Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Belcanto

Spravováno vlastníkem
Č. 118 z 4 587 zařízení v kategorii Restaurace – Lisabon

Hodnocení a recenze

Č. 118 z 4 587 zařízení v kategorii Restaurace – Lisabon
Travellers' ChoiceVítěz 2018
HODNOCENÍ
Potraviny
Služba
Cena / kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

CENOVÝ ROZSAH
67 US$ - 150 US$
KUCHYNĚ
Portugalská, Současná
Speciální diety
Nabídka bezlepkových jídel

Poloha a kontakt

Recenze (1 892)
Filtrovat recenze
15 výsledků
Hodnocení cestovatelů
8
3
2
2
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
8
3
2
2
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11015 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 3. května 2019

Byli jsme na dlouhém víkendu v Lisabonu, který se shodoval s narozeninami přátel, takže jsme si Belcanto rezervovali s dostatečným předstihem, abychom se ujistili, že máme stůl. Rozhodli jsme se pro Evolution Tasting Menu a nezklamali jsme! Ano, není to levné, ale celý večer, fantastický...servis, výjimečné jídlo a víno a prohlídka kuchyně na konci opravdu dělají tento zážitek na rozdíl od jídla. Příliš mnoho krásných jídel, ale některé oblíbené, kojící prase s brambůrky, zlaté vejce, dezert mandarinky a petit fours! Tato restaurace je hodná svých hvězd a pokud se v Lisabonu budete cítit rádi, nebudete zklamáni!Více

Datum návštěvy: červen 2018
Recenzováno: 27. dubna 2019

Šli jsme na oběd a jedli v kuchyni. Ukázkové menu bylo dost velké, ale podařilo se nám ochutnat každou věc. Nejsem dezertní osoba, ale dva dezerty, které sloužily, byly velmi dobré. Velmi profesionální. Jediným zklamáním byl sommelier. Požádali jsme ho, aby doporučil láhev vína a...v tom případě sommeliér obvykle vezme pár z vinného lístku a projedeme a zúžíme. Namísto toho si od nás sbíral vinný lístek, odešel do důchodu a vrátil se s bílou lahví namísto bílé, kterou jsme navrhli. Sotva o víně vysvětlil, že to bylo ze severu Portugalska, a to byla směs, kterou jsme mohli přečíst na etiketě. Víno je důležitou součástí jídla a dbáme na to, abychom si vybrali dobré jídlo pro každé jídlo. Kromě toho to byl velký zážitek.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 21. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Měl jsem velké očekávání pro tuto restauraci Michelin. Objednal jsem si na večeři a vyzkoušel jejich degustační menu a párování vína. Velmi pěkný dekor a teplé prostředí. Předkrmy jsou velmi pěkné a chutné. Chléb je čerstvý a chutný. Nicméně, pokud jde o hlavní chod, vrátil...jsem všechny 3 pokrmy, protože jsou až příliš SALTY. Jinak ty 3 pokrmy, všechno je v pořádku. V tabulce vedle je také vidět, co se stalo a požádal mě o podrobnosti. Vysvětlil jsem jim možná, že je moje patro příliš citlivé, ale také se shodli na tom, že kuchyň by to měla opravit. Každopádně, zkušenost pro tuto restauraci je trochu zklamáním a kterou sdílím se všemi svými přáteli.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 20. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Portugalsko gastronomie je nejlépe oceněna v tradiční a jednoduché taverně. Belcanto je nejlepší restaurace v Portugalsku. Ruce dolů!

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 13. dubna 2019

Po všech těch letech Jose Avillez, pokračujte v hledání způsobů, jak nás překvapit. Kdykoliv jsme sem přišli, je to, jako bychom se dostali do scény "Alenka v říši divů" (gastronomicky mluvené), je to téměř magie a můžete se vsadit, že zažijete pocity daleko nad očekávání

Datum návštěvy: prosinec 2018
Recenzováno: 31. srpna 2018

Oběd s přítelem, který Michelin nikdy nezjel. Zkušenost plná očekávání, že nakonec padla špatně na dvou podpisových místech a aspektech služby. Projdeme podrobnosti. Číšník, který se s námi setkal, je Joao Oliveira - mladý a dynamický profesionál, který také řídí lidstvo. Měl by být hlavním...číšníkem. Můj kamarád a já jsme si objednali 2 různé druhy vody a okamžitě se objevila velká pozornost detailům - jedno vodní sklo bylo vyměněno do jiného stylu, takže číšníci vždycky věděli, která láhev je, jejíž bez nutnosti se ptát. První překvapení / startér byla verze tradičního Martini nazvaného Dirty Sabortini, ale účinně olivový koncentrát v kuličce, která vypadala přesně jako zelená oliva. Překvapení skutečně. Další pobočky byly technicky vynikající a chutné. Čtyři malé jednotlivé parcely, které začínaly s tím, co byly navrženy jako kameny, jedna byla uzená treska jater a druhá plnila cíp. Oba vynikající, pokud jsou v klidu kluzký. Pak krabový sendvič na vrcholu mořských řas. Krab byl měkký, jemný a přesto chutný. Mořské řasy přesně jako moře - a že se mi nelíbilo, protože to úplně přemohlo krab. Následoval tunel karpacio kužel skrytý v květinách. Vynikající tuňák s překvapivě pepřeným vnějším povlakem ku kuželu, který skvěle doplnil tuňák. Nakonec kuřecí a kukuřičný krém na plátku. Bylo to nádherné, zuřivost dobrá paštika z kuřecích jater. Cítila se však z kontextu s 3 předchozími pokrmy z mořských plodů. Bylo nám nabídnuto výběr z přibližně 7 - 8 domácích chlebů, vše velmi dobré. Reálná chuť však pocházela ze tří samostatných máslů. Oustanding byly farinheira (portugalská klobása) a rozmarýnu popela masla, jak oni byli jiní a dokonale ochuceni. Akorské máslo bylo vynikajícím máslem, které stíraly jeho přátelé. Následuje podpis zlatého vejce. Nemůžu říct, že zlatý list přidává něco a vejce v příteli mého přítele bylo poněkud nedostatečné. Nicméně omáčka pod ostatními byl úžasný! Nemám způsob, jak to popsat, ale když bylo všechno smíšeno, udělalo to "jednoduché" vejce vynikající. Strouhanka v kalamářovém inkoustu dodala texturu i chuť a malé houby bohaté, doplňkové chuti. Dalším podpisovým místem je mořský vlk v mořské vodě s "bi-ventily". Přísady byly vynikající, jak bylo očekáváno, mořská voda byla právě taková, ale pokrm celkově byl prostě nevýrazný. Nudný. Nic, co by chuti mohlo přinést a skutečně trochu suché kvůli mořské vodě, kterou je možné předejít. Zklamání. Bylo to nové jídlo - Cozida Portuguesa. Toto jídlo je tradiční země, které je často jako guláš zeleniny a masa. Zde byla vařená zelenina a maso (a klobásy) přišly jako emulze, jaká byla vyložena zelenina. Byl to opět nudný! Nic jiného nevycházelo z jednotlivých příchutí ingrediencí. Opravdu zklamáním! Pak to byla prasata. Třetí podpis hlavní kurz. Oranžová omáčka byla úžasná, spálený salát se stal sladkou a pikantní, česnek nebyl dostatečně česnekový a prase. . . . . a prase byla tučná. Střih měl celkem 3 mm, včetně křupavé kůže. Chuťová vůně byla v pořádku, ale protože to byla účinně kůže a vrstva tuku s téměř žádným masem, nebylo to kurzu masa. Ano, omáčka byla skvělá, ale nebylo to kurzy na maso, ale skutečně "tučný" kurz. Zklamání. Na poušti. Malinový sorbet a "pudin" s vepřovým masem a marshmallows. Zní to divně, že? No, funguje to. Mashmallow a vepřové prvky byly ostrý, chutné a dobře vařené, pudin nádherné bohaté chuti a pudink textury, malin a sorbet. Všichni spolu pracovali opravdu dobře a byli bohatí a svěží. Podpisová poušť přišla - Tangerine. Ve skutečnosti různé způsoby, jak prezentovat mandarinka. Perfektně sférický velký mandarínkový led obsahující jemně lehkou pěnu, která se odpařila, pokud nebyla dostatečně rychle konzumována, sorbet na boku, tlustší zmrzlina držící hlavu na místě. Mám rád mandarinky! Nakonec kávu podávanou se směsí malých sladkostí. Malá krychle vynikajícího dortu, citrusová kostka, malina s wasabi (zřetelně ne silná), marcipán a turkisk potěšení. Většinou to bylo nádherné. Zklamání z hlavní knihy skončilo předkrmy a dezerty. Služba Joaova byla vynikající. Ostatní zaměstnanci méně. Hlavní číšník byl v pořádku, nicméně jako robot, který opakoval přesně stejný text ke každé tabulce. A když se zeptal, zda se nám líbí pokrmy, jeho odpověď na "ne" je, že každý má svůj vlastní chuť. Neměl pocit, že odpověď odešle zpět do kuchyně k přezkoumání. Nakonec someliér. . . Byl hrozný. Byl chladný jako mrtvá ryba. Když jsem se zeptal na nějaké informace o víně, cítil jsem, že ho mučím, a že kreslení zubů ze slepice by bylo nekonečně snadnější a příjemnější. Měl bych říci, že rozhovor nebyl v angličtině, ale v portugalštině, protože jsem kompetentní v portugalštině a můj přítel mluví omezeně anglicky. Můj přítel poskytl nekonečně víc zpětné vazby o vínech než sommeliér. Nepřijatelný. Další bod o vínech. Byly výborné hlavně (jedna dobrá). Somolier zná svou práci, zdá se, že se mu nelíbí lidé, kteří pijí své víno. Nicméně, a to platí i pro menu, je problém, se kterým se potýkám. Každý, kdo stojí u stolu, musí mít stejné jídlo, i když je zde a la carte menu a 2 ochutnávková menu. Nemůžete si vybrat jinou nabídku, která není správná. A k tomu, že po výběru nabídky, chcete-li nabídku vína doprovázet (existují dvě možnosti v nabídce), musíte opět mít stejnou funkci jako vaši společníci. Nemohl jsem mít 4 skleněné menu a můj přítel šest menu sklenice! To je, upřímně řečeno, patetické. Cena? Nadměrné vzhledem k výše uvedenému. Celkově je pro mě zklamání. V porovnání s mojími pozdějšími zkušenostmi v Ocean a Bon Bon v následujících dnech je zážitek bolestný. Abych dal trochu větší rovnováhy, můj přítel jedl a užíval si troch složek, které normálně nikdy nejí.Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 30. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Můj manžel a já jsme měli štěstí, že jsme v červenci chytili stůl kuchařů u Belcanto. Měli jsme neuvěřitelné zážitky v kuchyni a viděli dokonale orchestrální kuchaře u každé stanice, která vytvářela mimořádné pokrmy, které jsme si tak užili. Byla to krásná a klidná kuchyně,...ale i stroj, který vytvářel mistrovská díla po celou noc. Jídlo bylo mimo tento svět! Každý kurz byl velmi jedinečný se speciálními záběry portugalských specialit. Náš server byl báječný a stal se večer velmi zábavný a ještě zábavnější. Měli jsme také potěšení setkat se s Jose Avillezem, který byl nesmírně laskavý a pokorný. Byl to večer, který si vzpomněl! Velmi doporučuji Belcanto, pokud hledáte skvělý kulinářský zážitek, který se v Lisabonu uskuteční.Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Recenzováno: 24. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Měla jsem to potěšení oslavit kamarády 50. let v úterý večer a myslím, že mohu bezpečně říci, že to byla nejkrásnější kulinářská zkušenost, kterou jsem kdy měl. Prostředí a atmosféra včetně dekorace je prostě krásná a služba je zároveň jemná a dokonalá. Vzali jsme menu...s menšími ochutnávkami, což bylo opravdu správné - téměř příliš. Je tu tolik překvapení, je téměř nemožné, aby jste se vydali sami. Ale podařilo se nám a každý pokrm byl magický než ten druhý. Měkké místo pro zlaté vejce a oranžovou poušť, ale opravdu to bylo všechno potěšení. Šéfkuchař a tým nás uvítal v kuchyni po večeři s teplými úsměvy a klasickou portugalskou pohostinností!Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 22. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Od asi jednoho roku jsem neměl možnost znovu navštívit Belcanto a už to bolelo jak v srdci, tak v břiše!  Podařilo se mi dát polední jídelnu 11. den ... menu bylo samozřejmě změněno, ale všechno bylo stejně nádherné jako kdykoli.  Místnost byla rekonstruována, světlejšími barvami...a menšími stoly, díky čemuž se prostor zdá být prostornější, aniž by se poškodila atmosféra a atmosféra!  Personál byl zdvořilý a profesionální, ale pomáhal, ale nikdy nebyl rušivý.  Jídlo bylo stejně dobré jako kdykoli ...  Místní šampaňské je stejně dobré (nebo lepší) než francouzské značky ...  Účet není na slabé srdce ... ale dostanete to, za co zaplatíte! ! !  Moc se mi to líbilo, že jsem si rezervoval stůl o 4 dny později ...  Jak tvrdohlavý jako já jsem se rozhodl jíst přesně stejné jídlo jako předtím ... změnili jsme pouze víno na "oranžové víno", světlo, suché a mírně šumivé z provincie Alentejo, které je zcela mimo tento svět ...  Určitě se vrátím v říjnu ... Můj jediný stížnost se týká některých zákazníků: ... doprovázet toto úžasné jídlo s pivem nebo koksem ... přinášející hlučné děti nebo strávit celý oběd poklepáním na telefon ... je to opravdu škoda!Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 17. srpna 2018

Při pokusu o rezervaci jsem mi řekl, že jedinou dostupnou tabulkou je kuchařský stůl. Jaká škoda, sarkasticky jsem si řekl! Belcanto nám poskytlo nejlepší kulinářský zážitek z našich životů! Každý detail byl přemýšlel. Pracovníci v kuchyni jsou absolutně v horní části hry ve své profesi....Existuje mnoho skvělých restaurací na světě a vidím, proč je Belcanto v top 100. Nemůžu se dočkat, až se jednou vrátím, doufejme!Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 281 nedalekých hotelů
Hotel Borges Chiado
1 396 recenzí
0,09 km daleko
Bairro Alto Hotel
1 420 recenzí
0,15 km daleko
Solar dos Poetas
4 recenze
0,2 km daleko
Hotel do Chiado
643 recenzí
0,2 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 5 567 nedalekých restaurací
ALMA Henrique Sá Pessoa
325 recenzí
0,04 km daleko
The B Temple
661 recenzí
0,03 km daleko
Mini Bar Teatro
1 322 recenzí
0,09 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 2 351 nedalekých atrakcí
Palacio Chiado
2 372 recenzí
0,13 km daleko
Metropolitano de Lisboa
729 recenzí
0,1 km daleko
Largo do Carmo
291 recenzí
0,13 km daleko
Escultura de Fernando Pessoa
331 recenzí
0,09 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Belcanto.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků
Je toto Váš profil?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.
Převzít zdarma kontrolu nad Vaším profilem