Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aktualizace týkající se onemocnění COVID-19:Aby se snížilo riziko šíření koronaviru, mohou být atrakce zcela nebo částečně uzavřeny. Před provedením rezervace si přečtěte pokyny pro cestování vydané vládou. Další informace naleznete zde.

4 Madonne Caseificio dell'Emilia

280 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.

4 Madonne Caseificio dell'Emilia

280 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.
280recenzí4otázky a odpovědi
Hodnocení cestovatelů
  • 220
  • 49
  • 7
  • 4
  • 0
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Více
Vybrané filtry
  • Filtr
  • Čeština
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
+1
Pokud vás zajímá, jak vyrábějí tento úžasný sýr a nakonec uvidíte tisíce kol Parmesanu, což je působivý pohled, pak je to pro vás. Ano, je to komerční a stojí 15 euro s malým vzorkováním sýrů (kde můžete porovnat rozdíly mezi 12, 18, 24 a 36 měsíci) na konci, ale vaše šance
Další informace
Prohlídka samotné továrny na sýr byla docela poučná a zábavná. Zjistili jsme však, že je to také trochu komerční - 15 euro na osobu je pro tento druh věcí příliš mnoho (jen abych to řekl, Muzeum Vatikánu účtuje 17 euro). Pokud navštívíte místo, jako je toto, máte samo o sobě
Další informace
+1
Takže působivé a skvělé vysvětlení procesu výroby sýrů od začátku do konce. Velký pokoj se všemi sýry a roboty, které je překlopily, byl působivý! Průvodce byl vynikající a dobře informovaný. Vřele doporučuji!
Další informace
Zastavili jsme se v této továrně na sýr pro skupinové turné. Na zastávku jsme si opravdu užili. Personál byl velmi přátelský a náš průvodce plný informací. Navštívili jsme všechny oblasti procesu, od mléka dodávaného po finální produkt. Nejzajímavější oblastí je oblast, ve které
Další informace
To rozhodně stojí! Pěkný personál, zajímavá prohlídka a chutná sýrová ochutnávka! Rád bych si vzal všechny Parmeggiano Reggiano se mnou!
Další informace
Předchozí
Časté dotazy týkající se zařízení 4 Madonne Caseificio dell'Emilia