Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Class with Mamma Lucia & Vincenzo

65
Všechny fotografie (65)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající100%
  • Velmi dobré0%
  • Průměrné0%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
13 °
8 °
1
13 °
7 °
2
15 °
8 °
3
Kontakt
Via Daniele Manin 22 | Ristorante Cin Cin, 90139, Palermo, Sicílie, Itálie
Politeama
Webové stránky
+39 091 612 4095
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (51)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 10. července 2018

Během své návštěvy v Palermu to bylo jedno z nejdůležitějších událostí cesty, což je velké prohlášení s ohledem na celou historii a kulturu. Setkali jsme se s Vincenzo a začali jsme s kávou a prozkoumali místní trh. Velmi užitečný vysvětlil o produktech a místním ovoci...a zelenině. Byli jsme na trhu s nápoji a jídlem na ulici. Pomohl nám vybrat si nejlépe ovoce, zeleninu a ryby pro naše vaření později. Po dobrém prozkoumání trhu jsme byli odvezeni taxíkem do restaurace Vincenzo. Zatímco jsme tam uvařili různé tradiční sicilské recepty. Dost k zásobování armády! Vincenzo je vynikající a přátelský šéfkuchař a vysvětluje, co dělat užitečným způsobem. Pomohl nám vyrobit všechny pokrmy a přiložil některé čerstvé těstoviny. Naučili jsme se některé dobré tipy pro vaření doma. to byla skvělá zkušenost s vařením ve správné restaurační kuchyni. Potěšili jsme jídlo, které jsme vyrobili. Rád bych si myslel, že jsme udělali tak dobrou práci, že dokonce Vincenzo vyčistil talíř! Byli jsme na víno připraveni s jídlem a dobrým rozhovorem s Vincenzo. Poté jsme daru naší zástěry dali domů jako odpoledne. To je skvělý a vysoce doporučený zážitek. Na trhu získáte nějaké poznatky o místní kultuře jídla a je to vynikající zanechání s plným žaludkem a obohaceným kulinářským zážitkem.Více

Datum zážitku: červenec 2018
Recenzováno: 20. června 2018 prostřednictvím mobilu

Naše rodina 4 s dcerami ve věku 22/24 let zahájila naši sicilskou dovolenou s touto zkušeností. A jaký zážitek to bylo! ! ! Vincenzo je domorodý sicilský, který strávil své formativní roky v USA. a proto byl dokonale hoden, aby nám ukázal známé a neznámé...a byl s ním snadný rozumět a mluvit! ! Prohlídka trhu s potravinami byla neuvěřitelná a informativní - a chutná. Ve výběru jídla pro naši třídu vaření jsme vzali vzorky domorodých lahůdek. "Moje dcery to úplně milovaly. Třída vaření v restauraci byla úžasná. Vincenzo nás učil umění používat jen několik místních a známých ingrediencí, aby vytvořili lahodné recepty. Trval na tom, abychom všichni vyzkoušeli naši ruku, a to zejména při výrobě těstovin - které lze snadno replikovat domů. Je to skvělý učitel a udržel nás rušný. Prohlídka jsme ukončili rodinným obědem - včetně vynikajících vín a zábavné konverzace. Nemohu tuto zkušenost doporučit dost! ! ! Bravo Vincenzo! !Více

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 2. května 2018

Můj manžel nám zajistil, abychom na naší dubnové cestě do Palerma podnikli toto tržní turné a lekce vaření s Vincenzem. Očekávali jsme, že tam může být pár dalších párů nebo rodina, kteří se turné také. Byli jsme překvapeni, když jsme zjistili, že turné bude s...námi jen dva. Vysvětlil, že se pokouší udržet třídu malou - rodinnou skupinu, která nemá více než osm, nebo jednotlivé páry. Tento personalizovaný přístup dělal prohlídku a výuku velmi fascinující a informativní. Začali jsme cestou na trhu Capo, abychom získali naše přísady. Každý, kdo je na trhu, ví Vincenzo, takže obdivy a výkřiky překypovaly, když nás táhl přes dlážděné uličky k nejlepším dodavatelům. Ujistil se, že jsme ochutnali to nejlepší z toho, co měl trh nabízet, zastavit se u stánků na cestě na občerstvení jako Arancine, Panelle, Spleen (ano, slezina a ano, budete ji jíst) a Fritulla (což vám řeknu nic víc, jak to musíte zažít pro sebe). Jakmile byly všechny naše ingredience shromažďovány, vrátili jsme se do restaurace (Cin Cin) a připravili jsme úžasný svátek. Provedli jsme všechny vaření pod jeho pokynem. Můj manžel, který nevaří vůbec, má strašlivé vedení, stejně jako jemné žebrování kvůli nedostatku dovedností. Všechno bylo v dobré zábavy a konečný výsledek byl velkolepý. Nabídka, kterou jsme připravili, zahrnovala: Vepřové s artyčoky a cibulí Pasta s pistáciovým pestem Caponata Kastrolka z cukety, dýně a ricotty Macerované divoké jahody Tři z nás si sedli a užívali si oběd s láhev vína a nějaký skvělý rozhovor s Vincenzem. Byla to fenomenální zkušenost od začátku do konce.Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 5. dubna 2018

Tuto třídu jsem uspořádala s Vincenzo jako narozeninové překvapení pro mou ženu. Všechno bylo organizováno, než jsme opustili Spojené království a komunikace s Vincenzo byla první třídy. Setkali jsme se, jak bylo dohodnuto na 9. 30 hodin v Teatro Massimo. My manželka si myslela, že...jedeme na otevřené autobusové prohlídce, takže si dokážete představit její překvapení, aby nás přivítal náš hostitel. K nám byla přidána Randi, norská dáma, která byla skvělou společností po celý den. Byli jsme odvezeni do kavárny na okraji Capo Market a přes kávu Vincenzo vysvětlil itinerář a odpověděl na otázky týkající se všech aspektů sicilského jídla a pití. Pak jsme procházeli trhem a Vincenzo mluvil s přáteli, kteří vlastnili různé stánky a my jsme shromáždili naše ingredience do kuchyně. Kromě toho jsme byli představeni širokému spektru jídel ulice v Palermu. . . . . . fantastický! ! Pak vyveďte na ristorante, aby připravil a vařil čtyřhodinový oběd. Udělali jsme vše pod přátelským a povzbudivým dohledem našeho hostitele a chlapce, udělali jsme dobrou práci! ! Oběd byl vynikající a doprovázel červené a bílé víno. Nebudu podrobně popisovat všechny prvky pokrmů, protože by to zkazilo překvapení pro budoucí účastníky. Konečně jsme rozloučili 2. 30 hodin po 5 hodinách velké zábavy a vzdělání. To je skutečně nutností při návštěvě tohoto velkého města a nemůžeme mluvit o Vincenzovi moc. Za cenu stojí.Více

Datum zážitku: březen 2018
Recenzováno: 25. března 2018 prostřednictvím mobilu

Mike a já jsme strávili naše 25. výročí v Palermu. Naše třída vaření s Vincenzo byla jedinečná a okouzlující zážitek, který budeme vždycky milovat. Od trhu, odběru jídel na ulici do naší kuchyně s Vincenzem jsme nemohli naplánovat perfektní den. Děkuji Vincenzo!

Datum zážitku: březen 2018
Recenzováno: 31. prosince 2017

Zorganizoval jsem zážitek z vaření pro rodinu ze 7 [manželky, 3 děti (věk 18, 16 a 10 let) a mé rodiče]. Zjistili jsme, že zážitky z vaření jsou pro všechny generace skvělým způsobem, jak se učit a užít si kultury země, kterou navštěvujeme. Začali jsme...cestou na trh, abychom ocenili hluboké historické a vizuální zkušenosti, které trh nabízí. Vincenzo má originální styl a zapojil celou rodinu během cesty po celém trhu, aby nám představil různé stánky a prodejce. Čas v restauraci byl velmi zvláštní. Vincenzo je velmi klidný a trpělivý a pracoval velmi dobře se všemi našimi dětmi. Naše desetiletá dcera se podílela téměř na přípravě a vaření různých pokrmů. Měl jsem velmi málo vaření, protože všechny mé děti byly toužily dělat každou práci, která přišla, a oba Vincenzo a jeho asistent pracovali s nimi na přípravě našeho jídla. Sledování, že moje děti si užívají svůj čas v kuchyni, potvrdilo mé rozhodnutí rezervovat tuto zkušenost. Jídlo, které jsme připravili, bylo nehorázné. Udělali jsme čerstvé linguine s pesto, 2 různými pokrmy z lilek [Involitini a Caponata], milujeme lilek! , Calamari, dýňové kastrolové jídlo a čerstvé artičokové jídlo. Pro dezert jsme měli alpské jahody. Předtím jsme udělali třídy vaření jako rodinu a to bylo zdaleka to nejlepší, co jsme kdy udělali. Všechna mé děti budou mít na zbytek života své zkušenosti. Velice vám děkujeme, maminka Lucia a Vincenzo, že nás hostovali u vás!Více

Datum zážitku: prosinec 2017
Recenzováno: 30. prosince 2017

Naše rodina sedmi italských amerických jídel strávila den s Vincenzo, byla to vrchol naší cesty do Itálie. Setkali jsme se v Teatro Massimo, nakupovali jsme ingredience na starém trhu Capi. . . to byl úžasný snímek opravdových sicilských užitků, které prodávají nejkrásnější produkty, ryby a...maso. Vincenzo byl na trhu dobře znám a mnozí ho srdečně pozdravili. . . co to bylo, jako film. Poté jsme šli do Vincenzo restaurace Cin Cin. Místo je zavřeno na oběd, takže jsme měli pro sebe celou kuchyň včetně. Všichni jsme se podíleli na vaření nejkrásnějšího jídla, mnoha talířů včetně čerstvých těstovin, ryb a smažených květin cukety. Sedli jsme spolu a jedli jsme všechno. . . . a Drake pár lahví vína. Vincenzo je skvělý hostitel, pacient, skvělý učitel a obědový společník. Opět, skvělý den, velmi doporučuji.Více

Datum zážitku: prosinec 2017
Recenzováno: 6. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Vincenzzo se s námi setkala v jednoduché lokalitě a 5 z nás zamířilo na ranní espresso. Diskutovali jsme o zemědělství v Palermu, o otevřených trzích a sicilské kuchyni. Další zastávka, nákup surovin pro oběd a zkoušení jídel na ulici. Lahodné. Do restaurace, kde jsme strávili...asi 2 hodiny učení, smích a vaření. Takže pro nás a bez nátlaku. Dokonce i když vaše dovednosti varení jsou omezeny pouze na nalakování okamžitého jídla, Vincenzzo vás dostane ke šlehání výborných jídel. Stravování, pití a mluvení s Vincenzzem - nevyužijte příležitosti.Více

Datum zážitku: listopad 2017
Recenzováno: 12. srpna 2017

Dvouhodinová kuchařská lekce byla součástí naší rodinné dovolené na Sicílii. Všichni jsme si to užili. Vincenzo je velkorysý a ochotný a jeho vášeň a pocit jídla velmi dobře přináší. Některé těstoviny a některé gnocchi jsme vyrobili a vařili a pak jsme s nimi (s vínem...zahrnovali). Vysoce doporučujeme (a nabídka restaurace vypadá velmi atraktivně také).Více

Datum zážitku: červenec 2017
Recenzováno: 12. června 2017

Můj manžel a naše tři dospělé děti cestovaly do Itálie v květnu 2017 a my jsme tam hledali nějaké jedinečné a nezapomenutelné zážitky. Strávil jsem spoustu času zkoumáním možností a rozhodl se, že si vezmu večeři s Mamkou Lucií a Vincenzo. Nemohli jsme udělat lepší...výběr! Setkal jsme se s hotelem Vincenzo a začali jsme náš den chodit na místní trh. V Itálii jsme měli zajímavý rozhovor o zemědělství, vaření a restauracích. Měli jsme možnost vyzkoušet všechny druhy jídel na ulici, některé, které bychom kdy ochutnali. Vincenzo jsme měli nějaké informace o tom, co jsme chtěli vařit na oběd, a nakupovali jsme pro ingredience. Pak jsme šli do restaurace a začali vařit. Naše menu se skládalo z caponaty, lilek a telecího masa, čerstvého tuňáka v omáčce, dýňové ricotty a domácí těstoviny s omáčkou z pesto. Poté jsme se posadili na úžasné jídlo, skvělé víno a lepší rozhovor. Tato třída, ačkoli zdánlivě trochu drahá, byla více než cena za utracené, musíte mít na paměti, že zahrnuje nejen výlet na trh a zážitek z vaření, ale úžasné jídlo.Více

Datum zážitku: květen 2017
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 227 nedalekých hotelů
Rainbow Hotel
155 recenzí
0,33 km daleko
Best Western Ai Cavalieri Hotel
511 recenzí
0,38 km daleko
Massimo Plaza Hotel
593 recenzí
0,43 km daleko
Hotel Verdi
93 recenzí
0,44 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 16 675 nedalekých restaurací
L'Anciova
131 recenzí
0,13 km daleko
Trattoria Supra I Mura
938 recenzí
0,02 km daleko
Trattoria Pirandello
147 recenzí
0,26 km daleko
Ristorantino da Spano
1 471 recenzí
0,24 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 7 072 nedalekých atrakcí
Nobile e Monumentale Chiesa dell'Immacolata Concezione al Capo
228 recenzí
0,04 km daleko
Quattro Canti
1 446 recenzí
0,23 km daleko
Mercato del Capo
295 recenzí
0,02 km daleko
Museo Falcone - Borsellino
49 recenzí
0,23 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Cooking Class with Mamma Lucia & Vincenzo.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků