Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

ChocoMuseo Plaza de Armas

64 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.

ChocoMuseo Plaza de Armas

64 recenzí
Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné online. Vyberte prosím jiné datum.
64recenzí0otázek a odpovědí
Hodnocení cestovatelů
  • 38
  • 14
  • 4
  • 8
  • 0
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Více
Vybrané filtry
  • Filtr
  • Čeština
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Elite.Globalist napsal(a) recenzi led 2020
New York City, New York7 příspěvků
Andres má úžasnou osobnost - - nalákal nás tím, že nám dal velmi důkladnou historii kakaa a proč se liší - a lépe pro vaše zdraví - od čokolády prodávané v obchodech. Je velmi inteligentní, má vynikající schopnosti lidí a mluví plynně anglicky. Abych byl upřímný, nevím, že práce v tomto muzeu je pro něj nejlepší prací, protože jeho dovednosti a schopnosti ho mohou dostat velmi daleko v jakékoli kariéře související se zákazníkem, pokud se tak rozhodne. Toto místo (a Andres) jsem již doporučil všem svým přátelům, rodině, kolegům a profesionálům doma ve Spojených státech amerických. Myslím, že ho mnoho lidí překvapí návštěvou! Ve skutečnosti byli všichni zaměstnanci velmi milí a přátelští - od chlapa, který mi podával šťávu, po pokladnici. Vřele doporučuji zastavit se a naučit se hodně o věcech, o kterých jste ani nevěděli!
Další informace
Datum zážitku: leden 2020
Google
Užitečné
Přeposlat
Roni Hung napsal(a) recenzi říj 2019
Tchaj-pej, Tchaj-wan2 příspěvky
Právě jsme čerpali do tohoto bezplatného muzea a setkali jsme se s Karinou, která byla velmi nápomocná a nadšená, když nám představila kakao od kakaových stromů po kakaové produkty. Pokud přijedete do Limy, rozhodně doporučuji navštívit toto muzeum. Karina ví trochu Číňany a vy ji můžete naučit více, že bude velmi ráda s vámi mluvit v čínštině!
Další informace
Datum zážitku: říjen 2019
Google
Užitečné
Přeposlat
Kristen M napsal(a) recenzi říj 2019
Austin, Texas8 příspěvků
Pár dní předtím, než jsme dorazili do Limy, mi můj přítel navrhl. Myslím, že prsten je příliš malý a moje ruce byly oteklé od spálení při kajaku. Byli jsme také všude, v nadmořské výšce, a myslím, že jsem spotřeboval příliš mnoho rehydratačních solí. Se všemi otoky byl můj úplně nový zásnubní prsten STUCK na prstu! Zkoušel jsem to dostat ráno mimo naši návštěvu, bez úspěchu. Pokud se situace zhoršila, podívali jsme se na cestu do nemocnice, abychom ji odřízli. Ale za pár hodin, než jsme chytili autobus do Huarazu, jsem chtěl pít diuretika, držet ruku nad mou hlavou a podívat se na muzeum Choco. Když jsme se tam dostali, Karina nás přivítala a ukázala nám. Dala nám vzorky čokolády z různých regionů a vysvětlila nám proces fazole k baru. Během jejího vysvětlení nám ukázala kus odděleného kakaového másla a vysvětlila některá jeho kosmetická použití. Popadl jsem ho a promnul jsem ho po prstenu, pak jsem pokračoval v poslechu jejího fascinujícího příběhu, odkud čokoláda pochází. Když promluvila, nepřítomně jsem zatočil prsten. A v době, kdy nám ukazovala různé bary, vyšlo to! Můj prst byl zachráněn! Díky, Karino!
Další informace
Datum zážitku: září 2019
Google
Užitečné
Přeposlat
Stephi B napsal(a) recenzi zář 2019
Obertshausen, Německo30 příspěvků1 bod za pomoc
Je to spíš obchod a kavárna. Nabízejí vše, co můžete vyzkoušet, což je velmi pěkné. Ceny jsou drahé, ale je to Fairtrade. Také jsme měli horkou čokoládu a Churro, což bylo vynikající! Pěkný způsob, jak si dát pauzu. Mají také bezplatné Wi-Fi.
Další informace
Datum zážitku: září 2019
Google
Užitečné
Přeposlat
Benjamin D napsal(a) recenzi zář 2019
Bruchsal, Německo12 příspěvků
+1
Dnes jsme si užili skvělou dílnu s Karinou, která vyráběla vlastní čokoládu. Dozvěděli jsme se o výrobě a zpracování kakaových bobů. Pečeli jsme, pečili a mleté fazole a ochutnávali různé, odlišné pěkné nápoje z nich. Nakonec jsme si také mohli vyrobit vlastní čokoládovou tyčinku s různými zálivkami.
Další informace
Datum zážitku: září 2019
Google
Užitečné
Přeposlat
Předchozí
Časté dotazy týkající se zařízení ChocoMuseo Plaza de Armas