Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Rooftop Kitchen Peru

300 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.

Rooftop Kitchen Peru

300 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.
300recenzí2otázky a odpovědi
Hodnocení cestovatelů
  • 267
  • 26
  • 4
  • 2
  • 1
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Více
Vybrané filtry
  • Filtr
  • Čeština
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Amy G napsal(a) recenzi úno 2020
33 příspěvků3 body za pomoc
Vrcholem Cuzco! Náš šéfkuchař, xXavier nás vzal do našeho hotelu a odvedl nás na trh, kde jsme viděli a nakoupili místní ovoce k dezertům, když už jídlo připravoval. Co je potěšením vidět trh, kde místní chléb, koktejly a kuřecí polévka byly špičkové předměty. Dostali jsme kávu, čokoládu a Pisco za ceny mnohem lepší než bez cla! Střešní kuchyně je bezvadně čistá s krásným výhledem na město. Milovali jsme výrobu kyselin Pisco, pstruhového cerviche a quinoa rizota, což vše doufám doma. Lahodný a zábavný zážitek!
Další informace
Datum zážitku: únor 2020
Google
1 bod za pomoc
Užitečné
Přeposlat
taliesgrandma napsal(a) recenzi úno 2020
Northampton, MA141 příspěvků68 bodů za pomoc
Milovali jsme svůj čas, když Xavier nejprve navštívil nádherný trh, aby viděl nádhernou a neobvyklou produkci a slyšel o ovocích, ořechech a čokoládě, na které na našich místních trzích nejsme zvyklí. A pak jsme šli do střešní kuchyně s krásným výhledem na Cusco. Udělali jsme tři jednoduchá a velmi chutná jídla, která určitě udělám, až se dostaneme domů. Bravo Xavier, náš kulinářský průvodce!
Další informace
Datum zážitku: únor 2020
Google
1 bod za pomoc
Užitečné
Přeposlat
Jeff N napsal(a) recenzi úno 2020
Fort Wayne, Indiana7 příspěvků
Skvělý zábavný zážitek s přáteli na naší první cestě do Peru! To by nikdy nenapadlo udělat tuto akci, ale byl to úžasný zážitek z našeho dobrodružství v Cuscu! Vysoce doporučeno!
Další informace
Datum zážitku: únor 2020
Google
Užitečné
Přeposlat
ejohnst4 napsal(a) recenzi led 2020
Allendale, New Jersey21 příspěvků5 bodů za pomoc
To byla jedna z nejlepších částí naší cesty do Peru. Jako rodina jsme se dozvěděli spoustu informací o tom, jak lidé nakupují, připravují a užívají si jídlo. Dobrodružství začalo výletem na trh, kde bylo vidět obrovské množství produktů dostupných na Eiffelu, které navrhl Gustave Eiffel. . . ano, ten Eiffel. . . a koupit produkty. Potom jsme šli do zařízení - opravdu profesionální a schopni hostit skupiny od 2 do 50. Má vlastní bylinkovou zahradu a fantastický výhled na střechu. . . věděli jsme, že to bude skvělé. Udělali jsme perfektní Pisco Sours, Ceviche s pstruhy ulovenými linkami a pár dalších úžasných pokrmů. Naučili jsme se tunu. . . a profesionální personál byl trpělivý s naším mladým synem. Úžasný zážitek.
Další informace
Datum zážitku: leden 2020
Google
Užitečné
Přeposlat
Joanne napsal(a) recenzi led 2020
1 příspěvek
Vynikající! Za posledních 40 let jsem absolvoval několik lekcí vaření. Tato praktická lekce vaření byla vynikající. Místo konání a veškeré nástroje pro vaření byly nejlepší kvality a profesionální třídy. Obzvláště jsem byl ohromen atmosférou a 360 stupňovým výhledem na Cusco hory. Také náš dvojjazyčný učitel - Xavier Vargas - následoval - slíbil - s e-mailovou kopií receptů použitých v naší lekci. Užili jsme si jíst každý kurz, který jsme připravili. Dokonce i můj manžel - který nikdy nejedl ceviche nebo sushi - si užil naši peruánskou pstruhovou mísu ve stylu ceviche. Myslím, že jsme přeměnili svého manžela! Xavier mě také představil „červenému quinoa“. „Dokonce ani můj peruánský zetě, který vyrostl v Limě, nikdy neslyšel ani neměl„ červené quinoa “. “ Nyní tedy budu tyto recepty používat k vaření pro svou rodinu doma v USA, včetně mého peruánského zetě. Děkuji Xavier! !
Další informace
Datum zážitku: leden 2020
Google
Užitečné
Přeposlat
Předchozí
1234569