Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (79)
Filtrovat recenze
79 výsledků
Hodnocení cestovatelů
47
23
6
2
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
47
23
6
2
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1679 recenzí
Recenzováno: 6. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel se nachází na okraji obce Lipno nad Vltavou. Přímo u vodní nádrže Lipno. Na výběr velké množství ubytování apartmány, hotelové pokoje, na jakýkoliv počet dní. Ubytování bez problémů, snídaně opravdu bohaté, vybere si každý. Dále zde hezký bazén, vedle sportovní hala. Na lyžování nutné kousek cca 5 min dojíždět, v létě velké množství aktivit. Na recepci vždy ochotni.
Doporucuji

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Michal R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanholecka, Manažer komunikace v zařízení Amenity Resort Lipno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. listopadu 2019

Děkujeme za milou recenzi, Michale. Jsme moc rádi, že pobyt u nás v resortu naplnil vaše očekávání a snídaně vám chutnali. Už teď se těšíme na vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. srpna 2019

Pro sportovně zaměřené nebo rodiny s prcky je to ideální místo. Na výběr více druhů pokojů, ale je třeba rezervovat si je dlouho dopředu, v sezoně bez šance pokud nemáte dost štěstí. Dost místa na parkování, v recepci i restauraci profesionální a příjemný přístup. Wifi v pokoji v hlavní budově pomalejší, ale stabilní. Velmi dobrá sportoviště, bazén, wellness. V restauraci hluk od navazující bowlingové dráhy, ale jinak design, jídlo a obsluha výborná.

Datum pobytu: srpen 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli cepekto.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanholecka, Manažer komunikace v zařízení Amenity Resort Lipno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. srpna 2019

Děkujeme za zpětnou vazbu cepekto. Jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo. Budeme se na vás těšit i příště.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2019 prostřednictvím mobilu

Jelikož jsem v tréninku, tak i na dovolených jsme omezeni na lokality, kde najdete posilovnu. V Amenity resortu najdete fitness centrum s krásným výhledem na Lipno. Fitko je menší, ale asi se v něm dá naleznou co potřebujete. Jednorázové vstupné stojí na 90min. 100,- kč, co je vzhledem k turismu a umístění v hotelovém komplexu dobrá cena. Vybavenost- 2x běžící pás (jeden nefunguje), 3x kolo, 2x eliptický trenažer, 2x veslování, malá klec na dřepy s kladkou, Peck Deck s kladkou na boku, činky do 10kg, kotouče do 20kg, 3 lavičky, TRX, BOSU, míče, švihadlo. Výhled je TOP!

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Poděkujte uživateli 792ladislava.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanholecka, Manažer komunikace v zařízení Amenity Resort Lipno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2019

Děkujeme 792ladislava. Jsme moc rádi, že jste u nás byla spokojena a dobře jste si zacvičila. Budeme se na vás těšit příště.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. července 2019 prostřednictvím mobilu

Byli jsme ubytováni v hotelu, pokoj s balkonem- bočním výhledem na nádrž. Pokoj byl prostorný a příjemně zařízený. Župan, pantofle, příslušenství pro kávu a čaj k dispozici. Pohodlná postel. Moc děkuji personálu na recepci, který nám pomohl při zdravotních potíží. Velice obětavá paní (v zácviku), opravdu na svém místě. Bazén přímo v hotelu, sportovní hala asi 200m. Oceňuji animační programy pro děti také super. Celkově zázemí pro děti výborné.
Snídaně také na výbornou! Opravdu patří mezi ty nejlepší, co jsme kde při ubytování měli. Tento názor sdílelo více hostů.
Hotel je opravdu na vysoké úrovni. Doporučuji.Doufam, že se ještě vrátíme, stihneme využít více aktivit, tentokrát bez zdravotních komplikací.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli oubr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanholecka, Manažer komunikace v zařízení Amenity Resort Lipno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2019

Děkujeme za velice příjemnou zpětnou vazbu oubr. Jsme moc rád, že se vám u nás tolik líbilo a ještě víc rádi, že ohledně zdravotních potíží vše dobře dopadlo. Budeme se na vás těšit příště.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. června 2019 prostřednictvím mobilu

Po celodenním výletu na kole byl wellness opravdovým relaxem. Výřivky s příjemně teplou vedou, jen ten nápad udělat mozaikový obklad v bylinné sauně nebyl zrovna nejlepší. Mozaikové obklad byl tak rozpálen, že i přes 4x přeložené prostěradlo se tam nedalo dlouho sedět. Vypadá to hezky, ale efekt se vytratí po sednutí. Zlaté dřevo.

Datum pobytu: červen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Petr N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ivanholecka, Manažer komunikace v zařízení Amenity Resort Lipno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2019

Děkujeme za zpětnou vazbu Petře, jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze