Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Messonghi
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (28)
Filtrovat recenze
28 výsledků
Hodnocení cestovatelů
15
7
2
4
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
15
7
2
4
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2728 recenzí
Recenzováno: 18. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Momentálně jsme v hotelu s dětmi 3 a 11. Přijeli jsme na hotel v noci, ubytováni jsme byli ve vedlejší budově, kde bylo vše krásné, čisté a nové, ale skříň měla málo uloženého prostoru pro 4 osoby a koupelna nebyla úplně podle mých představ a hlavně tam bylo okno do stoupaček, které se podařilo dceři otevřít a od té doby nechtěla do koupelny chodit, protože se bála. Protože není moje mluvená angličtina na takové úrovni, abych zvládla vyřídit sama na recepci a delegátku jsem nechtěla obtěžovat, nepsala jsem na recepci mail s žádostí o výměnu pokoje. Druhý den jsme byli přestěhováni do hlavní budovy, kde už jsme s pokojem na 100% spokojení. Hotel je menší, takže nikde nejsou žádné fronty, není problém sehnat místo k sezení, jídlo je chutné, personál usměvavý. Denně úklid, všude čisto. V hotelu bohatý animační program v češtině. Na pláž je to cca 50m, lehátka a slunečníky za poplatek, pozvolný vstup do moře, napřed pás oblázků, potom jemný písek, ještě 60m od břehu ve vodě stojíte, takže výborné místo pro rodiny s malými dětmi.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Veronika k.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestRelationsCNic, Guest Relations Manager v zařízení CNic Gemini Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. srpna 2019
Překladač Google

Dear Veronika, thank you very much for changing your review and rating! We really appreciate your time and effort. We are really happy that we managed to solve all your issues. CNic Gemini Hotel is a brand new gem for the area of Messongi and we are really proud for it. We are looking forward to see you again here with us. As you lovely mentioned the whole structure and the area are kids friendly and a healthy - safe accommodation for families.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2019

Nově zrekonstruovaný hotel, krásné čisté pokoje. Dobrá poloha, kvalitní jídlo.

Zřejmě provozován CK Alexandria, 97% hostů české rodiny s dětmi. Tzn. připadali jsme si trochu jako na dovolené v bazenu Slavia na Praze 10, ale pro děti to mělo nesporné výhody - spousta českých dětí, hodně kamarádů, opravdu skvělý animační program (viz níže).

Nevýhoda je, že si nepřipadáte jako v Řecku a pro zahraniční návštěvníky to asi mohlo být trochu psycho - animáci jeli výhradně v češtině, sice oznamovali, co se bude dít v EN, ale nenaznamenal jsem, že by se aktivit účastnili nějací zahraniční hosté. Hotel je takto ale nastaven - pro někoho výhoda, pro někoho ne.

Výhody:
Pokoj: Náš pokoj (132 - 2+2 přistýlky) velmi čistý, v době pobytu snad ani nebydlený.
Hotel: čistý, zrekonstruovaný, výběr jídla OK, vše dobré a poživatelné
Animační program - toto je to nejlepší na hotelu. Animační team vlastně vytvářel celkovou atmosféru a bylo hodně znát, že tam je. Tzn. nebyla to nějaká zastrčená dvojice, která by měla pár plytkých aktivit v šesti jazycích. Je to větší team mladých lidí (cca 6-8?) a mají to vše dobře propracované a v rámci možností zábavné. Veliké množství aktivit a her pro děti výlučně v češtině. Naše ratolesti z toho byly nadšené a nechtěly ani chodit k moři...trochu jako na táboře s partičkou opravdu dobrých vedoucích.
Poloha - všude je fakt blízko, jak do obchodu, tak na pláž
U hotelu je velká zahrada, kde je podium a sedačky - tam probíhalo večerní disko a program. Hned vedle pak dětské hřiště a minigolf.
Přátelský personál – Řekové mají obecně rádi děti, vše podle mě fungovalo

Nevýhody (spíše drobnosti, celkově to bylo opravdu dobré):
- čeština vždy a všude, zmíněno výše
- poměrně překomplikovaný a podivný režim na bazénovém baru - nešlo se moc vyznat v tom, kdy je možné dostat zmrzlinu, kdy snack, kdy zase ne atd.
- zdálo se mi, že nádobí v kuchyni umývali něčím, co bylo cítit občas petrolejem nebo čímto... Nebylo to ale něco, co by výrazně kazilo dojem – po více pivech jsem přestal řešit:-)
- sem tam bylo vidět, že je to „řecká reko“. Jedna rodina zmiňovala, že dostala pokoj ve vedlejší budově, kde byla plíseň v koupelně. V části nad jídelnou je starší výtah, v pokojích je starší, ale v našem případě funkční klima. Není to dotažené do sebemrskačského CK/pruského detailu, ale podle mě dostatečné.

Jinak velká spokojenost. Za mě to nejlepší, co lze sehnat za ty peníze, pokud Vám výše uvedené vyhovuje.

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Adam888999.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestRelationsCNic, Guest Relations Manager v zařízení CNic Gemini Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2019
Překladač Google

Dear Adam, thank you very much for your honest and amazing review. We really appreciated and as correctly you mentioned, CNic Gemini Hotel is one of the best value for money kids’ choice accommodation in the area. Combines a super animation team, kids club, outdoor activities and quality kids menu. We are glad you enjoyed your stay with us and hopefully we will see you again here with us. Best wishes from the whole team of CNic Gemini Hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. července 2019

Hotel je po rekonstrukci a moc pěkný, v okolí je několik nedodělaných míst, ale jste v Řecku :-). Jídlo výborné, personál ochotný a milý.Bar u bazénu ok, all inclusive jako jinde v omezené nabídce. Bazén je menší - hlavně pro děti, ale pláž je blízko a pro to krásné moře jsme přece jeli na Korfu. Pláž je moc pěkná, lehátka za 4 E set, moře čisté a většinou klidné. Vstup do vody - cca 2 m pruh oblázků pak písek. Někdo má boty do vody, někdo to zvládá i přes kamínky. Blízko hotelu Market a taverny. Moc se nám tam líbilo, uvažujeme o návratu.

Datum pobytu: červenec 2019
Poděkujte uživateli Jana W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestRelationsCNic, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες v zařízení CNic Gemini Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. července 2019
Překladač Google

Dear Jana, thank you very much for your review. Your opinion and comments are very important for us, because they enable us to optimize the quality and standards of our services. Best wishes from the whole team of CNic Gemini Hotel! Hopefully we will see you again here with us in Messongi of Corfu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2019

Všechny služby hotelu perfektní, musím vyzdvihnout kuchyni, jídlo bylo naprosto svělé, každý den jiné a vždy velmi chutné. Příjemný týden, moc rád se na Korfu zase vrátím.
Hotel je po rekonstrukci, pokoje nové, velice příjemný byl i český animační tým. Vřele doporučuji.

Tip ohledně pokoje: všechny pokoje jsou pěkné
Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli labskyv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestRelationsCNic, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες v zařízení CNic Gemini Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2019
Překladač Google

Dear Guest, thank you very much for your review. Your opinion and comments are very important for us, because they enable us to optimize the quality and standards of our services. Best wishes from the whole team of CNic Gemini Hotel! Hopefully we will see you again here with us in Messongi of Corfu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 10. července 2019

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GuestRelationsCNic, Guest Relations Manager v zařízení CNic Gemini Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. července 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze