Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat

Atelier Crenn

Spravováno vlastníkem

Hodnocení a recenze

Č. 8 z 96 zařízení v kategorii Francouzská – San Francisco
Č. 54 z 3 794 zařízení v kategorii Restaurace – San Francisco
Certifikát výjimečnostiVítěz 2015, 2017 - 2019
HODNOCENÍ
Potraviny
Služba
Cena / kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

KUCHYNĚ
Francouzská
Speciální diety
Vhodná pro vegetariány, Pro vegany, Nabídka bezlepkových jídel
Pokrmy
Večeře

Poloha a kontakt

Recenze (245)
Filtrovat recenze
15 výsledků
Hodnocení cestovatelů
13
0
2
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
13
0
2
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11015 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 1. července 2019

Další pár a my jsme navštívili oslavy narozenin. Od poznámek k narozeninám až po krásně vytištěnou nabídku, aby se domů, každý detail byl krásný. Jejich Prix fixe měl mnoho kurzů (~ 15), ale někteří byli doslova kousnutí, a většina z nich byla malá porce, která...umožnila vznik lahodných, inovativních chutí. Nikdo nezůstal hladový ani příliš plný. Milovali jsme chléb briošky, a tak jsme požádali, aby si zbytek domů. Místo toho servírka podala bochník na pár, krásně zabalené. Skvělé jídlo!Více

Datum návštěvy: červen 2019
Recenzováno: 24. června 2019

Atmosféra, servis a kulinářské inovace je to, co by se dalo očekávat od tohoto 3hvězdičkového místa. Služba byla obzvláště pozorná a 16-ti chodové menu je dobře řízené. Vskutku, je tu éterická elegance k jídlu, které hraje stejně jako východní kořeny šéfkuchaře Crenna. S tím jsem...řekl, že jsem měl problém s Crennovým procesem, který je důvodem, proč se pravděpodobně nevrátíme. Zaplatili jsme za jídlo a čekali asi 3 měsíce na rezervaci. Jakmile jsme se dozvěděli, že celé menu je Pescatarian, což zřejmě ovlivnilo víno, které je pro mě velkou součástí 3hvězdičkového zážitku. I když nikdo z nás nebyl alergický na ryby, většina očekávala / chtěla mnohem širší výběr. Není to něco, co by nám měla restaurace oznámit, než jsme prošli dveřmi? Upřímně řečeno, kdyby měli, nejspíše bych to zrušil. Takže to bylo bílé víno většinu noci a jak to souvisí s "hlavními" kurzy, byly téměř úplně Cod, který byl v pořádku (přál bych si, aby se starali méně o použití každého čtverečního palce), ale nemohli to smíchat jen trochu s jinými mořskými plody? Za cenu (víno párování přidal 60% na 350 dolarů za osobu jídlo poplatek), já bych pravděpodobně nevrátí, pokud jsem věděl přesně, jaké menu se bude prezentovat.Více

Datum návštěvy: červen 2019
Recenzováno: 4. června 2019

Cestoval z Vancouveru, aby oslavil 25 let v Ateliéru Crenn. Překonal všechna očekávání. Služba byla poutavá a informativní - jejich pýcha v restauraci a šéfkuchař byl nakažlivý a těšil se na další kurz. Jídlo bylo velkolepé - pstruh obzvláště nezapomenutelný. Každý kurz byl vynikající a...krásně prezentován. Víno párů bylo na místě a od těžko ke zdrojům zámků. Noc k zapamatování!Více

Datum návštěvy: květen 2019
Recenzováno: 1. května 2019

Chtěl jsem letět do Ateliéru Crenna. Konečně jsem udělal skok a po pár měsících jsem dostal rezervaci. Měli jsme brzké sezení. Sedí místnost v rozloženém časování, takže se místnost pomalu plní. Služba je vynikající, více sad serverů slouží 12 kurzů. Docela výroba, zábava jen pozorování...prezentací. Opravdu se mi líbí způsob, jakým se oběma stolům postaví proti postranním stěnám, přičemž každá osoba směřuje ven a šikmo k sobě, takže nikdo nemá zpět do místnosti. Jídlo je chutné a krásné. Ne jednou obětovali chuť na vystoupení. Všechny naše kurzy byly mořské plody kromě dezertních kurzů. Každý kurz je složitý a má vrstvy chuti. Většina s trochou rozmaru. Byl to nádherný večer pro mého manžela a já jsem tak ráda, že jsme šli.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 20. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Chef Crenn a její tým produkují geniální degustační menu. Od chvíle, kdy jsme vstoupili do baru Crenn až do chvíle, kdy jsme odjeli, jsme se o ně starali a zacházeli s ním profesionálně, aniž bychom byli ucpaní. Jídlo bylo inspirováno, dobrodružné, krásné, chutné, slavné. Naše...skupina tam měla nejlepší čas. Jídelna má 8 stolů. Šéfkuchař Crenn přišel pozdravit a povídat si. Nádherný personál, profesionální servis, vynikající ingredience. Velmi drahé jídlo, ale skutečný zážitek.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 17. srpna 2018

Když jsem se poprvé seznámil s šéfkuchařkou Domnique Crennovou na 2. ročníku Netflix's Chef's Table, chtěl jsem za poslední dva roky vyzkoušet vlajkovou loď. V roce 2016 jsem šla do Petit Crenn poté, co jsem viděla tu epizodu, abych získala chuť jejího stylu. Uvědomil jsem...si, že koncept Petit Crenn je založen spíše na kuchyni z dětského vědomí šéfkuchaře Crenna v Bretani ve Francii. Ateliér Crenn je úplně jiný a mnohem úžasnější zážitek, kdy se najíždíte na čerstvé výšky. Ateliér Crenn je zastrčený mezi neomalenými budovami na ulici Fillmore Street v čtvrti Cow Hollow v San Franciscu. Jediným identifikačním znakem je ochranná známka, podobný věnec, vyryté na štítku spolu s názvem restaurace. Jakmile otevřete dřevěné dveře, vy jste vedeni do skromného, ​​velkého pokoje s podlahami z tmavého dřeva oblečenými různými perskými koberci pod každým dřevěným stolem. Stěny jsou zdobeny obrazy citátů nebo obrazů jejího otce. Název restaurace je poctou jejímu otci, který hrál v životě stěžejní roli. Učíte se ze show, že šéfkuchař Crenn byl přijat, když byla batolem. Po sedění jsem požádala hostesku, aby si vzala fotografii ze všech čtyř. Šéfkuchař Crenn se začal představovat na jiných stolech, a když videla, že byla pořízena fotografie, utekla na fotku bombu! To nám dalo první pohled na šťastný postoj a teplo. Cesta pak začala dobře vyváženým nápojem Kombucha, který nebyl ani příliš sladký ani koláč. Poté, co jsme skončili s nápoji, přinesl náš server přes večerní menu, které, jak bylo zdůrazněno v epizodě, je ve formě básně (na konci jídla jsme dostali skutečné menu). Dalším kurzem byl Kir Breton, jedna z jejích podpisových pokrmů: bílá čokoládová koule naplněná ledovým jablečným jablečným jádrem obaleným cr. De cassis, přeměněným na džem. V jednom kousnutí je to tak chutné, jak to zní. Teď báseň oficiálně začala: "Léto přišlo s chladným vánek. "Naše servery přinesly přes 2 kamenné misky se skleněnými kopulemi, ve kterých pomalu uniká" mlha "(suchý led). Jak se víčka zvedly a "vánek" pomalu zmizel, objevil se náš další kurz: Geoduck, Sea Urchin a Stone Fruit. Geoduck (clam) a mořský mořský byl každý pečlivě řezán a opatrně umístěn společně jako květní lístky. Mořský ježko a geoduck byly čerstvé a rozhodně doplňovaly chuť ovoce. Další pokrm byl jeden z mých oblíbených: "Podívejte se na tento nejobdivovanější dárek od Neptunu, jako kvetoucí aureát. "Nádobí bylo krásně postaveno a vypadalo to jako umění na talíři. Hlavní složkou byla krevetka, prezentovaná jako pt, která byla obložena zdobením a konzumem obklopeným prstencem z broušených, práškových mořských řas. Pěna syrovátkové bílkoviny byla poté aplikována naším serverem a vytvořila další prsten. Miska byla doplněna teplým vývarem, který obsahoval nádech octa s několika přidanými kapkami kokosového oleje (pomocí kapátka). Složitost příchutí a estetiky tohoto pokrmu zapouzdřila krásu a inovace celé kulinářské cesty v jednom kurzu. Báseň pokračuje do dalších zeleninových a mořských potravin. Nebyly tam žádné hlavní masové kurzy. Šéfkuchař Crenn přišel opět k našemu stolu a zeptal se, jak to děláme, když jsme měli své oblíbené ovoce: Tomato. "A záře letních hvězd, i když byla v létě šedá. "To bylo rozhodně další vrchol jídla. Dokonce i dům vyrobený Brioche sloužil s šlehaným, wagyu lojem a kachním tukem máslo bylo dokonale provedeno. Brioche, vyrobená z receptu babičky, byla měkká, načechraná a snadno se rozpadla. Žádný chléb se neztrácel. Dvě hlavní kurzy byly mořské plody: abalone a pstruh. Abalone byl dobře vařený s konzistencí podobnou houbám. Jedním z důležitých aspektů filozofie šéfkuchaře Chef Crenna je udržitelnost a použitelnost. Po pstruhovém jídle nám byl nabídnut čaj, který byl vyroben z pstruhařských kostí smíchaných s bylinkami podávanými v pozlaceném skleněném poháru. Poslední pikantní kurz byl sýr, který byl podáván s domácím praclíkem. Poplatek za australské černé lanýžové hobliny jsme zaplatili. Jak se báseň rozpadla, podávali jsme tři dezertové kurzy, které koncipoval šéfkuchař, Juan Contreras. Od počátku koncepce Ateliéru Crenna spolupracuje s kuchařem Crennem. Zvýrazněním byl kokosový a ananasový kurz. Podávané v čokoládové skořápce byla zmrzlina kokosového ořechu smíšena s limetkou, ananasem a koriandrem. Po asi 3 hodinách jídelníčku skončila naše poetická cesta. Čas, který jsme tam strávili, připadalo jako délka haiku! Náš server nás vzal zpět do kuchyně, abychom se mohli setkat s týmem. Šéfkuchař Crenn a šéfkuchař Contreras vyšli na fotky. Její energie od začátku večera se ani trochu neztrácela. Udělali jsme hloupé pózy, z nichž jeden šéfkuchař Crenn přeposlal na svůj vlastní účet Instagram (foto sestry)! Celkově Atelier Crenn překonal mé očekávání. Jídlo bylo dobře zkonstruované a ne nad náplní. Cenový bod může být pro množství stravy, který byl podáván, značně vysoký, ale to vůbec nezmenšilo. Šéfkuchař Crenn se pyšní nejen svým řemeslem, ale i personálem, který byl zcela jistě představen všem, kteří tam pracují. Doporučuji, abych alespoň jednou zažil kulinářský genius v práci. Jen doufám, že světový výbor 50 nejlepších restaurací přehodnotí vynechání Atelier Crenn ze svého posledního seznamu 50 nejlepších. Šéfkuchař Domnique Crenn je otevřená žena ve světě ovládaném muži kuchařů a její vaření / vynalézavost jistě mluví sama za sebe. Je skutečná, skvělá a miluje své hosty. Dobrou chuť!Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 15. července 2018

Nejdřív předtím, než půjdete, i kdybyste nechodili, dlužíte to sobě, abyste sledovali příběh šéfkuchaře Crenna o seriálu Netflix "Chefův stolek", který byl jako její jídlo otevřenou emocionální cestou svého života vyrůstajícího v Brittanu ve Francii . Vztah šéfkuchaře Crenn se svým otcem "Papá" a její...matkou, čerstvost pobřežních produktů Bretaň nám pomáhá pochopit, kdo je a její kulinářské brilantnost jako dvouhvězdičkový ** šéfkuchař Michelin! Restaurace sama o sobě je velmi podhodnocená (Dominique, prosím, vložte velkou fotografii Bretanského pobřeží na jižní stěnu). Služba byla nenáročná, ale elegantní. Můžete říct, že tvrdě pracující zaměstnanci byli rádi, že jsou součástí tohoto kuchařského týmu. Zdálo se, že jídlo nikdy nezastaví, naplněné intermezzo mícháním do sítě, spojené s vázáním vína, které se spojují do jedné úžasné služby. . . Některé z magických vzpomínek byly: Geoduck, Sea Urching & Stone Fruit; Krevety, mořské řasy a srvátka podávané s konzumem; Sturgeon & Koji; Abalone, zelí & kouřil mě Cr. . . Oh oh oh, kaviár. . . Přál bych si, abych vzal fotku (nikoliv fotku chlapa - lol). . . Šéfkuchař Crenn vyšel, aby se představil svým hostům (velmi elegantní krok) a byla tak laskavá a nenáročná, jak by se dalo očekávat.  3 hodiny projížděly!Více

Datum návštěvy: červenec 2018
Recenzováno: 8. července 2018

Tato restaurace je zvenčí nesnesitelná a absolutně teplá uvnitř. Jídlo bylo výjimečné, protože hlavní příběh od šéfkuchaře vysvětluje menu. Služba nebyla nic dobrého. Šéfkuchař Crenn je mezi nejoblíbenějšími lidmi svého světa na světě - mohli jsme se s ní setkat, kopírovat její knihu s autogramiádou...a bavit se s šéfem Crennem, s kuchyňským personálem a sommeliérem. Mimochodem, považuji vinný sklep za výjimečnou vzhledem k raritě. Páni!Více

Datum návštěvy: srpen 2017
Recenzováno: 26. června 2018

úžasná večeře - přemýšlivý. brilantně pokovené a podávané. opravdu umění a snad nejvíce invenční a mimořádná restaurace v USA - rozhodně na západ od Mississippi. jednou a minimálně život. Bar Crenn u dveří byl super živý a zábavný - skvělé juxtapozice.

Datum návštěvy: červen 2018
Recenzováno: 23. června 2018

Moje děti mi představily "Chef's Table" skvělou sérii na Netflixu, která obsahuje profily nejzajímavějších kuchařů na světě. Když jsem si prohlédla příběh paní Crennové, rozhodla jsem se, že s nadcházející svatbou v oblasti zálivu bych se snažila dostat tam. V tomto 24hodinovém klenotu se nachází...2 posezení za noc. Vybrali jsme si sedačku 5/5: 30 a rychle jsme dorazili. Seděli jsme u stolu a nabídli jsme sklenku šampaňského z výběru čtyř různých typů. Krátce se objevil server s malým květinovým uspořádáním a pak opřel báseň napsanou na pergamen proti němu a řekla: "Toto je večerní inspirace." Pokyny byly jemné, ale zvědaví nás "co bude dál"? Říkat, že jídlo je výborné, by bylo podceňováním. Kombinace přísad vytvořila chutě na patře, které předtím nebyla ochutnávána. V tomto ohledu byl večer magický. Úžasně, šéfkuchař vyšel z kuchyně, přiblížil se k našemu stolu a řekl: "Ahoj, já jsem Dominique" tak upřímným a příjemným způsobem, že jsem s manželkou a já byl ohromen svým milostivým způsobem. Jak se kurzy pomalu postupovaly, měli jsme tolik úžasných věcí, které jsme chtěli ochutnat a vychutnat si, dokonale vycvičeným personálem, že se večer jen krásně proplétal. Když se zkonzervovalo poslední z mignardů, poslední snímek vína, vycházeli jsme z restaurace v tranzu jako stát. Byla to kuchyňská zkušenost, jaká nebyla žádným jiným v mém životě, kde se potravina stala uměním a představení kuchyně a personálu bylo stejně nezapomenutelné jako to, co budu pravděpodobně někdy zažít.Více

Datum návštěvy: duben 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 244 nedalekých hotelů
Chelsea Inn
828 recenzí
0,14 km daleko
Greenwich Inn
320 recenzí
0,17 km daleko
Hotel Del Sol, a Joie de Vivre hotel
1 381 recenzí
0,2 km daleko
Cow Hollow Inn and Suites
1 390 recenzí
0,21 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 6 520 nedalekých restaurací
Umami Burger
179 recenzí
0,14 km daleko
Balboa Cafe
143 recenzí
0,07 km daleko
The Brixton
128 recenzí
0,16 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 2 198 nedalekých atrakcí
Cow Hollow
23 recenzí
0,21 km daleko
White Rabbit
6 recenzí
0,04 km daleko
Balboa Cafe
5 recenzí
0,05 km daleko
Golden Gate Bridge Bike Rentals
76 recenzí
0,17 km daleko
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Atelier Crenn.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků
Je toto Váš profil?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.
Převzít zdarma kontrolu nad Vaším profilem