Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

SBH Maxorata Resort

Hotels.com
132 US$
Zobrazit nabídku
Expedia.com
132 US$
Zobrazit nabídku
132 US$
Zobrazit nabídku
Orbitz.com132 US$
Hotwire.com137 US$
Trip.com125 US$
* Ceny jsou poskytovány našimi partnery a odráží průměrné ceny pokoje za noc, včetně daní a poplatků. Tyto poplatky jsou fixní, naši partneři o nich vědí a jsou splatné v době rezervace. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Cestovatel (80)
360
Panoramata (11)
Stravování (24)
Informace
Umístění
Čistota
Služba
Cena / kvalita
Vybavení zařízení
Bazén
Restaurace
Bezplatné parkování
Bar/salónek
Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti)
Bezbariérový přístup
Placené připojení Wi-Fi
Placený internet
Tenisový kurt
Venkovní bazén
Veřejná síť Wi-Fi
Zobrazit více
Vybavení pokojů
Kuchyňský kout
Nekuřácké pokoje
Rodinné pokoje
Důležité informace
STYL HOTELU
Skvělý výhled
Střední kategorie
KATEGORIE HOTELU
Poloha
Úplné zobrazení
45Doporučujeme automobil
Hodnocení: 45 ze 100
16restauracído 1 km
2atrakcedo 1 km
25recenzí
208fotografií
9Otázky a odpovědi
0tipů na pokoj
Hodnocení cestovatelů
  • 15
  • 7
  • 1
  • 0
  • 3
Období roku
Typ cestovatele
Jazyk
  • Další jazyky
  • Filtr
  • Čeština
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Zaměstnanci jsou nejúžasnější někdy, zacházejí s mnou jako s diva. Hotel je krásný, obrovský, vždy čistý a velmi komfortní. Dobré jídlo a spousta možností, různé menu každý den na každé jídlo. Pěkné bazény. Pokoj byl perfektní s výhledem na moře a zábavu každý večer.
Další informace
Bylo trochu zbytečné číst recenze tohoto hotelu. Z tohoto slova jsme měli báječný čas. Recepce je příjemná, pěkně čistá moderní pokoj s výhledem na moře. Co bych ještě mohl požádat. Nezastavil se tam. Jídlo bylo dobré a bohatě pěkně prezentované. Jídelna měla nádherný výhled,
Další informace
Autor odpovědi: SBHDireccion, Director General zařízení SBH Maxorata Resort
Zodpovězeno: před 4 dny
Dear Paula B, Thank you very much for having chosen our SBH Maxorata Resort during your visit to Fuerteventura. It is a great pleasure to read that you had a fabulous stay with us. Furthermore it is nice to know that you appreciated all our facilities and services and that you highly recognize the kindness of all our staff. We work very hard to provide a wonderful and memorable experience to all our guests and your review represent a huge reward for us. We are looking forward to welcoming you back soon. Kind regards, The management
Další informace
Vynikající: Velmi příjemný personál, který všichni vypadá šťastně ve své práci. Některé krásné chaty s některými z nich. Dokonce jsme šli na pěší výlet s jedním z animačních týmů! Je snadné najít tichý kout nebo se připojit a setkat se s ostatními (zvláště dobré pro osamělé
Další informace
Autor odpovědi: SBHDireccion, Director General zařízení SBH Maxorata Resort
Zodpovězeno: před 4 dny
Dear TrumpetPiano, Thank you very much for having chosen our SBH Maxorata Resort for your stay here in Fuerteventura and for having left such a detailed comment here on Tripadvisor. It is a pleasure to receive a positive feedback and a critic opinion like yours, as we feel we can use it to improve the quality of our services and facilities. We are sorry that the lift to the ground level at the beach was not working. We have already contacted to the company to repair it as soon as possible because our technicians are not allowed to repair it. We are sorry if you have not been informed in advance about any additional costs. However, we would like to explain to you that there are these additional costs, precisely because we try to take all special wishes into account. We want to give our guests the opportunity to book a base holiday and make their stay according to their own preferences but our guests can use the wireless without any supplement in our lobby area of the hotel. We are looking forward to welcoming you once again as soon as possible. Kind regards, The management
Další informace
Dobré: SBH Maxorata je velmi velký hotel s mnoha různými místy, kde si můžete odpočinout. Tři velké bazény a nekonečné lehátka a sluneční terasy. Byly tam mnohem více lehátek než hosté, ale hotel nebyl zrovna v plné kapacitě. Možná dvacet procent. Pohledy ze slunečních palub a
Další informace
Autor odpovědi: SBHDireccion, Director General zařízení SBH Maxorata Resort
Zodpovězeno: před 4 dny
Dear Abigdog, First of all we would like to thank you so much for the time which you have spent reviewing our SBH Maxorata Resort. It has been a pleasure to read all your positive comments and your feedback is very important for us, as we feel that we can use it to improve the services which we offer to our guests. We are pleased that you have enjoyed the new sun terraces, which are equipped with more loungers and umbrellas, and from where you can enjoy the spectacular views of the beach and sea of Jandia. We are glad of your positive comment concerning our food. Our Chefs strive to surprise our guests with a wide variety with good quality our gastronomy and the possibility to taste the best of the local cuisine as well as the international delights. Our guests have also the possibility to visit one of our themed restaurants like “Asia” or “Tapas”. The reservations can be made via our friendly reception staff. On the other hand we regret that the descriptions of our extras, like safe, wifi etc., have apparently not reached you. Our catering level only refer to gastronomic services and our guests can decide for themselves which additional services they want and thus design the stay with us according to the desired travel budget. We will inform you that our guests can use the Wifi without any supplement in our lobby area. We are sorry that the lift to the ground level at the beach was not working. We have already contacted to the company to repair it as soon as possible because our technicians are not allowed to repair it. Again, thank you and we look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, The management
Další informace
OK . . . . další recenze. . čestný a nestranný Hotel je obrovský, ale naštěstí docela prázdný, jak píšu (stále zde). . . první personál je radost. . velmi tvrdě pracovat pro usnadnění vaší dovolené Jídlo je fantastické, ačkoli jídla na občerstvení jsou často chladná i přes
Další informace
Autor odpovědi: SBHDireccion, Director General zařízení SBH Maxorata Resort
Zodpovězeno: před 3 týdny
Dear Vyppa, Thank you very much for your amazing review of our SBH Maxorata Resort. It is a great pleasure to read your kind words about our team and our hotel which we passed onto all the staff members who have received it with much gratitude. We are glad to read that you had a memorable experience with highlights including the perfect location. In front of our hotel there is a beach promenade where you can walk to Morro Jable. Also the wonderful beach is very near as well as different shops, bars and restaurants. We wish you the best possible start to the New Year! We hope that you will choose to stay with us in the near future and we look forward to welcoming you back. Kind regards, The management
Další informace
Kategorie alb
Všechny fotografieCestovatelPokoj a apartmáStravování Bazén a plážProstory pro rodiny a herní prostoryObchodní centrum a místnosti pro společenské události
Profesionální fotografie exkluzivně zadaná TripAdvisoremSBH Maxorata Resort
The Standard Room Tamango at the SBH Jandía Resort
Profesionální fotografie exkluzivně zadaná TripAdvisoremSBH Maxorata Resort
The Maxorata Apartment at the SBH Jandía Resort
Profesionální fotografie exkluzivně zadaná TripAdvisoremSBH Maxorata Resort
The Standard Room Ventura at the SBH Jandía Resort
PředchozíDalší
12345613
Hi, is there parking at the hotel or nearby? Thanks!
Dear 540AndyG, yes, there is a parking place in front of the entrance of our hotel. Kind regards, The management
0 hlasů
is it possible to rent pool towels and how much is WiFi for a week?
Dear Graham S, you have the possibility to hire a pool towel directly at our reception. We take a 10€ refundable deposit for each towel and every change costs 1€ which we donate to an organisation who tries to bring back our turtles to Fuerteventura. The suplement for the Wifi for one week is 25€. Kind regards, The management
0 hlasů
Zobrazit všechny odpovědi
I see the hotel is next to a main road. What is noise and traffic like??
Dear Darloheeb, our hotel is located just above the road and so our guests are not affected by traffic. Kind regards, The management
1 hlas
Zobrazit všechny odpovědi
Hi there what facilities to you have for children?
Dear Nicolaclarejustice, we have a Splash next of our miniclub, one kids pool and animations for the children. Kind regards, The management
0 hlasů
Hi there what facilities to you have for children?
PředchozíDalší
12
PředchozíDalší
11
CENOVÝ ROZSAH
98 US$ - 249 US$ (na základě průměrných cen standardního pokoje)
TAKÉ ZNÁMO JAKO
sunrise jandia hotel playa de jandiasunrise jandia resorthotel sunrise jandia
POLOHA
ŠpanělskoKanárské ostrovyFuerteventuraPoloostrov JandíaPájaraPlaya de Jandia
POČET POKOJŮ
601
Je toto Váš profil na TripAdvisoru?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více. Převezměte kontrolu nad svým profilem