Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Easy Trapani

51 recenzí
Č. 15 z 41 zařízení v kategorii Prohlídky – Trapani
Nyní otevřeno
Dnes otevřeno: 0:00 - 23:59
Kontakt
Trapani, Sicílie, Itálie

Easy Trapani
Nelze rezervovat na TripAdvisoru

Hledáte další možnosti, které byste mohli ihned rezervovat?
Recenze (51)
Filtrovat recenze
13 výsledků
Hodnocení cestovatelů
13
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
13
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11013 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 15. srpna 2018

Moje první rodinná cesta s Easy Trapani byla prohlídka Agrigenta: Údolí chrámů. Gianni Grillo náš průvodce je výjimečný místní historik. Jeho znalosti jsou široké a hluboké. Byli jsme na něj tak ohromeni, že jsme s ním pořádali další zájezdy. Celá rodina si užila večer učení...se vaření "sicilského stylu", pak potěšilo tím, že jí výrobky našeho úsilí. Náš třetí den se společností Easy Trapani zahrnoval skvělou prohlídku historie mafie. Toto nebylo typické turistické představení, ale spíše fantastická lekce v dějinách zločinu a ošklivých pravdách za mýty. Nakonec jsme prožili nádherné vinařství v Alcamo. Tato prohlídka skončila fantastickou večeří rodinného typu složenou z organických místních surovin a vína. Pro toto jídlo přineste velkou chuť k jídlu a připravte se na to, abyste strávili čas slavit na tom, co se zdá být nekonečným tokem fantastických jídel a vín.Více

Datum zážitku: červenec 2018
Recenzováno: 14. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Dnes jsme zažili vaření s lehkým Trapani, byli jsme vedeni Enzou a představili nás kuchaři Nelly. My jsme vařili Bruschetta, arancini, melanzane parmeggiana, caponata, čerstvé těstoviny s čerstvým pesto Trapanese, cannoli. Dostali jsme také dobré domácí víno a ovoce. Opravdu si z něj vychutnáte každou...minutu, a pokud máte zájem o sicilskou kuchyni, je to potřeba, když navštívíte Trapani. Krásní lidé a tak příjemný den.Více

Datum zážitku: srpen 2018
Recenzováno: 19. července 2018 prostřednictvím mobilu

Měli jsme velmi autentický zážitek s dvěma krásnými dámami Enza & Nela, vaření v jejich domácích místních sicilských specialitách arancín, trapanese pesto, parmigiana z bobulí a sfici italských koblih. Byli skvělými učiteli a zábavou, když ráno pracovali ve své kuchyni, následovali slavnost a spousta domácích...svačinek!Více

Datum zážitku: červenec 2018
Recenzováno: 27. června 2018 prostřednictvím mobilu

Pokud jste v oblasti, musí být zahrnuta návštěva vinařské oblasti Trapani, a pak je tam nejkrásnější turné s Vincenzo, Vincenza a Gianni. Víno, jídlo, prohlídka a vysvětlení vinařství byly vynikající a poskytovaly skutečný sicilský zážitek na venkově, náš nejlepší den na Sicílii!

Recenzováno: 17. června 2018

Gianni Grillo nám udělala rezervaci. Byl profesionální a odpověděl na naše e-maily během hodiny nebo několika hodin se všemi potřebnými informacemi. Jsme velmi spokojeni se službou Easy Trapani a určitě si s touto společností opět půjčujeme auto.

Datum zážitku: červen 2018
Recenzováno: 26. května 2018 prostřednictvím mobilu

Udělali jsme obědenní víno s obědem - to je skvělý zážitek. Gianni je opravdu známá a poskytuje spoustu zajímavých faktů o jiných věcech než o víně. Vincenzoina vinice je úžasná a oběd s rodinou se nesmí nechat ujít - jeho žena je báječný kuchař -...nejlepší jídlo, které jsme měli celý týden - všechny organické a domácí pěstované. Doporučujeme tuto prohlídkuVíce

Datum zážitku: květen 2018
Recenzováno: 6. dubna 2018

Gianni je historik, který získal pokročilé tituly od evropských a amerických institucí. Velice ho doporučuji pro zájezdy kdekoli na Sicílii, ale především na západní Sicílii, kde jsme se setkali s cestou do Trapani (jeho rodné město!). Gianni nás přivedla k prohlídce důležitých, historických památek v...Trapani a pak s námi chodila v historických centrech města. Zastavili jsme se u náměstí, kde Gianni vysvětlil důležité události, které byly skutečně "otevíravé"! Jeho znalosti o historii byly zřejmé tím, že nejen četl scénář a dokázal odpovědět na otázky a vyplňovat detaily, které nám prožily historii Trapaniho.Více

Datum zážitku: duben 2018
Recenzováno: 18. listopadu 2017

Celou denní prohlídku protimafie jsme absolvovali 200 euro + 100 eur, abychom se dostali do Palerma (spíše než Trapani). Informovali jsme Gianni, že kromě toho, že jsme se seznámili s historií sicilské mafie, chtěli jsme vidět sicilskou krajinu - a tak Gianni přizpůsobil prohlídku naší...žádosti. Je velmi flexibilní a komunikoval v týdnech a dnech, které vedly k naší turné. Gianni nás vybrali v Palermu a navštívili jsme Salemi, Alcamo a Cinisi, než jsme se vrátili do Palerma. Cesta po venkově byla docela hezká - podobně jako v Toskánsku. Prohlídka zahrnovala krásnou zastávku na sicilské vinařství, kde jsme měli obrovský oběd a dostali soukromou prohlídku. Gianni je velmi dobře známá historií Sicílie a mafie. Tato prohlídka vůbec neoslabí mafii, ale rozhodně vám pomůže pochopit to trochu lépe. Myslím, že prohlídka trvala zhruba 11 hodin od konce.Více

Datum zážitku: listopad 2017
Recenzováno: 28. října 2017

Celý den byl báječný. Byla skvělá prohlídka a průvodce, skvělé víno, skvělý oběd s zábavnými kluky. Musíte vidět krásnou venkovskou stranu a 100 let staré vinařství Marsala taky! Nemohl jsem požádat o lepší den.

Datum zážitku: říjen 2017
Recenzováno: 30. srpna 2017

Měl jsem rezervovaný celý den výlet s třídou vaření a návštěv vinic (včetně degustace vína) přes vynikající mr. Gianni Grillo a byl velmi nadšený, když jsem se dostal na mou adresu v Trapani. Přesunuli jsme poloostrov na Castellamare del Golfo, abychom zvedli zbytek účastníků a...zamířili do oblasti Alcamo a vinařství Adamo, která byla hlavním cílem naší návštěvy toho dne. Dostaneme se k tomuto obrovskému a úžasnému majetku, jako třeba něco z filmu "1900", a představí se majitelům Vincenzo a Liliana, av neposlední řadě i jejich nejmladší dceři, Ludovicě, která za pouhých deset měsíců už bere kroky dítěte ve dvoře a charm nás všechny. Získáváme rychlou historii nemovitosti a okamžitě se předají zástěry a dáme je do práce. Budeme vyrábět Penelle, což je jakýsi kuřátkový hrach "polenta", Caponata, Pesto Trapanese a dezert, který jsem zapomněl (Biancomangiare?). Takže se škrábáme a oloupeme a nakrájíme zeleninu, mícháme vařící hrnce a to, co je, a je to skvělá zábava. Většina účastníků dnešní doby chápe italštinu, což usnadňuje hostesky Lilianě, ale Gianni vpustí a překládá v případě potřeby. Jak se blíží k obědu, podáváme lahodné a různé sladké a slané spreje (které všichni vyrábí Adamo) s cacciocavallo sýrem a chlebem a řada jejich vín, většinou bílé, ale také červená a červená. (Všechna jejich vína jsou certifikována BIO.) Takže když konečně přijdeme k jídlu (našeho úsilí vaření), nemůžeme přesně tvrdit, že nám nebylo nic nabídnuto (naopak). Nejprve máme těstoviny s pesto Trapanese (také servírované s bezlepkovými těstovinami jako jeden z nás dnes je alergický), pak Pennelle podával s Caponata a nakonec dezert, káva a Limoncello. Jsme všichni vycpaní na rukojeti, ale pak následuje celá prohlídka, ukázali jsme se kolem staré vinařství (která už není aktivní, je spíš jako muzeum v jistém smyslu) a řekla, jak to bylo ve starých dnů. Nikdy jsem neviděl tolik fascinujících (nikoli digitálních) strojů a poté jsme se rozloučili s Lilianou (která samozřejmě připravila psí pytle, aby nás vzala domů toho, co jsme nejedli) a odjedeme jeden z farmy Adamo v oblasti, kde se opět setkáváme s Vincenzem a chodí nás po farmě a některé z nejrůznějších vinařských a olivových plodin (které jsou ve skutečnosti velmi blízko ke sklizni). Vincenzo udržuje balíček velice přátelských a zvědavých psů, zachráněných z ochrany zvířat, a když kráčíme po pozemku, Vincenzo nám ukazuje různé druhy hroznů (a oliv), které rostou, Nero d'Avola, Cattarratto, Grillo, Sauvignon Blanc atd. A nechává nás ochutnat, vidím něco, co jsem nikdy neviděl, a pravděpodobně už nikdy neuvidím. Jeden z těch psů to dělá, a pak jiný, svahují na vinných hroznech ještě! Velmi komický. Chytí psi, museli nás sledovat, aby to udělali. Konečně jdeme do místního vinařství, kde Adamo ve skutečnosti vyrábí své víno, a to je moderní záležitost s ocelovými tanky a jako "vendemmia" (sklizeň vína) ve skutečnosti začali jsme se zacházeli s příklady velmi mladého vína (většinou sladká hroznová šťáva) k pokročilejším fermentacím (které se na jazyku otřepou). Toto uzavírá toto nejzajímavější a "didaktické" turné a cítím se mnohem bližší k jídlo, které jí, víno, které piji, a celé spojení mezi tím, čím jsem a co spotřebovávám! Přiměřeně, slunce se nyní nachází (od konce přehlídky) a my jsme doručeni zpátky tam, odkud jsme přišli. Velké poděkování patří Gianni, Lilianě a Vincentově a mým "společným spiklencům" (všichni víte, kdo jste). Láhev vína jednoduše nikdy nebude jen láhev vína!Více

Datum zážitku: srpen 2017
Zobrazit další recenze
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Easy Trapani.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků