Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Muzeum Filmových Legend
Č. 3 z 13 zařízení v kategorii aktivity – Poděbrady
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Jak vyplnit volné "okno" v Poděbradech

Při procházce lázeňským městem nám zbyla půlhodinka. Tato stačí na prohlédnutí muzea. Určitě zaujme... přečíst další informace

Recenzováno: 6. března 2020
641danan
,
Bruntál, Česká republika
FLM - Místo plné Legend a Fantazie

Strom je tak silný, jaký má kořen. Právě díky němu totiž dokáže růst do výšky. Podobné rčení sem... přečíst další informace

Recenzováno: 13. ledna 2020
tom_pT3433TV
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (62)
  
Recenze (62)
Filtrovat recenze
62 výsledků
Hodnocení cestovatelů
41
13
6
2
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
41
13
6
2
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
81362 recenzí
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Muzeum jsem navštívila díky příteli, který mě chtěl potěšit na narozeniny. Ví moc dobře, že zbožňuji filmy jakéhokoliv druhu a usoudil, že se mi tam bude líbit. Měl pravdu.
V muzeu je úžasná atmosféra, že jen co jsem vešla dovnitř, tak jsem se cítila jako malá.
Když jsme se dostali přes instruktáž od milé slečny za pokladnou, vstoupili jsme do kouzelného prostoru.
Všude byly postavy z mých oblíbených filmů, všechno v tak nádherném prostředí, že jsem z toho byla absolutně v jiném vesmíru.
Po asi třech hodinách jsme se rozhodli odejít, na památku jsem si koupila magnetku a hrníček a slíbila jsem si, že rozhodně navštívím i ostatní muzea a sem se znovu vrátím.
Za mě rozhodně doporučuji, ať už jako výlet, nebo jako dárek. Určitě návštěva stojí za to.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli Veruskazl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. listopadu 2019

Moc děkujeme za návštěvu a krásnou recenzi. ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. září 2019

Muzeum Filmových Legend stojí za to vidět. Nádherná sbírka filmových rekvizit. Najdete zde opravdu všechny slavné postavy s filmů, hlavně sci-fi, horor, fantasy.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli 1965-JK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Moc děkujeme ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. září 2019

Toto muzeum by si neměl nechat ujít žádný filmový fanda. Od Disney postaviček, přes Pána prstenů, Marvel, po Vetřelce a Predátora atd. Překvapily mě exponáty z filmu Blade a také Gremlins. Vše je tématicky seřazené. Každý si tu přijde na své. Cena vstupenky se může zdát na první pohled vyšší, ale koupili jsme online, kde to vyjde levněji.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli Anitram N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Moc děkujeme a těšíme se na Vás příště ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Muzeum Filmových Legend nás naprosto ohromil, jsme milovníci tohoto odvětví vč našeho 6ti letého syna, krerý z toho byl tak jako my úplně paf. Nádherně propracované postavy, obličeje, detaily. Krásný zážitek, krásné fotky, vše co jsme si přáli vidět, tam bylo. Určitě se chystáme navštívit i Prahu, lde bude mnohem více postav a tady jsme si dali takový “předkrm” ... Je super, že něco takového je. Mladý personál milý a živé “postavy” taky super. Děkujeme za hezký zážitek

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli novbaru.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Velice děkujeme ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. července 2019 prostřednictvím mobilu

Do Poděbrad jsme jeli hlavně kvůli tomuto muzeu. Jako skalní fanoušek Vetřelce jsem si opravdu přišel na své. Monstra z různých filmů jsou v muzeu zastoupeny od malých sošek až po životní velikosti v opravdu hojném počtu.
Muzeum je sice opravdu malé a vstupné poměrně dost drahé, ale na druhou stranu, vystavenými exponáty je muzeum přímo narvané a poctivě projít, pokochat se a přečíst informace u každé sošky zabere poměrně dlouhou dobu. Samozřejmě, dá se expozice projít i za 15 minut, ale hodnota takové "prohlídky" je nulová.
Měli jsme s sebou i menší děti a rozhodně se s námi v muzeu nenudily. Před vstupem do muzea je u pokladny prodejní část a kde lze zakoupit tématické suvenýry.
Rádi, jako správní filmoví fanoušci, muzeum za čas opět navštívíme.

Datum zážitku: listopad 2018
3  Poděkujte uživateli GROOCZECH.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2019

Moc děkujeme za návštěvu ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze