Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza/Burger”

Amici Pizza & Burgers (Prostějov)
Rozsah cen: 3 US$ - 8 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 23. listopadu 2019

Kladně hodnotím objednávací systém a příjemným překvapením je uplatnění kreditů. Jejich masové kombinace mi příjdou zajímavé a vegetariáni si také příjdou na svoje. Burger celkem drahý, ochutnala jsem vege burger, ale byl velmi chutný, takže za mě určitě stojí za to vyzkoušet.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli petranem.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Veronika T, Manažer komunikace s hosty v zařízení Amici Pizza & Burgers (Prostějov), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Petro, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že Vám u nás chutná a budeme se těšit opět příště :-) Veronika z Amici

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (18)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk

71118 recenzí

Recenzováno: 15. listopadu 2019

Objednávala jsem již podruhé a víceméně jsme byli spokojení, napoprvé chyběl objednaný salát coleslaw, ale vše uznali a na oplátku nám připsali v jeho ceně kredity, napodruhé vše kompletní, avšak na náš vkus starší bulky, zřejmě z předešlého dne. Ale jinak ai nemůžeme stěžovat ☺️

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli Pnemeradova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Veronika T, Manažer komunikace s hosty v zařízení Amici Pizza & Burgers (Prostějov), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. listopadu 2019

Zdravím, děkujeme za zpětnou vazbu. Hezký den, Veronika z Amici

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2019

Na to, jak se na facebooku tváří jako hvězdy, co vyhrávají burger festivaly, tato pobočka postrádá zkušené zaměstance, kteří milují svou práci. Burgery průměrný, za ty jejich ceny podprůměr.

Datum návštěvy: únor 2019
Poděkujte uživateli Tomáš P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Veronika T, Manažer komunikace s hosty v zařízení Amici Pizza & Burgers (Prostějov), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. září 2019

Tomáši, děkujeme za zpětnou vazbu. Váš poznatek předám kolegům do Prostějova, aby přístupy všech zaměstnanců byly profesionální a aby zapracovali na kvalitě jídel. Hezký den, Veronika z Amici

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. září 2019

Výborná pizza s rychlou dopravou, kde můžete sledovat kde se vaše objednávka zrovna nachází. Originalní nabítka můžete si nechat potřít okraze pizzy bilinkovým nebo česnekovým pestem nebo si okraje naplnit sýrem

Datum návštěvy: červen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Terezz_st.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Veronika T, Guest Relations Manager v zařízení Amici Pizza & Burgers (Prostějov), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2019

Zdravím, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že Vám u nás chutná a jste s našimi službami spokojeni :-) Veronika z Amici

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. srpna 2019

Objednávám online a jsem vždy naprosto spokojený. Pizzy chutné a výborné. Nevím, koho napadlo dělat mix okraje česneku a bylinek, ale rozhodně si zaslouží nějakou cenu.

Datum návštěvy: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Honza L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Veronika T, Manažer komunikace s hosty v zařízení Amici Pizza & Burgers (Prostějov), odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. srpna 2019

Honzo, děkujeme Vám za hodnocení. Jsme rádi, že Vám u nás chutná a těšíme se příště :-) Veronika z Amici

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Amici Pizza & Burgers (Prostějov), si také prohlíželi

Prostějov, Olomoucký kraj
Prostějov, Olomoucký kraj
 
Prostějov, Olomoucký kraj
 

Už jste navštívili Amici Pizza & Burgers (Prostějov)? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem