Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Nejzajímavější body recenze
Zajímavé

Zajímavý výklad o klášteře a majitelích... Moc pěkné muzeum a stále se něco opravuje a přidává... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 týdny
fajnjidlo
Nádherně zrekonstruovaný zámek povstal z mrtvých

Zámek je nádherně opraven s velkou pečlivostí a citem pro historii. Krásné je muzeum,které je... přečíst další informace

Recenzováno: před 4 týdny
Karel S
,
Praha
Zobrazit všechny recenze (119)
  
Recenze (119)
Filtrovat recenze
119 výsledků
Hodnocení cestovatelů
99
16
3
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
99
16
3
1
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1621119 recenzí
Recenzováno: 28. února 2018

Výstava Netradiční muzeum mě velmi zaujala. Byla zajímavá a vkusně řešená. Dozvěděl jsem se věci, které jsem nevěděl. Na akci jsem byl upozorněn rozhlasem Ranní vysílání DVOJKY.

Datum zážitku: leden 2018
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli vancnec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Martina S, Manažer komunikace v zařízení Zámek Žďár nad Sázavou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. března 2018

Dobrý den, máme velkou radost, že se Vám v Muzeu nové generace líbilo. Děkujeme a těšíme se někdy v budoucnu na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. ledna 2018

To se musí vidět. Z celého světa turisté když navštíví ČR tak i za památkami, nevynechají Zelenou horu,Zámek a blízké okolí. Žiji ve Žďaře nad/S tak nevyplńuji návštěvu přesně. A navíc mám ze svého bydliště výhled na Zelenou Horu.

Datum zážitku: prosinec 2017
Poděkujte uživateli hanakolk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie H, Manažer komunikace v zařízení Zámek Žďár nad Sázavou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. února 2018

Dobrý den, děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu.

Jsme rádi, že se k nám vydáváte na návštěvu a těšíme se na Vás v naší kavárně, muzeu... zkrátka v celém areálu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. prosince 2017

Do zámku jsme přijeli oslavit 11. narozeniny dcerky. Dopředu byla domluvena kytice 11 růží. Dcerka byla nadšená. Ubytování ve věži netradiční. Zvláště zvonění v neděli ráno přímo nad našimi hlavami :-)

Datum zážitku: listopad 2017
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli verakraj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Constantin K, Owner v zařízení Zámek Žďár nad Sázavou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017

Tak jsme radi, ze se vase oslavu povedla. Nejveci radost nam to vse dela, kdyz radost mate vy a zvlast vase deti. S pratelskym pozdravem a s velkem podekovanim za podporu. Constantin Kinsky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. listopadu 2017

Je vidět, že je zámek v soukromých rukách, a že majitel má k místu vztah. Nemám co vytknout, všechno jde dopředu.

Datum zážitku: srpen 2017
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli 215majka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Constantin K, Owner v zařízení Zámek Žďár nad Sázavou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017

Dekujeme moc, musim ric, ze vase slova nam daji ohromnou energie pokracovat v pece nase tkz. panstvi, ktere nam je verene jmenem dalsich generacich. Pamatky maji hodnotu, protoze maji smysl. A maji smysl, kdyz jsou nostitelem zivota ve prospechu dnesni a budouci generaci a slouzi vsem.

S pratelskym pozdravem
Constantin Kinsky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. listopadu 2017

Nevěděla jsem co očekávat,nejprve mi prřišlo,že vstupné je dosti vysoké ale po prohlídce jsem peněz rozhodně nelitovala,super zážitek!!!!!

Datum zážitku: říjen 2017
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli svatkap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Constantin K, Owner v zařízení Zámek Žďár nad Sázavou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017

Tak Vam moc krat dekujeme za velmi milou podporu. Cely venkovni areal je volne dostupne verejnosti a k specialnich programech (muzeum nove generace, vanocni dilnicky atd), se snazime tomu, aby kazdy mohl si k zazitku na zamku najit vhodnou cestu.

A kdyz se to povede, mame s toho ohromnou radost.

krasne svatky Vam s tymem prejeme.

Srdecne
Constantin Kinsky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze