Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pur' - Jean-François Rouquette

Spravováno vlastníkem
Rezervujte si stůl
2
po 16. 9.
20:00

Hodnocení a recenze

Č. 22 z 16 491 zařízení v kategorii Restaurace – Paříž
Certifikát výjimečnostiVítěz 2015 - 2019
HODNOCENÍ
Potraviny
Služba
Cena / kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

CENOVÝ ROZSAH
172 US$ - 305 US$
KUCHYNĚ
Francouzská, Evropská
Speciální diety
Pro vegany, Nabídka bezlepkových jídel

Poloha a kontakt

Recenze (1 058)
Filtrovat recenze
13 výsledků
Hodnocení cestovatelů
12
1
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
12
1
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11013 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 27. dubna 2019

Restaurace Pur 'v parku Hyatt Paris Vend me je útočištěm útulné elegance zastrčené pár kroků od okouzlujícího Place Vend. Byli jsme srdečně přivítáni všemi zaměstnanci a umístěni u VIP stolu s výhledem do kuchyně. Kdybych musela vyzvednout jediné slovo, abych shrnula tuto zkušenost ze života,...bylo by to PERFECT. Přesně tak to bylo, od pozorné, ale přátelské služby až po řadu nádherně připravených a slaných pokrmů: plněné smrži s íránským citronem, „shiabu“ ve stylu foie gras a malými langustickými ravioly, po nichž následoval mimořádný grilovaný modrý humr ocas s jalape os, sušené meruňky a křupavý chřest. Co se týče dezertů, šéfkuchař vyrobil především mango a citrusový narozeninový dort velmi elegantně zdobený zlatým listem a zlatou čokoládovou visačkou, která si přála mého mladšího syna Adama.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. dubna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 25. dubna 2019

Můj manžel a já jsme si zde objednali, abychom oslavili běh Pařížského maratonu. Od chvíle, kdy jsme dorazili, byli zaměstnanci fantastickí, byli tak pozorní a nemohli udělat dost, aby zajistili nezapomenutelný zážitek! Rozhodli jsme se opravdu léčit sami a měli 8 degustační menu s vínem....Jídlo bylo z tohoto světa úžasné! ! Chcete-li to porovnat s jinými restauracemi s hvězdičkou Michelin, je to tak, jak se cítím, že Pur by měl mít dvě hvězdy? ?? Ještě jednou vám děkujeme za skvělý zážitek, na který nezapomeneme ani brzo! !Více

Datum návštěvy: duben 2019
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. dubna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 18. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Vyhrazili jsme si stůl k narozeninám mé dcery (večer předtím). Všechno bylo dobře organizováno předem - potvrzující požadavky a omezení a zvláštní požadavky na večerní specialitu. Služba byla vynikající a jídlo bylo opravdu nezapomenutelné. Měli jsme 6 chodové menu - každý kurz byl mistrovský. Má...jediná lítost? Že jsme museli spěchat ke konci a vynechat poslední dezert, takže jsme se mohli před půlnocí vrátit domů do šampaňského uncork pro holčičku k narozeninám. V příštích měsících se vrátíme zpět, abychom se ujistili, že si to vymyslíme!Více

Datum návštěvy: duben 2019
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. dubna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 13. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Srovnávám to s jinou 1 hvězdičkou Michelin, ale je to těžké, protože se domnívám, že by to mělo mít dvě hvězdy, takže pokud jsem vybíravý, opravdu to porovnávám s 2 nebo 3 hvězdičkami. Přijeli do restaurace a výborný personál domu nás zavedli ke stolu a...vydali se na cestu. Objednali jsme si koktejly, vyráběné Amigo, které bylo sladké a chutné, a pečená Toni, která byla pěkná, ale bar je daleko, takže jsme před příchodem nápojů měli zábavu Bouche a chléb. V dokonalém světě by byly zadrženy, dokud nepřijdou nápoje. Amuse Bouche byl vynikající. Šéfkuchař provedl změny pro mou alergii na máty a mořské plody, ale mexická tortilla s guacamole a náznakem tepla by měla být základem. Předehra Pre byla vynikající a chřest a pěna byla dobrá improvizace. Objednali jsme si menu „As Time goes by“ s jedním letem na víno. Jídelní lístek se skládal z kachních foie gras, mořských ryb, bresse kuře, sýrového smetany, ananasového dezertu, čokoládového dezertu, kávy. Víno pro první kurz šlo dobře a oženilo se s malinou a odřízlo paštiku z úst. Křupavá smažená cibule ve foie Gras a malinách byla nečekaná, ale skvělá kombinace chuti, která vám přinesla sladký a koláčový hit. Nudle neměli chuť, jen přidali pěknou texturu, protože foie gras byla docela krémová. Druhé víno nemá kytici a byt. Šéfkuchař mi bohužel poskytl předkrm chřestu a na druhý chod jsem měl více chřestu, zatímco můj partner měl mnicha, který byl vynikající. Chřest byl pěkný, ale když jsem si snědla chřest, nebylo skvělé mít víc. Chef si však uvědomil svou chybu a my jsme měli jako omluvu bonusový kurz Waygu beef, což byla velmi velkorysá nabídka. Jednoduchá lžička granity jako čisticí prostředek na patře byla krásným nádechem. Pak Bresse kuře. Těšili jsme se na to, ale bohužel vůně Waygu hovězího byla v restauraci (zatímco vonící úžasné, to znamenalo, že kuře nemohlo být cítit správně). Chuť kuřete a způsob, jakým byla ošetřena a oblečená s smržem, však byla vynikající. Plná chuť, nádherný pocit z úst bohatého křehkého masa doplněný pečlivě vycpanou kůží. Triumf vaření a stojí za to přijít sám. Pak jsme si vyzkoušeli Waygu, bylo to nádherné a dobře se s ním zacházelo, ale stále je to pro mě hlavní kuře Bresse. Brie sýr krém byl další a šéfkuchař se podařilo zabalit to plné chuti při zachování lehké hedvábí, které naplnily ústa brnění a zemité plnosti chuti. Následovaly dva dezerty. První z nich byl ananas a káva pro mého partnera, který požírala ve chvílích. Měl jsem Granny Smithovou a pivní poušť, která byla bohatá a bohatá a prostě jen mistrovské dílo od šéfkuchaře. Měli by to opravdu udělat jejich podpis jídlo. Skončili jsme s čokoládovou smečkou, která obsahovala olivový olej a zmrzlinu z olivového oleje. Přidáno do menu včera to bylo sladké a slané provedení, které bylo nádherné párování s vínem (téměř jako olorosso sherry) Brioška s chantilly krémem zaokrouhlila 3 hodinovou večeři, která byla celkově vynikající. Zaměstnanci jsou na míči a přátelští a zdá se, že dobře znají menu, které poskytuje výborný přehled o prezentovaných potravinách a vynikající službě, kterou spravuje Camille (manažer). Služba je téměř bezvadná, těsně pod Le Gavroche, což je pro mě zlatý standard a lepší než Alain Ducasse v Dorchesteru a jiné místo, kde jsem jedl. Opravdu potřebujete vidět, jak mnohem více si vychutnáte jídlo, když se podává, a staráte se o tento standard. To dělá jídlo! Celkově bych doporučil, aby Michelin usilovně sledoval jejich udělení jediné hvězdy za toto úsilí, protože se zdá, že je menší, než si zaslouží. Zaměstnanci a šéfkuchař si zaslouží alespoň jednu další hvězdu, pokud opraví větrání pro gril, takže pach steaku nepronikne do restaurace, když spadne na gril a dost možná 3, pokud vyřeší problémy, které jsem cítil. let s vínem (vyjma startéru, bresse a čokoládových dezertů, které byly velmi dobré zápasy). To bych hodnotil v top 2 z 25 restaurací Michelin, které jsme měli za poslední 2 roky. Příště v Paříži je to první návštěva v mém seznamu.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. dubna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 13. dubna 2019

Vynikající jídlo a pozorný servis v této restauraci s hvězdami Michelin v docházkové vzdálenosti od stanice metra Opera. V hotelu Hyatt. Velmi kreativní a chutné jídlo. Romantické prostředí. Trochu drahý, ale stojí za to pro jedinečný kulinářský zážitek.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. dubna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 25. července 2018

Jídlo je tak dobré, že služba byla druhá pro non a mé pocity jsou teplé všude. Jedna věc si s sebou vzít velkou kreditní kartu. Ceny vína jsou mimo kontrolu a já jsem jim to řekl. To bylo jen 4 hvězdičky.Více

Datum návštěvy: červen 2018
Hyatt_Paris, Food and Beverage Manager v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 16. července 2018

Pur byl magickou noc pro mou ženu a já od okamžiku, kdy jsme dorazili. Personál je přátelský a pozorný. Moje žena a já jsme měli Trip Trip s vínem. Jídlo bylo neuvěřitelné a víno spároval vynikající zápas. Ceny jsou výjimečné a přiměřenější, než ostatní restaurace...s hodnocením michlinem. Budeme určitě revizovat Puru příště, když budeme v Paříži. Děkujeme Puru za to, že naše návštěvy jsou nezapomenutelné.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Hyatt_Paris, Responsable Restauration v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 10. července 2018 prostřednictvím mobilu

Je to velmi pěkná večeře, prostředí, personál, služba je dobrá. Vzal jsem 8 kurzů a je to opravdu dobré, kvalita a prezentace jsou vynikající.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Hyatt_Paris, Responsable Restauration v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 3. července 2018 prostřednictvím mobilu

Udělali jsme šestihodinové jídlo nabízené a to bylo vynikající! ! Volné předkrmy a každý kurz měly nádherné chutě a byly velmi jedinečné s podpisovými francouzskými omáčkami. Dokonce máme ještě 2 další dezerty! Velmi dobře. Jen opatrně, buďte ochotni zaplatit za víno $ 500 eur.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Hyatt_Paris, Responsable restauration v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2018
Překladač Google

Více

Recenzováno: 27. června 2018

To může být velmi těžké se dostat dovnitř, ale protože jsme byli na ulici, jsme vstoupili a požádali o zařazení na čekací listinu. Lo a hle, vstoupili jsme; -) Rozhodli jsme se pro 8-chodové jídlo, které je drahé a spojí se s vínem, ale je...to případ, kdy si skutečně stojí za to jídlo, služby a čisté umění prezentace! Toto jídlo bude trvat necelých 3 hodin, takže plánujte podle toho nebo se rozhodněte pro verzi 6 kurzů. Co je velmi hezké, je, že můžete mít vstup na kurzy, nebo se rozhodnout pro šéfkuchařův výběr. Pro nás to byla úžasná zkušenost, jednou za život. Snímek s jídlem se splní!Více

Datum návštěvy: červen 2018
Hyatt_Paris, Responsable restauration v zařízení Pur' - Jean-François Rouquette, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. července 2018
Překladač Google

Více

Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 1 833 nedalekých hotelů
Hotel Mansart
973 recenzí
0,03 km daleko
Park Hyatt Paris - Vendôme
2 854 recenzí
0,04 km daleko
Ritz Paris
726 recenzí
0,11 km daleko
Hotel Stendhal Place Vendome Paris - MGallery Collection
554 recenzí
0,11 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 21 272 nedalekých restaurací
L'Espadon
210 recenzí
0,13 km daleko
Frog Hop House
317 recenzí
0,04 km daleko
Bistro Volnay
365 recenzí
0,07 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 6 701 nedalekých atrakcí
Place Vendome
1 072 recenzí
0,12 km daleko
L'Olympia
365 recenzí
0,2 km daleko
Rue de la Paix
74 recenzí
0,18 km daleko
Colonne Vendôme
52 recenzí
0,13 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Pur' - Jean-François Rouquette.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků
Je toto Váš profil?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.
Převzít zdarma kontrolu nad Vaším profilem