Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Paříž
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat

Restaurant David Toutain

Spravováno vlastníkem
Rezervujte si stůl
2
ne 20. 10.
20:00

Hodnocení a recenze

Č. 214 z 7 086 zařízení v kategorii Francouzská – Paříž
Č. 295 z 15 135 zařízení v kategorii Restaurace – Paříž
Certifikát výjimečnostiVítěz 2015 - 2019
HODNOCENÍ
Potraviny
Služba
Cena / kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

CENOVÝ ROZSAH
78 US$ - 279 US$
KUCHYNĚ
Francouzská, Evropská
Speciální diety
Vhodná pro vegetariány, Pro vegany, Nabídka bezlepkových jídel

Poloha a kontakt

Recenze (704)
Filtrovat recenze
15 výsledků
Hodnocení cestovatelů
12
2
0
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
12
2
0
1
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11015 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 11. června 2019 prostřednictvím mobilu

Více restaurací a naši přátelé v Eater Paříži o této restauraci, ale já jsem měl nějaké pochybnosti, protože jediné zveřejněné menu má chytré jméno, ale žádné nádobí nebo ingredience. Jíte omakase s 12 malými kousnutí minimálního množství jídla v bizarní kombinaci. Myslíme si, že kupují...jednu kachnu, humra, 12 ústřic, několik cuket, nějaký chřest a krmí večerní hosty. Když konečně maso přijde jeden kachna je pochodoval kolem od kterého 2: řezy se objeví na talíři. Ve skutečnosti byla kachna a treska chutná, ale zbytek byl bizarní; například finální dezert byl bílá čokoládová pěna s květákem všech věcí. Kousek jídla přichází na skalní podloží; plátek artyčoku tempura je uvízl v krabici trávy výstřižky. Byli jsme rádi, že jsme přišli na poslední kurs, takže jsme mohli odejít, protože jsme věděli, že ten vtip je nás.Více

Datum návštěvy: červen 2019
Recenzováno: 7. června 2019 prostřednictvím mobilu

Náš hotel concierge nám doporučil Davida Toutaina a dnes jsme tam byli na tříhodinový oběd. Mohli jsme to udělat snadno za dvě hodiny, ale skončili jsme s manažerem a sommelierem. Myslím, že jsme skončili s několika extra dezerty jako výsledek a nádherný rozhovor. Můžete si...přečíst mnoho recenzí o jídle, které bylo jistě vynalézavé, podmanivé a chutné. Protože se zdá, že v tomto bodě existuje všeobecná shoda, ale určitá diskuse o této službě, zaměřím se tam. Protože naše služba byla vynikající, snažila jsem se představit, co se stalo pro ostatní hosty. Zatímco špatný server je vždy možnost, nebo dobrý server, který má špatný den, to, co jsem dnes viděl, byl týmový přístup, který by ztížil špatný výkon, aby nebyl rozpoznán zbytkem servisního týmu. Někteří lidé, kteří byli sami zapojeni do mnoha situací, se těžko potěší a pár z nich může způsobit špatné fungování dobrých serverů. Takže, můj návrh je jít do této restaurace očekávat skvělé služby zkušenosti. Myslím, že budete potěšeni.Více

Datum návštěvy: červen 2019
Recenzováno: 2. června 2019

Lucky si rezervují pár dní před datem naší návštěvy Paříže a najděte si místo k obědu. Těšili jsme se, až uvidíme, jaké peníze by si mohla koupit pro Pansy. Bezpochyby jsme byli vyzváni k datu našeho oběda, abychom se vyhnuli potrestání eurem 320 za to,...že jsme během posledních 24 hodin nezrušili. Umístěte malé a útulné. Polovina lidí tam ve 13. 00 bylo z davu obchodních obědů. Služba vynikající s 5 páry rukou pomáhá náš stůl během oběda. Zapomněli jsme spočítat nádobí, které přišlo a šlo ze stolu. Všichni byli odborně prezentováni číšníky (!). Mezi talíři, jejichž velikost neudělala dojem stejně jako jejich chuť a vzhled, nebylo žádné čekání. Nebude jít do detailů každé desky, ale bude říkat, že všechno bylo choreografické jen tak, že téměř 2 hodiny strávené tam nebylo nikdy čekat a zpoždění mezi kurzy ochutnal. Stojí za každé ???? a častější stravování, pokud si to můžete dovolit s častými návštěvami Paříže! !Více

Datum návštěvy: květen 2019
Recenzováno: 14. května 2019

Byli na David Toutain po dobu 5 let od jeho prvního otevření. Kreativní a nádherná ochutnávka. I když v době, kdy jste se stravování s pevnou cenu menu může být jídlo, které nejsou v lásce s naší jídlo poslední večer byl vynikající ve všech ohledech....Ačkoliv jsme v letošním roce byli s restaurací vždy spokojeni, zdálo se, že se ještě zlepšila, což může být důvod, proč si vydělala druhou hvězdu.Více

Datum návštěvy: květen 2019
Recenzováno: 18. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Dnes jsme si užili neuvěřitelný oběd u Davida Toutaina. Dvě hodiny kulinářské blaženosti, nikdy nezapomeňte. Jedna nádherná mísa za druhou, která by potěšila paletu a ohlédla oči! Okouzlující a efektivní servírka a moderní moderní dekor. Ušetřete a jděte! Stojí to za každé euro. ?

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 20. srpna 2018

V říjnu 2017 jsem jedl oběd (Poppy menu s doprovodem vína) a pak večeře (Queen of the Meadows menu s doprovodem vína) tady v květnu 2018 na dvou oddělených gastronomických safariích do Paříže, se stejnou zkušeností vynikající oba časy: návštěva společnosti DT skutečně překonala návštěvy...většiny ostatních pařížských restaurací, které jsme pro tyto dvě cesty plánovali, z nichž některé měly výrazně vyšší hodnocení a ceny Michelin. Chcete-li to zjednodušit, David Toutain vaří svojí precizností a myšlenkou orientovanou na čerstvě orientovanou kuchyni a zaměří se na to, co nazývá "les produits" (základní ingredience). Zatímco jeho desky někdy ukazují vliv svých předchozích mentorů (Alain Passard, Mark Veyrat, Pierre Gagnaire ...) a možná dokonce i scaverské orientace, jako je Noma, jistě dělal důležité své původní objevy prostřednictvím svých cest a dlouholetých zkušeností v Asii, ve Španělsku a USA (NYC, Napa). Například myšlenka na vařičku, která je podpisem pokrmu DT, by mohla být něco, co vzniklo v kuchyni Alaina Passarda, zatímco DT tam pracoval, ale DT ji přeměnil svým vlastním způsobem, čímž se stal vlastním tím, že přinesl jiné příchutě. Některé z prezentací vám dokonce mohou připomínat Veyratovy prezentace, některé experimentální kombinace Gagnaireových atd., Ale DT si v každém případě zhotovil tyto hvězdy. . . . Trochu varování, že se jednalo o klidný klasický jídelní rytmus, plný dlouhých intervalů mezi talíři: Při jídle u DT se připravte na poměrně rychlý krok: asi 15 pokrmů, které proudí na váš stůl, spíše rychle sbíhají velmi unikátní a intenzivní chuťové vjemy, které jsou jak senzorické, tak intelektuální. Zatímco v mnoha talířích je jistý klid Zenu, ale nikdy nejsou nijak neklidní a nevlídní a objevují je v krátkých intervalech od sebe, mohou vytvořit pocit chuťového vertigo, který je součástí svůdné výzvy restaurace k jídelně, já myslet a předem meditovaná část jeho koncepce. Se všemi těmito pokrmy, přijíždějícími rychlým rychlým tempem, vedle lahodných domácích chlebů, pokud jste si objednali doprovod vína, může dojít k tomu, že byste mohli mít 5 nevinných sklenic vína, 2 nebo 3 středně talíře a koš na chléb stolu najednou. Somelier se opírá o evropská vína, z nichž někteří jsou z obskurních vinařů, někteří "vins naturelles", Saki a dokonce i pivo v jednom bodě - všichni spárují velmi dobře s deskami, které vyrovnávají a spouští. Samozřejmostí je také pozoruhodný vinný lístek pro ty, kteří si chtějí objednat své vlastní lahve, ale i když jste znalcem vína, který si ze seznamu vybere láhev, doporučovala bych, aby se párová vína alespoň jednou, neobvyklé zkušenosti. Servisní personál je většinou mladý, plynule anglicky, snadno komunikuje, dobře informovaný o kuchyni, přátelský a cítí se velmi pohodlně. Zatímco tabulka u DT může být ještě poměrně snadno uspořádána dostatečně v předstihu, skutečně žiji v obavách, že to nebude vždycky, protože tato restaurace je jistě určena k přijetí další hvězdy, která je podhodnocena na jedné hvězdě a , s tím se stává relativně obtížné knihu po té druhé hvězdě dorazí - - DT rozhodně si to zaslouží za veškerou svou tvrdou práci. Přesto to bude vždy restaurace, kterou budu chtít navštívit na každém z mých výletů do Paříže, protože množství věcí, které se učí a zkušenosti pokaždé, když jdu, stačí na to, abych obohatila a rozšířila svou vlastní praxi jako kuchař docela zásadně, a výběry vína, které produkuje sommelier, budou pravděpodobně vždy něco, co budu následovat. Pokud jste člověk, který s vaším vařením doma vaří, je to nezapomenutelný zážitek z vaření, pro bohatství nápadů, které vám poskytne, nejen z hlediska neobvyklých kombinací (karfiol / bílý choclát / kokosové mléko!), Ale také z hlediska zásadní orientaci na zachování přírodních aspektů čerstvých složek. Zatímco se ho snažím jednou vysvětlit, jak jsem si myslel, že materiální život jeho ingrediencí se rozvířil ve svých přípravách, DT odpověděl zcela charakteristickým způsobem, že hodnota jeho vaření je v produktech a nic nepřidává, skromnost: pro mě je DT nový francouzský kuchař přírody.Více

Datum návštěvy: květen 2018
Recenzováno: 6. srpna 2018

Je to velmi dobrá zkušenost, jak jít do této restaurace. Jídlo je vynikající a má skvělou prezentaci. Opravdu to doporučuji! !

Datum návštěvy: květen 2018
Recenzováno: 25. července 2018

Dekorace restaurace je poměrně moderní a na první pohled byste nečekali tak skvělou zkušenost. Dokud si posádka neuvědomí, že jste vstoupili do restaurace a požádáte o aperitiv, můžete potřebovat trochu trpělivosti. Ale jednou na kolech, můžete očekávat úžasnou symfonii chutí. Nabídka je překvapením a všechny...mé očekávání se dostaly víc než splněné.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Recenzováno: 15. července 2018 prostřednictvím mobilu

Zopakovali jsme toto místo na oběd znovu tento rok a je to jen krásná zkušenost. Pokoj je skvělý - jídlo je na místě a kreativní. Existuje spousta krásných zásahů do služby - spuštění růžových prstů - horké ručníky dodané na očištění prstů, abyste mohli prsty...požírat holubi nohou. Velice roztomilá chleba. Jediné špatné známky jsou z hlediska nabídky, že se od loňského roku až do tohoto roku opakovalo velké množství (olivový olej treska obecná, úhoř v kalichu, hlavní holub, i když se to stalo poté, co jsme dali přednost tomu, květák a bílé čokoládové číši), - v sezónní restauraci tohoto ráže zjistím, že trochu šokující - tak určitě jdou jednou, ale možná jednou bude více než dost - i číšník zcela vzal naši láhev do koše, když tam byl půlku sklenice, která tam zůstala, nebyla levná láhev.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Recenzováno: 9. července 2018

Jedno z nejlepších jídel, které jsem kdy měl - nezmeškejte toto neuvěřitelné místo. Je elegantní, ale neformální a jídlo je tak vynalézavé!

Datum návštěvy: květen 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 839 nedalekých hotelů
Hotel Le Pavillon
300 recenzí
0,03 km daleko
Le Narcisse Blanc Hotel & Spa
527 recenzí
0,07 km daleko
Saint Dominique Hotel
672 recenzí
0,07 km daleko
Hotel Thoumieux
192 recenzí
0,09 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 21 456 nedalekých restaurací
Au Petit Tonneau
390 recenzí
0,04 km daleko
Tomy & Co
330 recenzí
0,04 km daleko
Karamel Paris
159 recenzí
0,07 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 6 809 nedalekých atrakcí
Rue Cler
695 recenzí
0,34 km daleko
Esplanade des Invalides
311 recenzí
0,29 km daleko
The American Church in Paris
46 recenzí
0,32 km daleko
Fluctuart
25 recenzí
0,32 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Restaurant David Toutain.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků
Je toto Váš profil?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.
Převzít zdarma kontrolu nad Vaším profilem