Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Muzeum Filmových Legend
Č. 3 z 13 zařízení v kategorii aktivity – Poděbrady
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Jak vyplnit volné "okno" v Poděbradech

Při procházce lázeňským městem nám zbyla půlhodinka. Tato stačí na prohlédnutí muzea. Určitě zaujme... přečíst další informace

Recenzováno: 6. března 2020
641danan
,
Bruntál, Česká republika
FLM - Místo plné Legend a Fantazie

Strom je tak silný, jaký má kořen. Právě díky němu totiž dokáže růst do výšky. Podobné rčení sem... přečíst další informace

Recenzováno: 13. ledna 2020
tom_pT3433TV
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (62)
  
Recenze (62)
Filtrovat recenze
62 výsledků
Hodnocení cestovatelů
41
13
6
2
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
41
13
6
2
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
51062 recenzí
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Můžu vřele doporučit. Příjemný,ochotný personál. Detailně zpracované exponáty. Čisté a příjemné prostředí. Určitě navštívime i ostatní pobočky. Opravdu krásný zážitek :-) Všem moc doporučujeme :-)

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Nikola N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Moc děkujeme za návštěvu a milé hodnocení ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Na začátku jsem neměl absolutně tušení, co mě ve FML Poděbrady bude čekat, ba dokonce jestli nebyla blbost investovat peníze a čas do výletu do Poděbrad. Obavy ze mě ihned spadly, jakmile jsem uviděl milou obsluhu u pokladny. Hned poté co jsem vešel dovnitř, málem mě trefil šlak, neboť na mě vybafl Olaf, který vypadal jako jedna ze soch. Tak strašidelný a zároveň úžasný zážitek jsem již dlouho neměl. Prohlídka mi zabrala něco málo přes 2 hodiny a to si troufám říci, že jsem ji ještě celkem odflákl. Určitě se moc těším na příští návštěvu a doufám, že se mi podaří navštívit i zbylé pobočky.

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli mirra357.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Děkujeme a těšíme se na Vás příště ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Úžasné místo plné detailních hrdinů, padouchů i dalších postav snad z každého filmu na který si dokážu vzpomenout. Vhodné pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Milý a ochotný personál, navíc jsme se mohli vyfotit i se živým Spidermanem a princeznami. Určitě se sem vrátíme!

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli Pavlína V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Moc děkujeme

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2019

Muzeum jsem navštívila díky příteli, který mě chtěl potěšit na narozeniny. Ví moc dobře, že zbožňuji filmy jakéhokoliv druhu a usoudil, že se mi tam bude líbit. Měl pravdu.
V muzeu je úžasná atmosféra, že jen co jsem vešla dovnitř, tak jsem se cítila jako malá.
Když jsme se dostali přes instruktáž od milé slečny za pokladnou, vstoupili jsme do kouzelného prostoru.
Všude byly postavy z mých oblíbených filmů, všechno v tak nádherném prostředí, že jsem z toho byla absolutně v jiném vesmíru.
Po asi třech hodinách jsme se rozhodli odejít, na památku jsem si koupila magnetku a hrníček a slíbila jsem si, že rozhodně navštívím i ostatní muzea a sem se znovu vrátím.
Za mě rozhodně doporučuji, ať už jako výlet, nebo jako dárek. Určitě návštěva stojí za to.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli Veruskazl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. listopadu 2019

Moc děkujeme za návštěvu a krásnou recenzi. ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. září 2019

Muzeum Filmových Legend stojí za to vidět. Nádherná sbírka filmových rekvizit. Najdete zde opravdu všechny slavné postavy s filmů, hlavně sci-fi, horor, fantasy.

Datum zážitku: srpen 2019
Poděkujte uživateli 1965-JK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
940johnnyw, Vlastník v zařízení Muzeum Filmových Legend, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. listopadu 2019

Moc děkujeme ❤️

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze