Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Kings Arms Hotel

Cestovatel (64)
Pokoj a apartmá (37)
Stravování (22)
Informace
Umístění
Čistota
Služba
Cena / kvalita
Vybavení zařízení
Restaurace
Bar/salónek
Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi)
Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni)
Nekuřácký hotel
Veřejná síť Wi-Fi
Vybavení pokojů
Nekuřácké pokoje
Důležité informace
STYL HOTELU
V centru
Historický hotel
KATEGORIE HOTELU
Recenze a další
544recenzí
115fotografií
7Otázky a odpovědi
0tipů na pokoj
Hodnocení cestovatelů
  • 174
  • 208
  • 87
  • 49
  • 26
Období roku
Typ cestovatele
Jazyk
  • Další jazyky
  • Filtr
  • Čeština
Nebyly nalezeny žádné výsledky. Chcete-li si přečíst recenze, zkuste odebrat filtr, upravit vyhledávání nebo .
Kategorie alb
Všechny fotografieCestovatelPokoj a apartmáStravování Bazén a pláž
Fotografii poskytlo vedení The Kings Arms Hotel
Newly refurbished bedrooms
Fotografii poskytlo vedení The Kings Arms Hotel
Bedroom at the Kings Arms
PředchozíDalší
1234568
Do you offer dinner bed and breakfast beginning of July plus we have a small dog with us
We had bed and breakfast and the hotel does do food so I’m sure you could be accommodated. It is extremely dog friendly as are many of the bars, restaurants and cafes in Keswick. Highly recommended for dog lovers!
0 hlasů
Hi there, Check-in is at the reception. You will find it on your left as you walk through the entrance doors. Have a great visit. Kind regards, Dani
1 hlas
Zobrazit všechny odpovědi
Dear Guy H Thank you for your message and I'm sorry to hear that you have not received any confirmation to date. In answer to your question we do not require a pre-order for Christmas Day lunch, if you would like to contact us direct on 017687 72083 and we can look into your missing confirmation letter. Thanks Leah
0 hlasů
What are the parking facilities
Hi Lynne, We offer a discounted parking pass for the public car park directly behind the hotel. This can be obtained at reception when you check in. Unfortunately we don't have any private car parking. Thanks Dani
0 hlasů
Zobrazit všechny odpovědi
Hi Rob Thank you for contacting us through TripAdvisor with the above question. When staying with us on dinner, bed & breakfast you have a £20pp dinner allowance, which can be selected from our menu. If you have any further questions please do not hesitate to contact me. Kind Regards Leah
0 hlasů
PředchozíDalší
12
PředchozíDalší
11
CENOVÝ ROZSAH
99 US$ - 208 US$ (na základě průměrných cen standardního pokoje)
POLOHA
Spojené královstvíAnglieLake DistrictKeswick
POČET POKOJŮ
13
Je toto Váš profil na TripAdvisoru?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více. Převezměte kontrolu nad svým profilem