Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Class al Ristorante Nettuno da Siciliano

92
Všechny fotografie (92)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající90%
  • Velmi dobré4%
  • Průměrné4%
  • Špatné0%
  • Příšerné2%
Informace
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
15 °
9 °
12
13 °
7 °
1
13 °
7 °
2
Kontakt
Salita Santippo, 5, 98039, Taormina, Sicílie, Itálie
Webové stránky
+39 0942 626023
Zavolat
Recenze (46)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
7
1
1
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
7
1
1
0
1
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 5. července 2018

Milovali jsme naši třídu vaření s šéfkuchařem Mimmo! ! Nakupovali jsme pro produkty a ryby, připravili jsme vynikající jídlo složené z Caponaty, domácí těstoviny, domácí omáčky a zapečené mořské ryby. Spousta vína se taky potká! Byla to báječná zkušenost a doporučovala by každému, kdo hledá...tento typ zábavné a vzdělávací zkušenosti. Jídlo bylo výborné a venkovní stinné místo na vaření bylo skvělé! !Více

Recenzováno: 16. června 2018

Moje žena a já jsme byli potěšeni, že jsme byli s Mimmo Siciliano ve třídě vaření na Ristorante Nettuno the Siciliano v Taormině na Sicílii! Začali jsme se na trhu seznámit s výběrem masa, ryb a zeleniny. Ve třídě jsme připravili každý kurz a dokonce...se naučili, jak vyrábět omáčky a odrůdy těstovin. Jaká zábava! Samozřejmě jsme také měli jíst pokrmy, které jsme připravili. To byl vrchol našeho týdne! Milovali jsme někdy minutu - - a velmi doporučujeme tuto třídu! !Více

Recenzováno: 11. října 2017

Škola vaření na Ristorante Nettuna the Sicialano byla jedním z našich oblíbených zážitků v loňském roce (který byl "seznam lopatek" první rok). Jeli jsme tam před deseti dny (při naší první cestě do Taorminy). Malá skupina dokončila večeři, zatímco jsme měli oběd. Vypadali jako by...měli míč. Oběd byl skvělý. Každý, kdo tam pracoval, se zdál být rodina (a náš nádherný číšník - součást rodiny manželstvím - potvrdil, že jsou). Dohodli jsme se, že se vrátíme do Taorminy, kde se vezmeme do třídy. Před třemi dny jsme se vrátili do Taorminy. Bright a [Italian -] brzy ráno jsme se setkali s učitelem / majitelkou Mimmo (krátký pro Dominic) Siciliano pro dvě minuty pěšky na místní trh. Mimmo zná svou práci a jak učit. Vysvětlil, proč si vybírá určitou zeleninu, kterou si vybral, a ukázal, co hledat při výběru čerstvých ryb. Nějak se nám podařilo žít dlouho, mysleli jsme si, že je plný, žije, aniž by se ty věci dozvěděl. Jen takové znalosti by stály za cenu třídy. Mimmo byl s námi velmi trpělivý a choval se, jako by to byla nejdůležitější třída, kterou kdy učil. Přestože třídu vyučoval výhradně v angličtině, jeho rodný jazyk je italský. Sledovali jsme ho později, když jsme pro některé lidi přeložili věci do španělštiny. Nepožádali jsme se, kolik jazyků mluví, ale domníváme se, že mluví tvé - ať už to může být. Venkovní nastavení restaurace je okouzlující. Třída činila 80 EUR. Oběd, kdyby to někdo jiný připravil, by to většinou zaplatil, ale nedokážu si představit, že by to chutnalo stejně dobře jako nám, protože jsme věděli, že jsme to udělali. Celkově to bylo jedno z velkých ranních / odpoledních našich životů. Pokud máte zájem, pokračujte v přečtení recenze a zjistěte si další podrobnosti o této zkušenosti, včetně přípravy jídla. Když jsme se vrátili zpět do restaurace z trhu, začali jsme kroky přípravy prvků báječného oběda. Dali jsme naše rajčata na pár minut do vroucí vody. Odtud šli do ledové vody. Rozřízli jsme zeleninu. Pak jsme sestavili naše ingredience pro naše Caponata v malých pilotách na talíři. Slaní rostlinu vajec mírně položíme tyto ingredience stranou. Poté jsme oloupali rajčata (kůže se po horké / studené lázni přišla přímo pryč). Použili jsme ruční potravinářský procesor ke zkapalnění rajčat a vylijeme tu šťávu (a napůl vodu) do hrnce s česnekem, který jsme si nakrájeli a zahřáli v olivovém oleji (samozřejmě extra panenský), přidali jsme bazalku a trochu sůl, přineslo to do varu, snížilo teplo a obrátilo pozornost k těstovinám. Udělali jsme malý sopka kužele hrubé mouky z mouky, nalijeme do kráteru polovinu vody (objemově) a začal pracný proces práce a hnětení těsta, dokud nebyl tak hladký jako mramor. Pak jsme je vyvalili do tloušťky doutníku, nakrájeli jsme na kusy dlouhý 1 cm a začali obracet kusy na gnocchetti (mačkání těsta mezi palcem a vidličkou), orecchiette (stlačení těsta mezi palcem a palmou) , makeroni (valení kolem ocelové tyče) a zvedání (válečkem kolem tyče pod úhlem a jedním nebo dvěma dalšími, které jsem zapomněl.) [Mimmo vypadal mnohem lépe než ten náš a trvalo 1/10. dělat - ale když jsme je snědli, všichni šli spolu nádherně]. Pak jsme sestavili každou z našich kaponátových směsí do samostatných pánví (v určitém pořadí budete muset vzít třídu, abyste se učil), olivovým olejem, přidáním zbývajících potřebných ingrediencí a zahříváním všech najednou na velmi krátkou dobu. Zmrzlili jsme směs na prsteny, přidali jsme bazalku a [cokoli je pro italské účely] voila! Když jsme s tím skončili, směs rajčat pro naši omáčku se snížila na středně hustou omáčku. Byli jsme připraveni jíst. Ryby (spolu s nějakou zeleninou, kterou jsme připravili, a trochu chilli papričkami pocházely z trouby. Všechno bylo perfektní a neuvěřitelně chutné. Zde je to, co jsme se dozvěděli, že nás překvapilo: (1) čerstvé těstoviny se nevysuší, takže to není al dente. (2) rajčatová omáčka bez kůží je opravdu snadné udělat (a chutná neuvěřitelné). Již jsme věděli (3) opravdu čerstvé ryby pečené správně v troubě se správnou zeleninou na chuť nelze bít pro chuť (nebo vaše zdraví); a (4) dobré bílé sicilské víno a ryby se velmi dobře dají dohromady. Jak se ukázalo, vyrobili jsme dost malých kusů těstovin pro malou armádu, ale dostali jsme dostatek omáčky pro stejnou armádu, takže hodně bude zbytečné. Vždycky to bolí nechat jídlo, ale bolelo to trochu navíc, aby zanechal tolik báječných těstovin a omáček. Ale my jsme to neměli mít. Ach, dobře. Nejmenší den nezkazil. Milovali jsme naše dva týdny na Sicílii, ale vrchol byl absolutně naší třídou vaření s Mimmo. Pokud máte šanci, dopřejte si zážitek.Více

Recenzováno: 17. září 2017

Skvělá směsice lidí a šéfkuchaře se setkali a šli na místní trh, aby našli své suroviny. Zatímco tam jsme ochutnali nějaký sýr a salámu. Náš kuchař nám ​​na cestě vyprávěl spoustu informací - o zelenině, ovoce a čerstvých bylinkách, které kupujeme? Poté jsme se vrátili...do restaurace a připravili jsme kaponáty, makarony a mořskou vlnu. Je to tak zábavné, že se snažíte získat těstoviny v pořádku. Maminka byla zodpovědná a ona smála dávala svému synovi, kuchaři těžký čas, stejně jako někteří lidé, kteří nemohli vložit těstoviny bez ohledu na to, jak tvrdě se pokoušeli. Bylo to nesmírně zábavné. Musíme jíst všechna jídla a chutnají skvěle. Také recepty obdržely online. Celá zkušenost byla dobře organizovaná, zábavná a já bych ji velmi doporučil. Také obdržel certifikát o účasti.Více

Recenzováno: 2. září 2017

Zanechala jsem tuto třídu s ocenením a novou vášní, abych si vyrobila vlastní těstoviny. Bylo to snadnější v Itálii! Ale to je kvůli odborné výuce. Čas na trhu byl dobrý. Ale máme doma dobré zemědělce doma, takže skutečný přínos tam byl směr k posuzování baklažánů...a sardinek. Pouze jeden z nich budu pravděpodobně využívat v polovině západu! Samotná třída byla hlavním aktem přehlídky s Domonicovou matkou, která se stala ústředním jevištěm. Když děláte těstoviny, nedávejte víc vody, bude to vědět. ; ). Celkově příjemný zážitek a důrazně doporučuji.Více

Recenzováno: 4. srpna 2017

Domluvili jsme se s Dominicem v 10 hodin společně s dalšími účastníky - bylo celkem 5 lidí - celkem pěkné malé množství a všichni mluvili anglicky, což byl bonus pro mého syna a I. Strávili jsme čas na trhu výběru produktů pro třídu a to...bylo velmi informativní. Připravili jsme a připravili 3 pokrmy - lžičku, těstovinu (těstoviny) a rybí misky. Jedna ze skupin neměla ryby, takže Dominik navrhl náhradní maso. Pak se vrátíte zpátky do Dominiciny restaurace. Dominikova matka Francesca udělala nějakou prezentaci, jak připravit startér, ale nehovoří anglicky a cítil jsem se trochu rychle, ale Dominic byl po ruce, aby mi pomohl. Jídlo, které jsme připravili, bylo velmi chutné a byla to velmi příjemná třída. Obdrželi jsme recepty, které tam ještě máme spolu s certifikátem. Moje jediná kritika by byla kratší než reklama (4 hodiny spíše než 5) a byla drahá za to, co to bylo. Nicméně, velmi příjemné, zvláště pro mého syna, který je šéfkuchařem.Více

Recenzováno: 31. července 2017 prostřednictvím mobilu

Dostali jsme kurzy vaření dříve a ve srovnání s ostatními, bylo to skvělé. Dominic byl přátelský a informovaný. Znal dobře místní trh, vysvětlil všechny ingredience a zjistil, zda jsou čerstvé. Třída byla hezká a malá a "maminka" se ukázala jak vyrábět kaponata, domácí těstoviny a...rybí misky. Měli jsme skvělý čas a nemůžeme se dočkat, až u nás doma uvaříme.Více

Recenzováno: 15. července 2017 prostřednictvím mobilu

Co začalo pěkně skončilo v nejasnostech. Domonic nás ukázal kolem trhů a pak nám pomohl s jídlem. Jeho matka většinu z prezentace, ale nemohla mluvit anglicky, což způsobilo, že třída je trochu obtížná. Bylo nám slíbeno, že jsme podepsali zásilku, certifikát a nejdůležitější je nám...zaslaná kopie potvrzení. Žádný z nich nebyl přijat. Telefonovali jsme a e-mailovali restauraci 4 krát bez odpovědi, pokud jde o recepty. Na konci kurzu nikdo nepřišel říct, že to skončilo nebo děkujeme za příchod. Zvláštní výsledek. 80 euro se dostalo na špičku, když jste zkoumali další třídy a nebyli jsme ohromeni výsledkem. Udělej si laskavost a podívej se jinde na vaši kuchařskou třídu.Více

Recenzováno: 12. června 2017

Informativní, příjemný den, celý zážitek byl dobrý z nakupování čerstvých produktů, vaření, socializace a stravování. Naučil jsem se trochu, byla klidná a relaxační, místo je opravdu krásné. Jediné, že bych se dopustil chyby, by byl e-mail, který jsme obdrželi poté, řekl, že budeme posílat e-maily...na všechny recepty, nicméně to byly spíše přísady.Více

Recenzováno: 1. června 2017 prostřednictvím mobilu

Dominic a jeho matka jsou milí lidé, restaurace je krásná, ale skutečná třída byla rušička - bylo to trvat 5 hodin, ale skončilo před 4. Recepty, které obdržíme, obsahují pouze složky bez měření. Měl jsem spoustu skupiny lidí než skutečná třída.

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 224 nedalekých hotelů
Il Piccolo Giardino
544 recenzí
0,01 km daleko
Hotel Villa Chiara
111 recenzí
0,02 km daleko
Hotel Isabella
403 recenzí
0,04 km daleko
Victoria Hotel
420 recenzí
0,04 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 16 487 nedalekých restaurací
Ristorante Nettuno da Siciliano
562 recenzí
0 km daleko
Bistrot Siciliano Sikè
618 recenzí
0,07 km daleko
Ristorante Le Naumachie
1 104 recenzí
0,08 km daleko
Arco Rosso
517 recenzí
0,08 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 6 988 nedalekých atrakcí
Chiesa di Santa Caterina
203 recenzí
0,09 km daleko
Palazzo Corvaja
180 recenzí
0,1 km daleko
EtnaToursfromTaormina
79 recenzí
0,07 km daleko
The Odeon
172 recenzí
0,09 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Cooking Class al Ristorante Nettuno da Siciliano.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků