Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Cortona
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat

Toscana e Gusto

Č. 2 z 18 zařízení v kategorii Kurzy a semináře – Cortona
Cortona, Itálie
Více
Certifikát výjimečnosti
Vylepšit tento profil

Toscana e Gusto
Nelze rezervovat na TripAdvisoru

Hledáte další možnosti, které byste mohli ihned rezervovat?
Recenze (168)
Filtrovat recenze
22 výsledků
Hodnocení cestovatelů
22
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
22
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11022 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: před 3 týdny

Věděl jsem, že na naší nedávné cestě do Toskánska chci absolvovat kurz vaření, ale to, co jsme s manželem obdrželi, bylo víc než to - byl to zážitek a paměť, která naplnila naše srdce i žaludky! Máme rádi, jak Stefania a Anna berou svou vášeň...pro jídlo a sdílejí je s cizími lidmi v teplé, příjemné a jedinečné lokalitě. Mysleli jsme, že se chystáme učit těstoviny a těsto na pizzu, a dostali jsme ruce do praxe, abychom vytvořili chutné místní speciality, ale také jsme si užili krásný den konverzace, vtipů a mezikulturního sdílení! Poté jsme se my a další dva účastníci seděli u krásného stolu a užívali si ovoce naší práce a dalších jídel, které připravili. Celý den byl mnohem víc, než jsme očekávali, a cítili jsme se privilegovaní, že jsme se mohli zúčastnit. Poté bylo zábavné se o tom podělit s našimi spolucestujícími a přáteli na sociálních médiích, kteří nám záviděli naše zkušenosti:)Více

Datum zážitku: říjen 2019
Recenzováno: před 4 týdny prostřednictvím mobilu

Moje žena a já jsme se skvěle bavili s Annou a Stefania, díky nimž jsme se cítili opravdu vítáni, jako rodina. Třída vaření byla velmi příjemná, zábavná a útulná - my jsme byli jen my dva spolu s našimi dvěma hostitelskými hostiteli. Stefania si také...udělala čas, aby nám poskytla podrobná vysvětlení, kam v této oblasti navštívit, kam řídit a parkovat atd. Celkově vzato jeden z našich největších vrcholů na návštěvě Itálie, přestože jsme Itálii několikrát předtím navštívili. Vysoce doporučeno! Grazie Mille! :)Více

Datum zážitku: říjen 2019
Recenzováno: 2. října 2019 prostřednictvím mobilu

Nikdy nezapomenu na úžasný kurz vaření a stolování s Stefania a Annou. Oba jsou tak talentovaní! Naše třída byla plná smíchu a naučili jsme se hodně. Udělali jsme těstoviny, pizzu a tiramisu od nuly. Cítil jsem se jako doma - jako bych byl v kuchyni...mé rodiny. Po tuně výzkumu pro náš třítýdenní výlet do Itálie jsem tak rád, že můj manžel a já jsme si vybrali tuto zkušenost. Anna a Stefania si zaslouží 10 hvězd! ! ! Grazie Mile!Více

Datum zážitku: říjen 2019
Recenzováno: 20. září 2019

Můj manžel a já jsme se chtěli naučit vyrábět těstoviny. Naučili jsme se vyrábět domácí pici, rajčatovou polévku, panzanellu, kuřecí řízek vinsanto a čokoládový dort Caprese. Každé jídlo bylo chutné. Stefania a Anna jsou nejlepší. Stefania hovoří italsky a anglicky a Anna hovoří italsky. Jejich...žvanění v kuchyni je tak roztomilé. Nemůžete si pomoci, ale milovat je oba. Jídlo a víno byly vynikající, ale stejně důležitý byl způsob, jakým se cítili. Vzali jsme třídu u Stefania doma a ona nás nutila cítit se jako rodina. Nikdy jsme se necítili spěšně nebo chtěli, abychom odešli. Vřele doporučuji Toscana e Gusto.Více

Datum zážitku: září 2019
Recenzováno: 16. září 2019

To byla položka seznamu kbelíků, kterou jsem chtěl pro naše líbánky, a udělal jsem celý výzkum, abychom zjistili, která třída vaření měla skvělé recenze, kde byla umístěna a jak jsme ji mohli zapadnout do naší těsné časové osy. Jsem tak šťastný, že jsem šel se...Stefania a Annou. Byli tak vstřícní ke každé žádosti a e-mailu, který jsem jim poslal, a mohli jsme se usadit v době, která pracovala s naším plánem a umožnila nám navštívit několik vinic na cestě zpět do Florencie. Jejich umístění je perfektní. Můžete se tam dostat přímo vlakem z Florencie nebo Říma a jeho krátkých deset minut chůze od vlakového nádraží. Před vařením můžete také strávit nějaký čas ve městě a navštívit opravdu fantastickou kavárnu. Byli jsme spárováni s jiným párem, který slavil jejich pětileté výročí, a všichni jsme se vklouzli a společně si uvařili naše plné jídlo. Začali jsme výletem na trh, snědli jsme porchetta, koupili jsme si olivy, zatímco Anna šla na místní farmu, aby vyzvedla cukety, které jsme používali pro náš hlavní chod. Udělali jsme celkem čtyři chody včetně pizzu, těstovin s rustikální omáčkou, plněné cuketovými květy s pestem a zakončené tiramisu. Požádal jsem o náročné menu a oni dodali. Všechny tyto kurzy byly tak chutné a nemůžu se dočkat, až si je budu doma připravovat s nabídkami, které poskytla. Když bylo jídlo hotové, všichni jsme si pochutnali na jídle, které jsme si připravili, a měli několik sklenic vína. Byl to zážitek, který byl jednou za život, a jsem tak vděčný za veškerou práci, kterou do této třídy vložili. Je to určitě něco, co bych každému doporučil. Jsou ochotni učinit třídu tak náročnou nebo tak jednoduchou, jak byste si přáli, a jsou prostě zábavní být kolem.Více

Datum zážitku: září 2019
Recenzováno: 12. září 2019

Cortona je krásné město, ale Stefania oživila naši cestu. Se Stefania jsme si užili dva dny. Nejprve jsme se vydali na letní lanýže, což byl výbuch. Potkali jsme Millieho loveckého psa lanýžů a šli jsme. Ano, našli jsme spoustu lanýžů s Millieho odborností. Cestou jsme...jedli divoké ostružiny. Pak jsme měli lanýžový oběd, který byl úžasný v místní restauraci. Cestou zpět nás a jejího manžela vzali na nějaké malebné zastávky. Dokonce jsme uvízli v bahně a ona a její manžel přišli k naší záchraně. O den později jsme se setkali se Stefania u ní doma spolu s Annou. Dokázala udržet jeden z lanýžů, které jsme našli pro naši třídu vaření. Šli jsme na místní trh v této oblasti a nakoupili jsme čerstvé suroviny. Udělali jsme pizzu, těstoviny, florentský steak, čokoládový torte a focaccia, chléb Ragu a lanýžové těstoviny. Celý den jsme trávili vařením, popíjením vína a jídlem. Na konci dne máme v Itálii novou rodinu. Stefania je klenot. O historii a regionu ví hodně. Kromě toho nám poskytla itinerář musí vidět památky v regionu. Vzali jsme všechny její návrhy a moje rodina souhlasila s tím, že to byly nejlepší 2 dny naší cesty. Už jsme použili těstovinu, kterou doporučila, abychom ji koupili. A recepty, které jsme si vzali domů, bylo snadné sledovat. Těšíme se, až se příští rok při návštěvě Toskánska naučíme připravovat nová jídla.Více

Datum zážitku: srpen 2019
Recenzováno: 8. září 2019

Můj manžel, syn (13 let) a já jsme dorazili do rezidence, kde se konala třída vaření, a setkali jsme se s šéfkuchařem Stefania s vřelostí a velkým úsměvem. Její dcera také pomáhala. Už v ten den si stanovili stůl, kde jsme měli večeři mistrovského díla...později. Zarezervovali jsme tříhodinovou třídu, kde jsme vyrobili tiramisu, omáčku, domácí pizzu a těstoviny. Byli jsme předvedeni její krásné kuchyni, kde se naše sny skutečně staly v něčem domě, v Toskánsku, kde jsme se mohli naučit vyrábět naše oblíbené od někoho, kdo je stejně vášnivý z vaření a miluje a oceňuje skvělé jídlo jako my. Každý z nás dostal receptovou brožuru všeho, co jsme udělali, a zástěru, kterou jsme si mohli vzít domů. Začali jsme výrobou Tiramisu. Poté jsme si udělali naše těstoviny a odložili stranou. . . další bylo těsto na pizzu. Vyrobili jsme různé pizzy, zatímco jsme usrkávali na Prosecco a vzorkovali je, jak se to dělalo. Teď byl čas na těstoviny. Jaký delikátní a zajímavý proces pro omáčku i těstoviny. Vyrobili jsme fettuccini a červenou omáčku. Dokonce jsme si museli vybrat bylinky v její zahradě. Všechno bylo tak živé s barvou a vůní. Poté, co byly těstoviny vařeny, byly dokonale pokoveny a podávány. . . „PASTA Čeká na nic!“ Seděli jsme u jejího krásně zdobeného stolu, jedli, popíjeli víno a odpoledne si povídali. . . poznávání jeden druhého, což byl bonus. Konečně dezert. . . naše domácí Tiramisu. . . ÚŽASNÝ. . . letos to uděláme jako náš vánoční Štědrý dezert! Nikdy jsme se necítili spěšně, nebo dokonce takhle to bylo podnikání. . . cítili jsme se jako součást rodiny. Stefania a Julia jsou skvělí lidé. . . . Důrazně to navrhuji pro vás a vaši rodinu.Více

Datum zážitku: srpen 2019
Recenzováno: 2. září 2019

Od chvíle, kdy jsme dorazili do jejich kuchyně, nás Stephania a Anna cítili jako doma. Vařili jsme se a smáli se, ochutnali a pil 5 hodin a přáli jsme si, aby to bylo 10! Jsou to zkušení a autentičtí kuchaři a jídlo, které jsme vyrobili,...bylo z tohoto světa. Když se vrátíme domů, nemůžeme se dočkat, až si znovu vytvoří recepty. To je absolutní nutnost, pokud jste v Cortoně! Děkuji Stephanie a Anně za nezapomenutelný zážitek.Více

Datum zážitku: září 2019
Recenzováno: 21. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Nechali jsme Anna a Stephania přijít a vařit v naší vile. První zkušenost byla tak fantastická, že jsme je nechali vrátit k narozeninám, když jsme byli v Toskánsku. Všechno jídlo bylo senzační - plněné cukety, rizoto, lasagne, tagliata a tiramisu (úžasné) - ale nejlepší bylo,...že byla Anna a Stephania sami. Naprosto úžasní lidé, kteří jsou přátelští, rádi sdílejí své znalosti, vtipné a dokonale profesionální. Stojí za to přijít do Toskánska pouze pro jejich jídlo; lepší než restaurace a zbylé přestávky! Nemohu je doporučit dostatečně vysoko. Grazie Mille.Více

Datum zážitku: srpen 2019
Recenzováno: 21. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Zúčastnili jsme se několika kurzů vaření místně, ale chtěli jsme vyzkoušet něco nového s některými přáteli a našimi dospívajícími dcerami - Toscana e Gusto nezklamala! V krásném domě se stinnou zahradou v Camuci jsme byli ošetřeni naučit se vyrábět božský citronový dort s ricottou, tradiční...tagliatelle a těstovinovou omáčkou a fantastickou saltimboccou - ale dozvěděli jsme se také o místních surovinách, místní historii a kultuře (Stefania) je také průvodce, takže má fantastické znalosti mnohem více než vaření). Po vaření celé ráno jsme se usadili na zahradě Prosecco, protože poslední oběd byl proveden na oběd - byl to zábavný, zajímavý a chutný, nezapomenutelný den, který bych vřele doporučil, zda jste v oblasti nováčci nebo chcete objevovat více!Více

Datum zážitku: srpen 2019
Zobrazit další recenze
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Toscana e Gusto.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků