Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (302)
Filtrovat recenze
302 výsledků
Hodnocení cestovatelů
181
63
38
13
7
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
181
63
38
13
7
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27302 recenzí
Recenzováno: 9. října 2020

Naprostá spokojenost. Personál ochotný a milý. Jídlo výborné v širokém výběru formou bufetu a to mi vyhovovalo. Nestalo se, aby něco chybělo. Nemám jim co vytknout. Mohu všem vřele doporučit návštěvu tohoto hotelu.

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli ivanamU8910LL.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely Srní, Služby hostům / recepce v zařízení Hotel Srní, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. října 2020

Vážená paní Ivano,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že nás doporučíte dále a že Vám u nás chutnalo. Přeji Vám příjemné podzimní dny a pevné zdraví.
Blanka Hančová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2020

skvělé ubytování a služby, strava výborná - snídaně ivečeře, personál ochotný, relax odpočinek, využití bazénu, možnost masáží, krásná příroda a výlety okolo Srní,
okolní lesy, možnost půjčení kol, pohoda

Datum pobytu: červenec 2020
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Pohoda2020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely Srní, Služby hostům / recepce v zařízení Hotel Srní, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. srpna 2020

Milý Miloši,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a doufáme, že i v budoucnu využijete našich služeb.
Přejeme Vám krásné léto.
Blanka Hančová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. července 2020

Hotel návštěvujeme pravidelně již několik let mohu vřele doporučit
Srní a Šumava je naše srdcová záležitost.
Výborná kuchyně a hotel je celkově velmi příjemný.
Sotva jsme dorazily a už koukám že mají nabídku na příští léto tak asi jdu zarezervovat☀️

Datum pobytu: červenec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli mark_tav780.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely Srní, Služby hostům / recepce v zařízení Hotel Srní, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2020

Milá paní Markéto,
děkuji za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jsme Vaše srdcová záležitost a že Vám u nás chutná. Je fajn, že plánujete další rezervaci v našem hotelu.
Přeji prima letní dny, Blanka Hančová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2020

Do Srní jezdíme minimálně jednou ročně již asi 10 let. Vzhledem k letošní situaci s cestováním do ciziny máme rekord - do Srní jedeme třikrát. Hotel jsme si oblíbili pro jedinečnou přírodu, neomezené možnosti jak relaxačních tak turistických možností. Zkrátka vždy si najdeme něco, kde jsme ještě nebyli, co jsme nevyzkoušeli. A v neposlední řadě máme rádi pohodou a přátelskou atmosféru, vynikající kuchyni a přátelský a ochotný personál.

Datum pobytu: červenec 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli cecilka20.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely Srní, Služby hostům / recepce v zařízení Hotel Srní, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2020

Milá Mirko,
děkujeme, že patříme do knihy Vašich rekordů. Je to pro nás velká čest a doufám, že nám i v dalších letech zachováte přízeň.
Hezké dny, Blanka Hančová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2020

Do hotelu Srní jezdíme pravidelně. Letos nás mile překvapila rekonstrukce pokojů a chodeb..to se Vám opravdu povedla.
Nedá se nic vytknout. Vstřícnost, laskavost, ochota..výborná kuchyně. Je to,ale i výborné startovací místo na výlety. Za nás 5☆.
Určitě se zas vrátíme.

Datum pobytu: červenec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 30lenkah.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely Srní, Služby hostům / recepce v zařízení Hotel Srní, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2020

Milá paní Havlíčková,
velice Vám jménem celého týmu Srní děkujeme za milé hodnocení a za přízeň, kterou nám zachováváte. Děkujeme a přejeme pohodový zbytek léta.
Blanka Hančová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze