Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otevřeno: 10:00 - 20:00
Uložit
Sdílet
53
Všechny fotografie (53)
Úplné zobrazení
Certifikát výjimečnosti
Shrnutí cestovatelů
  • Vynikající92%
  • Velmi dobré7%
  • Průměrné1%
  • Špatné0%
  • Příšerné0%
Informace
Nyní otevřeno
Dnes otevřeno: 10:00 - 20:00
Zobrazit celou otevírací dobu
Doporučená délka návštěvy: Více než 3 hodiny
Místní počasí
Zajišťuje Weather Underground
° F° C
28 °
20 °
8
24 °
15 °
9
18 °
8 °
10
Kontakt
15, Sinsu-ro, Mapo-gu, Soul 04092, Jižní Korea
Webové stránky
+82 10-4514-1477
Recenze (57)
Filtrovat recenze
57 výsledků
Hodnocení cestovatelů
52
4
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
52
4
1
0
0
Filtr
Aktualizace seznamu...
11057 recenzí
Recenzováno: 15. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Four_Seasons_Cooking, 매니저 v zařízení Four Seasons Cooking Classes, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 25. září 2017
Překladač Google

Více

Four_Seasons_Cooking, 매니저 v zařízení Four Seasons Cooking Classes, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 23. září 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Recenzováno: 14. srpna 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 28. července 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Recenzováno: 28. července 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Recenzováno: 13. července 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 4. července 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 27. června 2017
Překladač Google

Více

Recenzováno: 23. června 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Více

Zobrazit další recenze
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Four Seasons Cooking Classes.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků