Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy

178
Všechny fotografie (178)
Úplné zobrazení
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající99%
  • Velmi dobré1%
  • Průměrné0%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
12 °
5 °
12
11 °
3 °
1
11 °
3 °
2
Kontakt
Via Salandra, 73100, Lecce, Itálie
Webové stránky
+39 348 451 4324
Zavolat
Vylepšit tento profil
Recenze (121)
Filtrovat recenze
9 výsledků
Hodnocení cestovatelů
9
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
9
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 11. května 2018

Pokud hledáte nejlepší dovolenou v Itálii, musíte jít s nejlepšími lidmi v Itálii! Stile Mediterraneo Food a LIfestyle Academy! Každý den je dobrodružství plné krásných památek, jídla, lidí, které plánuje Cinzia a Marika s vámi. Jejich láska k Itálii se s vámi budou podělit, přes...jídlo a místa, kam vás vezmou. Obchody, restaurace, pláže, moře. . . . do konce vaší dovolené plánujete svou příští dovolenou s nimi. Rozloučení je jako rozloučení s rodinou. Tak to je zvláštní, že vás cítí! Děkujeme vám Cinzia a Marika za skvělý nezapomenutelný týden v Apulie! Nemůžu se dočkat, až se znovu uvidíme!Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 9. května 2018

Právě jsem se vrátil z mé druhé cesty do Apulie, obě s Cinzií. (Stile Mediterraneo) Krása, lidé, jídlo, olivový olej a víno tohoto regionu plnili mé srdce. a duše. Cinzia je tak organizovaná, zamyšlená, důkladná a brilantní / znalá a legrační, že jsem měla pocit,...že jsem vstoupil do příběhu. Život na jihu Itálie a Cinzia je právě tak dokonalý. Převážně doporučuji její cesty pro všechny "chtějí - být Italové a kdokoli jiný, kdo chce zažít ráj.Více

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 17. prosince 2017

Oh, dobro. Myslím tím tolik dobrotu! Byla to moje druhá cesta s Cinzií. První byla před 3 lety se dvěma přáteli. V letošním roce jsme mluvili o dalších 3, aby přišli s námi. Byl to výlet po celý život. Vezme nás do svých oblíbených obchodů...v Miláně, než nás čeká další den. Taková dobrota. Cestovali jsme (se 4 dalšími) Alba a jeho okolí v regionu Piemont. Zúčastnili jsme se Mezinárodního veletrhu houfu, ochutnali jsme nádherné sýry, vína, ve velkolepých místech (hradů, dokonce!), A ve třídě vaření s dvěma skvělými kuchaři plus Cinzia, vše odborně pořádané Cinzií. Musíme jít lanýžem lovit jeden krásný pátek ráno a našli několik černých lanýžů! (Pravda: psi najdou lanýže a my je rozveselíme.) Tentokrát jsme se měli těšit na Marikovu společnost. Taková léčba! Nedokážu doporučit Cinziině výlety dostatečně. Dělá to všechno tak snadné - a ona je tak zábavná a ví tolik! Prosím, udělejte si tuto laskavost: jděte na výlet s Cinzií.Více

Datum zážitku: listopad 2017
Recenzováno: 25. listopadu 2017

1) Prohlídková skupina byla malá: žádná vlajka nesmí následovat nebo sluchátka, která by nosila nebo nespokojená s členy skupiny, aby se vydali na cestu.  2) Prohlídka přitahovala zábavné, přátelské, zajímavé lidi, úcty k sobě i místu.  3) Jídlo bylo neustále fantastické: v regionu, čerstvé, chutné,...překvapivé, přemýšlivé.  4) Víno bylo neustále fantastické: z oblasti, čerstvé, chutné, oduševnělé, temperamentní.  5) Místo, kde jsme zůstali (celý týden), bylo neustále fantastické: rozbalte tašku a. . . ponořte se, dejte si pití nebo si vezměte zdřímnutí, promluvte si na super pohodlných křeslech knihovny.  6) Zvláště zajímavé byly návštěvy v různých provozovnách farmy a restaurací, kde jsme procházeli olivovými háji, vinicemi a rostlinnými polními plochami a přímo slyšeli od výrobců, jak se drželi na organických procesech (zavlažování, údržba půdy, solární energie ) a zároveň zůstává finančně proveditelná.  7) Činnost # 6 byla vždy vyvážená s časem v kuchyni výrobce a u stolu, učení regionálních receptů od místních šéfkuchařů a sdílení jídla na oslavě.  8) Ruce - hands-on hands-on!  9) Naučili jsme se pravdu o lepku. Ah ha!  10) Naučili jsme se vyrábět chléb z tvrdé mouky z tvrdé pšenice. Pšeničné boby + správné broušení = chutný chléb, který je pro vás dobrý.  11) Navštívili jsme pekárnu oslavenou Tettovou jeptiškou (jako v angličtině). Vážně.  12) Navštívili jsme cukrárnu, která vyrobila ty nejlepší kandysy, které jsem v životě každý jedl: představte si bujnou chuť staré babičky - receptu citronového čtverce, zabaleného kolem mandlí, celá pokrytá lesklým stříbrem z mandlí - cokoliv . Ach, můj, můj.  13) Cinzia je každé přídavné jméno, které jsem použil v dvanácti dřívějších důvodech, stejně jako super inteligentní a zajímalo vás, jak se učíte, aniž byste byl ucpaný. Hodně jsem se naučil. Hodně jsem se zasmál. A v těch nejlepších způsobech.Více

Datum zážitku: říjen 2017
StileMediterraneo, Owner v zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 6. listopadu 2017

Bylo to po druhýkrát s Cinzií a Marikou po téměř deseti letech. A opět to bylo kouzelné. Velmi vzdělané a smysluplné. Byl jsem sólový cestovatel, který se připojil k jiné malé skupině lidí a nakonec našel nové přátele. Jeden týden jsme strávili na takovém zvláštním...místě Puglia - La Murgia. Bydlení v klidné přírodě mezi olivovníky a hroznovými stromy, skryté před všemi hlukem světa (Biomasseria Lama di luna). Naučili jsme se připravovat potraviny s nejlepšími kuchařskými kuchaři v oblasti (šéfkuchař Sabino / Ceffalicchio, šéfkuchař Gennaro / Masseria Barbera) ochutnávat výjimečnou révu a poznat velmi zvláštní a inspirativní lidi. Lidé, jejichž filozofie života má smysl pro zachování přírody a starých tradic. Byl to honnor, který navštívil biodynamickou zemědělskou farmu Giancarlo Ceci, řemeslnou výrobu konfektů rodiny Giovanni Mucci, jedinečnou malou rodinnou pekárnu v Almatura, olivový olej Ceffalicchio a producent révy vinné, Masseria Barbera v restauraci Minervino Murge, restaurace Pietro Zitos Antichi Sapori. Všechna tato místa zanechají stopy nejen v mé paměti, dali mi možnost se setkat s majiteli těchto míst, mluvit a chápat, jak jsou oddaní jejich zemi, filozofii a rodinným tradicím. Jsem stále fascinován a velmi šťastný, že jsem měl tuto příležitost. Tato zkušenost není jen o jídle a cestování. Jedná se o důležitost rovnováhy v našich životech, respektování přírody a zdravého životního stylu. Po této cestě se cítím lepší člověk, změnil jsem svůj způsob myšlení a samozřejmě vaření. Cinzia je velmi zkušený, oddaný a zábavný člověk, který má být a učit se. A poté, co jsem ji po deseti letech znovu setkal, vidím, jak se rozrostla na velmi profesionální úroveň, která může vytvářet nezapomenutelné a vzácné okamžiky, poskytnout hluboké znalosti a inspiraci pro ty, kteří hledají. Děkuji za to, že jste tak výjimečtí! Vratím se.Více

Datum zážitku: září 2017
StileMediterraneo, Owner v zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 26. října 2017

Můj manžel a manželka jsme se nedávno vrátili z týdenního výletu do Apulie s Cinzií Rascazzi, majitelem a provozovatelem společnosti Stile Mediterraneo. Toto bylo naše třetí cestování s Cinzií a všechny byly vynikající. V roce 2013, během naší první návštěvy v oblasti Puglia v Itálii,...jsme si udělali celodenní třídu olivového oleje s Cinzií, která byla transformativní v tom, jak nyní vaříme a jeme. V loňském roce (září 2016) jsme se připojili k malé skupinové exkurzi s Cinzií a její sestrou a obchodním partnerem, Marií, na ostrov Sardinie. Tato zkušenost byla tak fascinující, že jsme se letos opět vrátili na Sardinii, abychom ji opět viděli. A minulý měsíc (září 2017) jsme udělali další malou skupinovou cestu se sestrami Rascazzo do oblasti Puglia, které jsme v roce 2013 navštívili. Zde jsme se dozvěděli, že "locavore" a "farm-to-table" a "nulté kilometrové jídlo" nejsou trendy v potravinách, ale jen tak. To, co je Stile Mediterraneo tak výjimečné, je jeho majitel - manažer - provozovatel - učitelé. Cinzia a Marika jsou znalci a nadšení velvyslanci středomořské kuchyně a kultury obecně, stejně jako jejich vlastní domovský region, zejména Puglia. Navíc sdílejí tyto znalosti a vášeň se svou klientelou tím, že svým studentům vytvářejí ponaučivé a participativní zážitky (na rozdíl od jiných zájezdů, kde je možné jednoduše jezdit po autobusu, poslouchat přednášky a podívat se na věci). Vzhledem k tomu, že se společnost Stile Mediterraneo intenzivně zaměřuje na potraviny a kuchyni, tyto zkušenosti obvykle zahrnují informace o tom, jak se vyrábějí a konzumují různé drobné potravinářské výrobky - a pak se snažíte vyrábět a konzumovat ruku. Nic, co by se drobným chlebem dělalo drobný chleba! Nakonec, jako učitelé v důchodu, víme, že malá je krásná, pokud jde o velikost třídy, a to platí i pro skupiny: na kontinuu od zakázkových zájezdů až po masové výlety, Stile Mediterraneo funguje velmi blízko k "zakázkovému" konci spektra. Skupinové výlety byly natolik malé, že jsme mohli poznat ostatní členy skupiny, stejně jako Cinzia a Mariku, mnohem lépe, než jsme kdy dokázali na větší prohlídce nebo plavbu. Malé prohlídky a kurzy vaření, které nabízí funkce Stile Mediterraneo, nabízejí intimitu a flexibilitu, kterou velmi oceňujeme. Stejně jako ostatní fanoušci společnosti Cinzia a Marika se těšíme na další příležitost se z nich učit.Více

Datum zážitku: září 2017
StileMediterraneo, Owner v zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 3. října 2017

Již čtvrtý rok po sobě jsme s manželkou a manželkou měli týden se Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy. Stile Mediterraneo je ve vlastnictví dvou silných mladých žen, Cinzia Rascazzo (Harvardská MBA) a Marika Rascazzo (kardiologa). Společně se zavázaly vzdělávat lidi jako my o jídle,...víně a životním stylu různých částí Itálie. Letos jsme prozkoumali Pugliu - La Murgia, druh střední části Puglie. Měli jsme sídlo v masérské budově s názvem Lama di Luna, jen mimo Andrii. Jelikož jsme již měli týden v jižní části Puglia (kde jsme měli sídlo v Lecce), mohu uvést, že tato oblast je zcela odlišná od jižní části ve stylu těstovin, výběru bílkovin, chleba, olivového oleje a vína. Stejně jako u našeho prvního výletu jsme byli ošetřováni třemi kurzy vaření, každý intenzivnější než předchozí. První nám učil způsob, jak vyrobit Pugliese chléb, jehož nejlepší příklad je v Altamura (kde jsme navštívili řemeslnou pekárnu, která dělá chléb v historickém duchu DOP). Pak jsme měli kurzy vaření se dvěma mladými šéfkuchaři, z nichž první, šéfkuchař Sabino, se během několika málo měsíců obrátil na restauraci připojenou k biodynamickému vinařství (Cefalicchio), které předtím dostávalo nepříznivé recenze. Zatímco si nemyslím, že předtím dělal něco jako ruce na kurzu vaření, postavil se s námi a my jsme se od něj skvěle učil. Používá staré recepty zjednodušené a zdravější. V restauraci Masseria Barbera a farmě, které vlastnil Riccardo Barbera (bývalý právník, který viděl světlo), a jeho manželka Stefania, jsme měli také kurzu vaření s šéfkuchařem Gennaro. Toto bylo zdaleka nejintenzivnější z našich zkušeností s vařením. Šéfkuchař Gennaro je od Barberase povinen používat jako své základní recepty od Riccardových předků, ručně psaných kuchařských kuchyní, ale přidává své osobní dotyky. Byl mistrem ve své kuchyni a zaměstnal 4 další, kteří byli velmi dobře informováni o složitějších receptech, které jsme zde používali. A od něho jsme se dozvěděli, že těstoviny vyrobené v La Murgia používají vejce, bílý vinný ocot a žloutky, na rozdíl od těstovin v jižní části Apulie, která nevyužívá žádné vejce. Rozptýlenými byly výlety a zážitky z jídelního lístku v Trani (obchodní město důležité pro obchod), Minervino Murge (kopcovité město v blízkosti Basilicata), návštěva s farmářem Giancarlem Ceci, který propagoval biodynamickou produkci (myslí si, že je ultraorganický, ale lepší) , Giovanni Mucci, řemeslný výrobce "konfety" (ne, nikoliv drcený papír) a další. Marika se mohla připojit pouze na první víkend, ale poskytla nám zdravotní základy skutečné středomořské stravy a také značnou pomoc při výrobě chleba Pugliese. Upřímně řečeno, tato kombinace masivního výzkumu společnosti Cinzia, vášeň pro skvělé, ale prosté zdravé jídlo, skvělé víno a ještě větší olivový olej, Marika zdravé podklady, nádherné scenérie, učení o různých životních stylech a oba jejich skvělé smysly humoru a zábavné dodávky vracíme se rok co rok. Nemůžeme se dočkat, až zjistíme, co plánuje Cinzia pro příští rok.Více

Datum zážitku: září 2017
StileMediterraneo, Proprietario v zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 19. září 2017

Cinzia je mistrovský pedagog a animátor! ! Přišla a naučila naši skupinu o olivovém oleji, o dobrém špatném a ošklivém. Prohlídka olivového háje, ochutnávání různých kvalit zcela změnilo, jak se přiblížíme k nákupu a používání olivového oleje. Puglia bude opět cílem, protože chceme trávit více...času v Cinziině škole. Skvělý a vzdělávací zážitek Jean, Ontario KanadaVíce

Datum zážitku: září 2017
StileMediterraneo, Proprietario v zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 7. března 2017

Nevěděli jsme, co očekávat, ale brzy jsme si uvědomili, že skutečně vědí, jak vás zamilovat do okolí, chuti a nezapomenutelného olivového oleje. Musí to udělat pro pár, kteří chtějí najít spojení a milovat jídlo.

Datum zážitku: červenec 2016
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 21 nedalekých hotelů
Hotel President
989 recenzí
0,12 km daleko
Torre del Parco - Dimora Storica 1419
386 recenzí
0,88 km daleko
Patria Palace Hotel
796 recenzí
1,07 km daleko
Risorgimento Resort
913 recenzí
1,12 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 666 nedalekých restaurací
Pizzeria Rosticceria Paradise
225 recenzí
0,21 km daleko
Lussy Pizzeria
204 recenzí
0,27 km daleko
Myosotis Restaurant
326 recenzí
0,14 km daleko
Zefiro
42 recenzí
0,17 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 241 nedalekých atrakcí
Zona Franca Lounge Beach
230 recenzí
0,55 km daleko
Gelateria Chegusto?!
12 recenzí
0,36 km daleko
Orto Botanico
7 recenzí
0,33 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Stile Mediterraneo Food and Lifestyle Academy.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků