Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina

Č. 1 z 13 zařízení v kategorii Jídlo a nápoje – Lecce
Nyní otevřeno: 0:00 - 23:59
Dnes otevřeno: 0:00 - 23:59
Přeposlat
183
Všechny fotografie (183)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající95%
  • Velmi dobré3%
  • Průměrné1%
  • Špatné0%
  • Příšerné1%
Informace
Nyní otevřeno
Dnes otevřeno: 0:00 - 23:59
Zobrazit celou otevírací dobu
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
16 °
8 °
11
12 °
5 °
12
11 °
3 °
1
Kontakt
Corte Dell'Idume 5 | vicino Piazza Sant'Oronzo, 73100, Lecce, Itálie
Webové stránky
+39 327 853 7031
Zavolat
Recenze (229)
Filtrovat recenze
10 výsledků
Hodnocení cestovatelů
10
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
10
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11010 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 2. září 2018

Strávili jsme velmi pikantní večer s Giannou a její dcerou Mayou s další mladou švýcarskou dvojicí. Setkali jsme se kolem 17:00 a prošli jsme po starém Lecce na malý trh a diskutovali o tom, co bychom se mohli připravit na večeři. Kuchyně je v blízkosti...a je profesionálním pracovním místem s dostatečným prostorem. Líbilo se nám Gianny vášeň pro místní produkce a její vášeň pro zachování tradičních metod v každé jídle. Tipy o tom, v jakém pořadí by měly být některé ingredience přidány a proč byly nejzajímavější. Naše jídlo mělo několik kuchyní a společně jsme společně s vynikajícími víny dokončili kolem 22:00. Velmi doporučujeme tuto třídu vařeníVíce

Recenzováno: 13. srpna 2018

Měli jsme šanci učinit večeři s Giannou a jejím týmem, a to bylo vyvrcholením vrcholu našeho téměř dvoutýdenního výletu do Itálie. Gianna je tak teplá a vstřícná. Po setkání na trhu, abychom si vybrali čerstvé ingredience (a setkali se s všemi místními prodejci), jsme si...jako skupina vybrali recepty, které jsme chtěli vařit. V několika málo hodinách jsme udělali SOJDY recepty - domácí těstoviny, omáčku, chléb, 2 bílkoviny, dvě zeleninové pokrmy a dezert! Recepty byly všechny jednoduché a čisté, ale natolik působivé, že přinesli domů. Hodně jsme se naučili o obecných způsobech vaření, které lze aplikovat i na jiné okolnosti. Víno tekoucí a my jsme se dozvěděli o víně, když jsme jedli neuvěřitelné jídlo. Snadno nejlepší chléb focaccia, který jsem kdy měl v životě. Kuchyně je super čistá a moderní s velkou klimatizací. Zastávka pro místní kávu Lecce byla dalším skvělým přírůstkem. NIKDY bych to nechtěl! To je nutná třída a Gianna by měla mít vlastní show na vaření. Je neuvěřitelná. Skvělé zkušenosti.Více

Recenzováno: 12. srpna 2018

Asi týden jsem měl štěstí, že jsem se setkal s Giannou, její dcerou, kuchařkou Mayy a Giannou, Markem. Já a můj partner se připojili k jiné rodině a měli vynikající zážitek. Setkali jsme se na náměstí podle plánu, šli jsme na místní trh a rozhodli...se o našem menu na místě. Po vyzvednutí všech ingrediencí jsme se zastavili na rychlou kávu v místě, kde se Gianna častuje. Měli jsme ledovou kávu s mandlovým mlékem (sirup). Tak dobré! Jakmile jsme se vrátili do studiového studia, rychle jsme pracovali tím, že jsme vyrobili focaccia, čerstvou rajčatovou omáčku, bombu a těstoviny. Udělali jsme orecchiette a makarony. Makarony jsme udělali s rajčatovou omáčkou a oříškem s brokolicí. Pro poušť Marco vyrobil Pasticiotto. Bylo to tak chutné a to, že se z trouby podávalo teplé, bylo božské. Nakonec jsme seděli jako "rodina" a společně sdíleli chutné jídlo. Gianna je tak milá a dává nám pocit, jako bychom seděli u ní doma. Měli jsme nějaké víno a také ochutnali některé likéry, které vyrábí, jako je limoncello a divoký fenykl likér. Zkušenosti skutečně učí, jak dělat dobré zdravé jídlo, opravdové italské kuchyně a techniky a jak používat to, co je na trhu k dispozici. Doporučil bych tento kurz každému, kdo by chtěl získat skutečně intimní italský zážitek a každý, kdo má rád vaření. Děkuji vám Gianna!Více

Recenzováno: 12. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Během naší dovolené v Pugli jsme si udělali třídu vaření s krásnou Giannou a Mayou a hodně si ji užívali! Grossery nakupování před vařením bylo zábavné a zajímavé, že vaření bylo pro každého velmi snadné sledovat a užívat, ale přesto je také perfektní pro ty,...kteří vaří hodně doma! Krásné recepty klasického italského a pugliánského stylu a pak jsme si vychutnali jídlo s množstvím opravdu dobrých vín. Giannas znalost jídla a vína je špičková kvalita. Milovali jsme dnes večer! Grazie mille!Více

GiannaGreco, Proprietario v zařízení Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 20. července 2018 prostřednictvím mobilu

Zážitky z vaření s Giannou Grecou bylo asi nejlepší, co jsme měli v Lecce. Gianna je opravdovým profesionálem - šéfkuchařem, vyškoleným someliérem a odborníkem na olivový olej z Apulie a Toskánska. Obdivuje Sardegnu a její tradice, ale je to pravý Leccese, narozením a srdcem. Nechte...ji představit na jídle a víno Salento - - zkušenost je nezapomenutelná. Gianna je jedním z nejteplejších lidí, se kterými jsme se setkali v Salentu, provincii, kde je legendární Italianit (charakteristická italská velkorysost). Vzala nás na prohlídku specializovaných obchodů, kde koupila přísady. Zastavili jsme se u Caff del Duomo na kavárnu - - espresovou kávu na ledě s mandlovým mlékem. (Mějte to každý den! Je neuvěřitelné.) Pak nás vzala zpět do velkého paláce, kde vede své třídy. Její dcera Maya připravila na náš přílet a na dlouhém pultu kolem komerčního kamny položila pracovní stanice, zástěry a nádobí. Pak jsme udělali: peperonata (Pugliese verzi sicilských kaponátek, ale se žlutými a červenými papriky, stejně jako kapary). Udělali jsme orrechiette a maccheroni, sugo di pomodorini a bomba - něco jako bracciole: plátek vepřového krku, plněný capocollo - vyléčeným salátem od Martiny Franca - a sýrem caciocavallo. Jsou pečlivě zbarvené a dobře uvařené. Jsou naprosto chutné. Udělali jsme také krásnou focacciu s olivovým olejem a pomodorini. Bylo to velmi dobré. Pro dolce jsme vyrobili pannakotu s redukcí vína a broskví. Po celou dobu, kdy víno proudilo. Fiano (suchá voňavá bílá), rosato (tato vína jsou báječná v Salento) a červená - - negroamaro, primitivo, negro amaro. . . Mňam! Mňam! Mňam! Na závěr Gianna vytáhla ledové digestivy, které udělala - - limoncello, melongrano a mirtillo! Ha! mirtillo! Kdo to dělá, ale někdo se ponořil do tradice této krásné oblasti?Více

GiannaGreco, Proprietario v zařízení Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 2. července 2018

Pravdou je, že celé naše dobrodružství v oblasti Puglia bylo postaveno kolem slyšení o tomto kurzu vaření, v článku New York Times před několika lety. Milovali jsme myšlenku, že jsme se vyhnali z vyhozené cesty a dozvěděli jsme si tipy na vaření skutečného Pugliana pro...typ kuchyně, s níž jsme nebyli obeznámeni. Strávit dlouhý večer s Giannou, Mayou a Markem byl nádherný. V pátek večer v Lecce skončilo nás 14, dvě velké rodiny a my. Navštívili jsme malý místní trh a poté jsme šli do školy, kde jsme se podíleli na přípravě focaccia, pannacotta, tiramisu, orecchiete a maccheroni (učení se dělat tyto těstoviny ručně byla moje oblíbená část kurzu) a jako "bomby" masa (telecího a vepřového krku) se valily kolem salumi a sýra. Musíme vyzkoušet místní vína ... a pak jsme se posadili na svátek, po celou dobu s Giannou, která nás informovala o místních jídlech a vínech, zlepšovala naše kuchyňské dovednosti a usnadnila naše kulinářské dobrodružství. Ona je (jak jsem četl v jiných recenzích) absolutní klenot! Takže nejen skvělý kurz a zážitek, ale také skvělý základ pro váš výlet do Apulie. Vysoce doporučeno.Více

GiannaGreco, Proprietario v zařízení Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 16. června 2018

Zážitek z vaření byl jedním z vrcholů naší cesty do Lecce. Gianna nechala naši rodinu vybrat typ jídla, který jsme upřednostňovali vařit / jíst, a pak nás přivedli na místní trh, aby si vybrali čerstvé a místní ingredience. Pokyn byl důkladný od čištění a přípravy...měkkýšů, až po zdokonalení techniky, aby se dokonalý orecchiette. Dcera Gianny byla také k dispozici pro tlumočení v případě potřeby. Třída byla uvolněná se smíchem a ochutnávkou vín. Děkuji vám Gianna, Maya a Marco! !Více

Recenzováno: 15. června 2018 prostřednictvím mobilu

Milovali jsme naše "zkušenosti s vařením" v Lecce s kuchařem a sommelierkou Giannou. Po nákupu ingrediencí jsme se naučili vařit vícenásobné jídlo: focaccia, polpette di melanzano, orrechiette těstoviny a omáčku, vepřovou bombetu, panna cotta. . . V našem jídle jsme si užili skvělé víno. Nemůžu...se dočkat, až se tyto pokrmy pro kamarády vrátí domů. Grazie pro zábavný a poučný čas!Více

Recenzováno: 14. června 2018

Tuto třídu vaření jsem si objednal přímo prostřednictvím webových stránek společnosti. Tuto rezervaci jsem rezervoval pro svou rozšířenou rodinu 16 osob. Řekla jsem jim, že mám člověka, který byl veganský a vegetariánský, a bylo mu řečeno, že to není problém. Od chvíle, kdy jsme se...setkali s Giannou v Piazza Duomo, se ztratili různí členové, ale protože jsme si objednali třídu vaření na oběd, zdálo se, že to nevadilo. Poté jsme absolvovali tržní turné před třídou. Za prvé budova byla klimatizována, což byla dobrá věc, protože byl horký den. Za druhé, pokoj byl čistý a pěkný a měl dostatek pracovního prostoru. Po vaření jsme všichni sedli kolem stolu a jedli jídlo, které jsme vařili. Nevařili jsme veškeré jídlo (salát, omáčku na těstoviny), ale naučili jsme se dělat těstoviny, focaccia a lilek. Dodali víno a zástěry a dokonce přinesli domácí aperitivy. Jediná věc, čeho čekám, jsou recepty na to, co jsme uvařili, protože vím, že moje rodina chce dělat recepty, které jsme vyrobili. Jedna z nejlepších tříd vaření. Doporučuji to velmi.Více

Recenzováno: 4. června 2018 prostřednictvím mobilu

Skupina byla velká, (14) včetně Brity několik Austrálčanů, kteří se o tom dozvěděli v novinách Swiss, French a Californians. Začali jsme na trhu setkávat s producenty a pak jsme odložili kávu Lecce, podávanou na ledě s lisovaným mandlem, latte di mandoria. Procházeli jsme se v...katedrále do prostor pro vaření. Gianna je vynikající učitel a zapojil všechny do přípravy čtyř kurzů. Dcera Maya pomáhá s překladem, který je zřídka potřebný, ale je dobrá společnost. Šéfkuchař Marco pomohl zajistit, aby bylo zajištěno dostatečné množství jídla. Měli jsme čtyři kursy a dostatečné víno. Když jsme odcházeli v 10. 30 hodin jsme byli vyčerpaní, ale plní. Použiji recepty doma, které byly zaslány Mayou. Byla to skvělá zkušenost, kterou neměli chybět. Gianna z vás dělá jednu z rodiny  Její manžel řekl ahoj, ale my. chyběl Giancarlo. David a Pat, MelbourneVíce

GiannaGreco, Proprietario v zařízení Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018
Překladač Google

Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 21 nedalekých hotelů
Dimora San Biagio Suites & Apartment
26 recenzí
0,19 km daleko
Santa Chiara Suite Hotel
354 recenzí
0,25 km daleko
Risorgimento Resort
909 recenzí
0,31 km daleko
Le Club Boutique Hotel
122 recenzí
0,38 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 667 nedalekých restaurací
Colonial Cafe Drinks
206 recenzí
0,02 km daleko
Quanto Basta
822 recenzí
0,1 km daleko
Road 66
961 recenzí
0,18 km daleko
Vico dei Sotterranei
804 recenzí
0,17 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 241 nedalekých atrakcí
Museo Faggiano
570 recenzí
0,2 km daleko
Chiesa di San Matteo
242 recenzí
0,16 km daleko
Chiesa di Santa Chiara
156 recenzí
0,23 km daleko
Teatro Romano di Lecce
320 recenzí
0,18 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Cooking Experience Lezioni di Cucina Salentina.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků