Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat

Addison Restaurant

Spravováno vlastníkem
Č. 40 z 4 156 zařízení v kategorii Restaurace – San Diego
Rezervujte si stůl
2
ne 20. 10.
20:00

Hodnocení a recenze

Č. 1 z 41 zařízení v kategorii Francouzská – San Diego
Č. 31 z 2 717 zařízení v kategorii Restaurace – San Diego
Certifikát výjimečnostiVítěz 2015 - 2019
HODNOCENÍ
Potraviny
Služba
Cena / kvalita
Atmosféra

Podrobnosti

CENOVÝ ROZSAH
98 US$ - 150 US$
KUCHYNĚ
Francouzská
Pokrmy
Večeře

Poloha a kontakt

Nabídka

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Recenze (272)
Filtrovat recenze
15 výsledků
Hodnocení cestovatelů
12
2
0
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykČeština
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
12
2
0
0
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtrčeština
Aktualizace seznamu...
11015 recenzí
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 1. srpna 2019

Byla to úžasná večeře s bláznivou cenovkou, ale stálo to za každý zákus! 5hvězdičkový Michelin, pouze jeden v San Diegu! ! Každý kurz byl opravdu zážitkem. Byla to zvláštní příležitost a nic bychom nezměnili! Služba byla hvězdná! James naše víno dokonale spároval!

Datum návštěvy: srpen 2019
Rachel W, Public Relations Manager v zařízení Addison Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 31. července 2019 prostřednictvím mobilu

Moje žena a já jsme velmi šťastní, že jsme se najedli v mnoha velkých světových gastronomických domech. Minulý večer jsme umístili Addison do našich nejlepších 10. Addison není pro každého; je to vysoká jízdenka, 3 hodiny návštěva vašeho zraku a smyslů. POKUD jste seriózní foodie,...budete si tento pohled na opravdové jídlo a služby opravdu užít. Prvními dojmy jsou krásná restaurace a salon, zdobené vysokými stropy a dostatkem mramoru. V jídelně dominuje velký krb. Vybrali jsme si 5chodovou večeři; ne kvůli ceně, ale kvůli tomu, jak jsme stárli, prostě nemůžeme tolik jíst. Kdybych byl o 20 let mladší, určitě bych nechal šéfkuchaře dělat jeho věc. Náš jídelní zážitek začal sklenkami Krug Champagne. Naším prvním kurzem byla Cucumber Granite with Yogurt and Yuzu essence. Potom přišli „Petite Saveurs“, skládající se z kaviáru Oscetra Caviar a Egg Mousseline Tart, sýrem plněné pěny Gougere a Smoked Wild King Salmon v cukrárenské cigaretě s lososovým kaviárem garni. Náš další kurz byl aljašský král Krab a Peeky Toe Krab s kokosem, thajskou bazalkou a mučenkou. Kurz rozmarů byla hra na „Chips and Dip“; opět vynikající. Kurz Wild Sea Bream s tapenádou, artyčoky a Bottarga byl vynikající. Sladké pečivo s černými lanýži, šunkou Iberico a uzeným bramborovým pyré bylo zakončeno čerstvě nastrouhaným parmazánem. Byl to náš oblíbený večer. Bochník čerstvě upečeného Parkerhouse Rolls byl podáván se třemi různými a lahodnými másly včetně koprového bylinkového másla, medového másla a másla posypaného Fluer de Sel. Dalším kurzem byl grilovaný kachní prsa. Byl zdobený marinovanou pěnou Cherry, kachní játra, nakládanou hořčicí a kachnou Jus s červeným zelím. Vynikající! . K očištění patra byl podáván Ryzlink rýnský s melounovými perlami a 24 karátovými zlatými listy. Dezert byl čokoládový výtvor s Cassisem, kakaem a solenou karamelkou. Naše mignardise se skládala z čokolády Ganache Tart, Frangipan Petit Four a Fruit Gel. Užili jsme si půl láhve Kosta Browne 2014 Pinot Noir spolu s kávou a čajem. Byl zde výběr třídy 5 Wagyu, spolu se sýrem, na kterém jsme se nezúčastnili Náš servisní tým nám konečně představil nádhernou krabici čokolády a tištěnou kopii večerní nabídky. Po této prezentaci na nás naše auto čekalo. Krásná choreografie služeb spolu s výrazem šéfkuchaře v odvážné kuchyni dělá z této události nezapomenutelnou událost. Důrazně doporučujeme Addison a těšíme se na zpáteční návštěvu.Více

Datum návštěvy: červenec 2019
Rachel W, Public Relations Manager v zařízení Addison Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 17. července 2019

Existuje mnoho vynikajících, ritzy restaurací v oblasti San Diego. Tenhle je nejlepší, nejvíce extravagantní kulinářský zážitek v kraji. Je to docela z cesty, ale stojí za to. Zaměstnanci byli dobře vyškoleni a je to zábava, jen se dívat, jak se postarají o další stoly. Je...to jako choreografický tanec. Koktejly jsou úžasné a jejich vinný lístek je rozsáhlý. Jídlo je vynikající. V nabídce mají pouze dvě věci (ne úplně). Nabízejí buď jídlo o 5 chodech nebo jídlo o 10 chodech. Každý u stolu si musí objednat stejný počet kurzů. I když jsou porce malé, vyplní vás. Můžu hodně jíst, ale po 5 kurzech jsem byl naprosto spokojen (celkově vám dávají více než 5, počítají se dezerty? Měli jsme minimálně 3, plus pár čističů palet). Mysleli jsme, že příští kurz bude poslední, ale stále přicházejí. Je to trochu drahý, ale dostanete to, za co zaplatíte. Jejich menu se mění s tím, co je k dispozici během určité sezóny, ale pouze s nejvyššími ingrediencemi. Během našeho kulinářského zážitku (nebudu chodit do vícenásobných paletových čističek nebo vícenásobných dezertů) jsme podávali kaviárové koláče vedle listového těsta se slaninovou tekutinou v doprovodu lososa zabaleného v křupavé skořápce. Další byl humr a krab v vanilkovém vývaru, doprovázený krabem a krevetovým crackerem. Další byl pražma, která byla dokonale uvařená. Měl mírné teplo, což bylo příjemné překvapení. Poté byl bohatý sladký chléb s bramborami a oholený černý lanýž. S mým zemitým červeným vínem to šlo opravdu dobře. Následovala grilovaná kachna, která byla nad plamenem. Mohl byste opravdu ochutnat kouř. Stál osamoceně, ale přišel také s 6 předměty, které jej doprovázely (paštika, namočená třešeň, hořčice, grilovaná cibule, redukce a jahodová pasta). Nejsem dezertní osoba, ale zákusky, které následovaly, byly úžasné. Nebudu se do nich dostávat, ale tam byly nakládané hrušky, dezertní víno sorbet, čokoládová mísa, která obsahovala 6 různých druhů čokolády, kokosového makarónek, cukrového želé, čokoládového dortu. Mají také doplňkový sýrový vozík, ale byl jsem příliš plný, abych se mohl oddávat. Pravá 5-hvězdičková událost.Více

Datum návštěvy: červenec 2019
Rachel W, Public Relations Manager v zařízení Addison Restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2019
Překladač Google

Více

Recenzováno: 15. června 2019 prostřednictvím mobilu

Milujeme dobrou zkušenost, a když jsme se dozvěděli, že Addison obdržel hvězdu Michelin na začátku tohoto měsíce, rozhodli jsme se, že je načase to udělat. Nejdříve mi dovolte, abych vám řekl, že místo, služba a jídlo jsou fantastické, můžete okamžitě zjistit, proč se toto místo...považovalo za toto místo nad ostatními ve městě; v San Diegu prostě neexistuje žádné jiné místo, které by bylo srovnatelné s úrovní služeb a pozornosti k detailům. Jak to vypadá ve srovnání s ostatními špičkovými restauracemi na světě, které jsme navštívili? No překvapivě dobře! Jednou z věcí, které na tomto druhu zkušeností milujeme, je to, jak je vše dokonale synchronizováno. Od chvíle, kdy naše strana seděla na každé desce. Dokonce i jít na toaletu je zážitek, jak vás jeden z číšníků provede. Rozdíl je opět v zájmu detailu. Na jídlo, menu se skládalo ze dvou pevných 5 nebo 10 kurzů. Samozřejmě jsme si vybrali 10-ti chodové menu. Bohužel pro mě řídila a neudělala jsem plné párování vína, což je z toho, co jsem slyšela, fantastické. Začali jsme s něčím, co se jmenuje Amuse Bouche, která má ledovou příchuť ochucenou okurkou, otevírá chuť a bylo to velmi dobré. Následovalo něco, co se nazývalo „Petite Saveurs“, což byl jeden z vrcholů noci, měl mini croissant naplněný máslem, které právě vybuchlo v ústech s chutí, naprosto vynikající. Fruiste de La Terre na olivovém oleji byla také jednou z našich oblíbených. Poté následoval aljašský král Krab a následoval další vrchol: Confit of Sturgeon, který měl Kaluga královský kaviár s omáčkou z vermutu. Báječný. Loup de Mer (artyčoky, Bottarga, tapenáda) a uzené sladké pečivo (které měly černé lanýže, tam dělají celý malý akt, aby zdůraznily vůni) byly pravděpodobně naše nejméně oblíbené, ale velmi dobré. Měli jsme možnost přidat A 5 Wagyu, což jsme udělali, a to nezklamalo. To mělo karamelizovaný lilek s japonskou omáčkou, který byl nádherný k ústům a nosu. Skončili jsme s posledním kurzem, který byl pravděpodobně náš nejoblíbenější, Fromage Saisonnier. Nakonec se okouzlila dvěma dezerty, Vacherin Printemps (Meyer citron a Huckleberries) a Creme de Cafe, která byla mým nejoblíbenějším ze dvou. Celkově to byla dobrá hodnota, měli byste očekávat, že něco v linii 400 - 500 na osobu, pokud zahrnete párování, a 600, pokud zahrnujete Wagyu. Určitě se vrátím, je to jedno z těch míst, která vykazují eleganci a vyžadují vaši plnou pozornost, jakmile se dostanete do masa věcí.Více

Datum návštěvy: červen 2019
Recenzováno: 7. května 2019

Některé rady - Zapomeňte na cenu. Nebudete jíst na této úrovni více než několikrát ve svém životě, takže se uvolněte a vychutnejte si zážitek. Kolik to bude stát? Abych parafrázoval J. P Morgana, „pokud se musíte zeptat, nemůžete si to dovolit“. Nepřineste děti, jídlo trvalo...asi tři hodiny a ne tak dlouho bude sedět americké dítě do 30 let. Vyzkoušejte degustační menu, a pokud máte peníze, spárujte je s víny, protože to bude jídlo více nezapomenutelné. Mít určený řidič nebo vzít a Uber nebo Lyft. Je to mnohem levnější než jídlo nebo pokuta za DUI (conduite en tat d’ivresse). Bydlím v San Diegu a moje oblíbená restaurace ve městě je stále nahoře na trhu, ale pak mám rád mořské plody, cenu a atmosféru této restaurace. Šli jsme do Addisonu, abychom oslavili narozeniny mé dcery. Nicméně, Addison je na jiné úrovni než Top of Market jak z hlediska nákladů a předpětí. Musím to měřit proti některým z mnoha dalších, velmi drahých a výborných restaurací, které jsem navštívil, jako je Arpege, Lucas Carton, Tour d'Argent v Paříži a Trois Grois, Lameloise, George Blanc jinde ve Francii, stejně jako vysoce hodnocené restaurace v New Yorku, San Franciscu atd. Addison má druhou nejlepší místnost, ve které jsem jedl. První a zdaleka nejpůsobivější byla Tour d’Argent v Paříži. Toto nastavení je nezapomenutelné, ale bohužel není v souladu s jídlem. Neřeknout, že jídlo na Tour d'Argent je špatné, prostě není fantastické. Služba v Addison je výborná, i když je domýšlivá. Během večera jsme byli léčeni dovedným a zajímavým trojčlenným vystoupením. Ve skutečnosti se jim podařilo najít číšníka, který mluvil francouzsky a já jsem mohl praktikovat své omezené dovednosti Přestože služba je náročná, v žádném případě to nebylo nepříjemné. Byla to zábava. Tón byl správný jak pro restauraci, tak pro příležitost. Všichni jsme si objednali 10 nebo 12 deskových degustačních menu (zapomněli jsme na číslo) a restaurace vyšla z cesty připravit pro mou dceru místo výborných vegetariánských talířů vynikající vegetariánské talíře. Každá z deseti různých desek byla krásná. Obecně platí, že jídlo bylo velmi dobré, ale s výjimkou jednoho nebo dvou pokrmů o něco málo památných. Chtěl bych jít znovu? Pravděpodobně. Všichni jsme měli dobrý čas na zvláštním místě a na čase.Více

Datum návštěvy: duben 2019
Recenzováno: 29. srpna 2018

Restaurace nám připomněla starou evropskou eleganci. Bílé ložní prádlo (stlačené železnou párou před nastavením místa), server pro každou osobu u stolu a vytahují si židli, pokud vstanete. Jinými slovy, velmi pozorný servis. Jídlo bylo také velmi dobré. Měli jsme deset chutné menu a každý byl...jedinečný a příjemný. Můžete si také objednat z menu fixe. Je to místo pro zvláštní příležitosti, které si vzpomenete.Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 20. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

To byla naše nejdražší ochutnávka kuchaře. Bylo to skvělé jídlo v nádherné atmosféře a úžasné restauraci. Všechna jídla z malých doplňků, chleba, konzum, kaviár, bílý chřest a dezert byly nádherné a plné chuti. Tato ochutnávka byla drahá vzhledem k tomu, že nemají hvězdu Michelin, a...divím se, proč to nemají způsobit. Párování vína bylo také příjemným způsobem, jak si pochutnat na jídle.Více

Datum návštěvy: březen 2018
Recenzováno: 20. srpna 2018

Love Addison! Nikdy, ani jednou, vzdáleně nemají zklamanou úroveň ani z nějakého důvodu. Od pozdravu, že se snažíme rozdávat naše rozloučení, je vše na místě a naprosto fantastické. Jídlo je úžasné a víno, které se s ním spojí, je úžasné.

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 17. srpna 2018

V životě jsem zažil skvělé jídlo, ale to přesahuje všechny očekávání. Buďte připraveni být pokazeni potravinami a špičkovými službami. Personál byl velmi orientovaný na služby, přátelský s dobrým smyslem pro humor. Jídlo bylo vynikající a sloužilo se synchronizovaným časováním pro mou skupinu čtyř! V budoucnu...budu vždycky porovnávat toto skvělé jídlo se všemi svými budoucími dobrými jídly!Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Recenzováno: 17. srpna 2018

Přijížděli jsme v tento teplý letní večer k oslavě narozenin, rychle jsme seděli v komfortním baru a podávali koktejly. Když jsme postupovali na večeři, seděli jsme ve velkém a pohodlném stole. Využili jsme Champagne Cart a vychutnávali si růže Grand Cru. Všechno o ochutnávce bylo...vynikající. Mezi hlavní rysy patří ústřice s kaviárem; Sakura vyléčená kampachi; kachna a poularde a opravdu každé jídlo bylo umělecké dílo. Pro mě byla ovocná polévka chybějící a tenká, ale můj společník těšil polévku nesmírně. Služba byla také světovou třídou. Vinný lístek je obrovský s vínem pro každý vkus a rozpočet. Vychutnávali jsme si vynikající Gruner Veltliner a starší bílou Burgundsku. Zaměstnanci vín jsou také velmi dobře informováni. Buďte připraveni být hýčkáni, když přijdete do Addison. Ano, jídlo je velmi drahé, ale stojí za to, aby se jednalo o jídelnu na světové úrovni. Bezpochyby je to nejlepší restaurace v oblasti San Diega. Velmi doporučuji a vrátím se.Více

Datum návštěvy: srpen 2018
Zobrazit další recenze
V blízkosti
Hotely poblížZobrazit všech 293 nedalekých hotelů
Fairmont Grand Del Mar
2 096 recenzí
0,36 km daleko
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
223 recenzí
3,55 km daleko
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 recenzí
3,74 km daleko
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 recenzí
3,74 km daleko
Restaurace v blízkém okolíZobrazit všech 5 832 nedalekých restaurací
Amaya
302 recenzí
0,41 km daleko
Club M
41 recenzí
0,38 km daleko
The Clubhouse Grill
5 recenzí
0,38 km daleko
Atrakce poblížZobrazit všech 1 505 nedalekých atrakcí
Tennis at Rancho Valencia
14 recenzí
5,46 km daleko
Torrey Pines State Natural Reserve
3 657 recenzí
5,76 km daleko
SkySurfer Balloon Co.
20 recenzí
4,52 km daleko
Green Flash Brewing Company
154 recenzí
4,29 km daleko
Otázky a odpovědi
Získejte rychlé odpovědi od personálu a předchozích hostů zařízení Addison Restaurant.
Poznámka: Váš dotaz bude zveřejněn na stránce Otázky a odpovědi.
Odeslat
Pravidla pro zveřejňování příspěvků
Je toto Váš profil?
Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.
Převzít zdarma kontrolu nad Vaším profilem