Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Abbey Hotel

Cestovatel (479)
360
Panoramata (1)
Stravování (28)
Informace
Umístění
Čistota
Služba
Cena / kvalita
Vybavení zařízení
Pokojová služba
Restaurace
Bar/salónek
Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi)
Čistírna
Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni)
Jazykově vybavený personál
Konferenční prostory
Nekuřácký hotel
Prádelna
Veřejná síť Wi-Fi
Zasedací místnosti
Zobrazit více
Vybavení pokojů
Nekuřácké pokoje
Důležité informace
STYL HOTELU
V centru
Střední kategorie
KATEGORIE HOTELU
Poloha
Úplné zobrazení
100Velmi dobře dostupné pěšky
Hodnocení: 100 ze 100
241restauracído 0,5 km
106atrakcído 0,5 km
1 669recenzí
502fotografií
33Otázky a odpovědi
0tipů na pokoj
Hodnocení cestovatelů
  • 666
  • 607
  • 260
  • 94
  • 42
Období roku
Typ cestovatele
Jazyk
  • Další jazyky
  • Filtr
  • Čeština
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Podruhé jsme zůstali v hotelu Abbey v Bathu. Tentokrát jsem vybral ten nejmenší pokoj, který byl trochu malý pro dva, ale já to udělal sám sobě, takže nebyl jejich vina. Poloha je skvělá. Má opravdu pěkný bar a venku. Během prázdnin má také skvělý venkovní prostor. Zůstal bych
Další informace
Autor odpovědi: Peter M, Front Office Manager zařízení Abbey Hotel
Zodpovězeno: 9. 8. 2018
Dear Trisha, Thank you for your comments. I am delighted to hear you enjoyed your stay and had a great time in Bath while taking advantage of our outdoor terrace and great breakfast offering. We look forward to welcoming you back to Bath very soon! Kind Regards Peter Macey-Welsh Front Office & Reservations Manager
Další informace
Víkend v Bathu. Ano, byl to jejich festivalový víkend. Ano, centrum města bylo nabité také prohlídkami lidu ze všech koutů světa, skupinami 40 až 50 a všech věkových kategorií. Nebyly ubytovány v hotelu Abbey - ale byli jsme a nebyli spokojeni buď s přidělenou místností, ani s
Další informace
Autor odpovědi: Peter M, Front Office Manager zařízení Abbey Hotel
Zodpovězeno: 9. 8. 2018
Dear Barbara, Thank you for taking your time to provide us with some feedback on you recent stay in bath with us. I am sorry to read that you did not enjoy you stay and I have taken all of your points and will look to action what we can to develop and improve the hotel for our guests. In reference to the room facilities our rooms do not have wardrobes and standard and hanging space is provided for clothing, our small double rooms have a small double bed and is against the wall on one side which is described as such on our website. Air conditioning is not a feature of our hotel and the unusually hot weather is out of our control though we have worked hard to keep the hotel as cool as possible. Thank you again for your feedback. Kind Regards Peter Macey-Welsh Front Office & Reservations Manager
Další informace
Abbey Hotel je velmi pěkný hotel ve skvělé centrální poloze. Velmi jsme ocenili velmi přátelský personál recepce, kteří nám pomohli kdykoliv, kdybychom měli nějaké otázky. Náš pokoj byl dost pohodlný na jednu noc, ale my jsme si mysleli, že pokoj je trochu malý. V místnosti
Další informace
Autor odpovědi: Peter M, Front Office Manager zařízení Abbey Hotel
Zodpovězeno: 9. 8. 2018
Dear Mark, Thank you for taking the time to write a review on your recent stay with us in Bath. I am glad to hear that you enjoyed your stay despite the room being different to what you expected. I will be sure to pass on your comments to our staff and we are proud of our friendly and helpful teams. I have passed on your remarks on the great food to the restaurant manager who will also look into possible training needs of the teams to ensure all of our guests receive the care and attention required. Kind Regards Peter Macey-Welsh Front Office & Reservations Manager
Další informace
Zarezervovali jsme si rodinný pokoj typu Deluxe pro 2 noci - nic deluxe! ! Pokoj byl v suterénu pod úrovní ulice s špatným osvětlením, barevným kobercem a plesnivým zápachem po celém! Místnost byla také velmi hlučná - znělo to jako nábytek, který se pohyboval a lidé běhali a
Další informace
Autor odpovědi: Peter M, Front Office Manager zařízení Abbey Hotel
Zodpovězeno: 6. 8. 2018
Dear 612bear, Thank you for your comments. I am sorry to hear that your stay was not to the standard you expected. I am sorry to hear that your experienced noise disturbance during your stay, I am looking into improved sounds insulation for all of our rooms as we are aware being a city centre hotel passing noise is unavoidable. Thank you again for taking the time to write a review on your recent stay and we will work hard to improve the areas you have highlighted in the future. Kind Regards Peter Macey-Welsh Front Office & Reservations Manager
Další informace
Náhodou jsme narazili na tento hotel v centru Bath v době, kdy jsme hledali obří denní oběd. Musíme říct, že jídlo, které jsme měli, bylo jedním z nejlepších obědů, které jsme měli. Startem byla pražená bílá červená řepa s quinoa a jablky z granátového jablka v omáčce,
Další informace
Autor odpovědi: Peter M, Front Office Manager zařízení Abbey Hotel
Zodpovězeno: 6. 8. 2018
Dear Rochester, Thank you for your comments. I am happy to hear that you have a tasty and enjoyable lunch which you would highly recommend. I have passed your feedback onto our restaurant and kitchen team and we hope you have the opportunity to dine with us again in the not too distant future. Kind Regards Sean Lemmey Restaurant Manager
Další informace
Předchozí
12
Kategorie alb
Všechny fotografieCestovatelPokoj a apartmáStravování Bazén a pláž
Chandelier Dust
Previous guests socks!
Window paint work black
Balck mould around the Bath
Looks dramatic but very dirty
PředchozíDalší
12345630
Is it car park available?
We unloaded outside the hotel and then turned right at the traffic lights next to the hotel then paarked in a big carpark down the road on the left handside. It was street level and underground. Can't remember the cost. When we left we parked outside the hotel again to pack the car.
0 hlasů
Zobrazit všechny odpovědi
Is there a discount on the nearby gym?
I don't know, sorry
0 hlasů
Hi, is a hairdryer included in all the rooms?
Yes It is
0 hlasů
Zobrazit všechny odpovědi
Can I bring my dog? Thanks
Vicky, Yes we allow dogs to stay at the hotel, please notify our reservations team when you make a booking. Many Thanks Peter Macey Front Office Manager
0 hlasů
What’s the parking situation?
there are two car parks you can use. the hotels website gives you their post code. on arrival they direct / can give info on the car parks there is one just a few hundred yards down the road, you can pay by card using your phone our with cash at the machine. it is open air. for unloading and loading on arrival and departure you can park outside the hotel for up to approx 20 mins in the designated bay. Park. go in to the hotel and the staff give you a laminated sheet to put on your dash board, on the back it shows precisely the area / bay you can and can't have your car in. once you're checked in and your luggage is in your room you can then pop the car in the car park. don't forget to return the laminated sheet to reception.
1 hlas
Zobrazit všechny odpovědi
PředchozíDalší
1234567
PředchozíDalší
11
CENOVÝ ROZSAH
100 US$ - 305 US$ (na základě průměrných cen standardního pokoje)
TAKÉ ZNÁMO JAKO
best western bathbath best western
POLOHA
Spojené královstvíAnglieBath
POČET POKOJŮ
62
Je toto Váš profil na TripAdvisoru?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více. Převezměte kontrolu nad svým profilem