábřeží, takže velmi pohodlné a snadné najít. Jakmile dorazíte, začne se check-in, což je velmi rychlé, protože...je pouze prostor pro 6 osob. První pokoj je malá lobby a kuchyň je nahoře. Jednou tam nahoru se otevře velká kuchyňská linka do velkého stolu a posezení, kde budete dělat hodně vaší práce. Pak je pár kroků ke dveřím, kde uvidíte terasu, kde budete jíst, jakmile je jídlo dokončeno. Celé nastavení je okouzlující a máte pocit, jako byste vařili v něčím kuchyni, což. . . ty jsi. Nakupování: jakmile jste přihlášeni, je čas jít nakupovat pro své ingredience. Elisabetta se k vám přidá a vy jste pryč. . . nahoru kopce na svůj oblíbený trh s masem, pak sýr obchod, vyrábět obchod, pak na trh pro další položky. . . a nezapomeňte na poslední zastávku, která je její přítelkyně bylinné zahrady, aby uchopila potřebné byliny. To bylo tak cool. Jděte do obchodu s mladou paní, která vyrostla v Bellagiu, a podívejte se na interakci s ní a jejími přáteli, kteří vlastní podnik v nejlepším vesničce u jezera Como. Připravte se a vařte: dobře v kuchyni a proces začíná. Nejdříve nástroje Elisabetta upřednostňuje litinu Le Creuset, cestovní válec na stole, různé ingredience a mnoho dalšího. . . a jak se ptáme na to, proč je pro všechno logický důvod pro všechno. Které, když jsme se dostali domů, Costco má litinu, která je tak vysoká jako Le Creuset a po použití, měla pravdu. Začala tím, že dostala ragu a vysvětlovala řezání / krájení / krájení všech položek. Většina z nich vám bude pověřena, když budete viset. Udělali jsme to všechno pro naše jídlo, Tagliatelle s Beef Ragu, Bruschetta (což je Broo - sket - uh ne Broo - shet - uh) a tiramisu. Všechno je děláno od nuly, kromě cookies pro tiramisu. Díky bohu. Ale nejzábavnější pro mě byla mouka a vejce sopka, aby se těstoviny. Nebylo to tak časově náročné, jak jsem si myslel, ale chuť byla mnohem lepší. Říkal jsem vám, že jsme si koupili litinu a také se objednává i pasta. Všechno jsme připravili asi na 2. 5 hodin nebo tak, bylo úžasné čas vaření od začátku. Jídlo: na terasu jako jídlo bylo hotovo. Bruschetta nejprve. A učení správné techniky pro rajčata, česnek a dokonce i olej. . . velmi odlišné, než jsme kdy učili. Bylo to úžasné. Pak na těstoviny, které změnily můj dojem, jak by těsto mělo ochutnat, to nejlepší. Pak na tiramisu, který jsem nikdy nebyl obrovským fanouškem, ale to byla úžasná chuť, která mě přemýšlela, že jsem se celá mýlila. Hostitel: to bylo moje hlavní pozornost. Elisabetta udělala den. Ona je tak otevřená, když mluví o její výchově, která je v podstatě v místnosti, ve které jste a na vedlejší terase. Jenom, že se s ní na ranní a časné odpoledne udělala zkušenost SO mnohem lépe. Vím, že má děti a funguje jen den nebo dvakrát týdně, ale byla to rocková hvězda. Celkově: toto bylo naše hlavní místo pro náš 27denní výlet po celé Itálii a několika dalších zemích. Vím, že to zní těžko ospravedlnit, ale my jsme si s Gusto Italiano užili takovou zábavu a doporučujeme vám okamžitě rezervovat.Více

Recenzováno: 6. července 2018 prostřednictvím mobilu

Při cestování s přáteli po italských jezerech jsme zůstávali v Bellagiu několik dní a rezervovali si pro tento místní zážitek. Přijeli jsme těsně před časem rezervace a byli jsme vítáni na recepci. Již od počátku jsme se cítili skutečně vítáni a doma, řekli nám, že...to bude italská rodinná zkušenost a bylo to, jako bychom byli čestní členy za dobu, kterou jsme spolu strávili. Místní obchody byly skvělé a Elisabetta vysvětlila všechny ingredience tak dobře. Takže jsme koupili všechno čerstvé a zamířili jsme zpět do kuchyně za naše kurzy vaření. Všechny malé tipy, jak vyvést chuť a udržet ji autentické, byly fantastické, všichni objevili nové techniky. Nabídka se liší, takže se mi to nelíbí, abych vám řekla, že naše fotky se trochu rozdávají. Tuto zkušenost nemůžeme doporučit dostatečně, přátelsky, informativně, super chutně a opravdu italský. Bravo? Teď musím tuto věc reprodukovat ve Velké Británii!Více

Recenzováno: 8. června 2018 prostřednictvím mobilu

Měl opravdu dobrý čas navštěvovat tuto třídu vaření! Nejprve jsme měli příjemnou prohlídku střediska Bellagio, kde jsme nakupovali ingredience. Později jsme měli opravdu zábavnou a zajímavou třídu s Dianou, která vás naučí dělat to nejlepší! Po několika hodinách vaření jíte jídlo na romantické terase s...pitím červených, bílých a prosecco. Dík!Více

Recenzováno: 3. června 2018

Byli jsme skupina 7 dám, která zažila tento úžasný den učení nějaké italské domácí kuchyně! Zkušenosti z nakupování a slyšení historie Bellagio s Danielou na úžasné pokyny od Diany pro naši třídu vaření od dělat bruschetta na ragu omáčku na tiramisu byl vrchol naší cesty....Pro každého, kdo chce udělat něco trochu jiného na vaší cestě, nebudete zklamáni! ! Stále mluvíme o tomto turné, protože jsme se vrátili domů! !Více

Recenzováno: 27. února 2018

Naše party se 4 obchody a vařením s Daniela & Silvanou by to muselo být skutečným vrcholem našich evropských svátků, byly tak užitečné a byl to tak nádherný den. Pokud máte čas v blízkosti Bellagio, je to nutné. Měli jsme Bruschetta následovanou fettucini & beef...ragu, lahodnou a dokončenou s Tiramisu, takové skvělé menu, které jsme připravovali pod jejich pokynem. Milovala každou minutu.Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 18 nedalekých hotelů
Hotel Centrale
537 recenzí
0,02 km daleko
Hotel Du Lac
965 recenzí
0,03 km daleko
Hotel Florence
664 recenzí
0,04 km daleko
Hotel Bellagio
873 recenzí
0,08 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 70 nedalekých restaurací
Bstyle Bellagio
192 recenzí
0,06 km daleko
Gelateria del Borgo
451 recenzí
0,11 km daleko
La Fontana Bellagio
1 190 recenzí
0,04 km daleko
Ristorante Terrazza Barchetta
764 recenzí
0,04 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 61 nedalekých atrakcí
Parco di Villa Serbelloni
150 recenzí
0,08 km daleko
Basilica di San Giacomo
225 recenzí
0,08 km daleko
Chiesa San Giacomo
144 recenzí
0,08 km daleko
Chiesa di S. Leonardo
5 recenzí
0,08 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Gusto Italiano Bellagio.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků