Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (72)
Filtrovat recenze
72 výsledků
Hodnocení cestovatelů
72
0
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
72
0
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
2772 recenzí
Recenzováno: 19. listopadu 2019

Bez rozsáhlého vyjmenovaní všeho, co B&B v opravdové TOP kvalitě nabízí a poskytuje, můžu za sebe i naši rodinu napsat jen "jeďte a vyzkoušejte sami". Budete nadšeni a nadmíru spokojeni. Zbyněk s rodinou a fenou Zdenou :)

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli rujbr.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. listopadu 2019

Krásné, prostorné a plně vybavené apartmány. Líbil se mi způsob "podávání" snídaně - vše nezbytné bylo v lednici, čerstvé pečivo donesené hned ráno, zavěšené na dvěřích - v klidu jsme se nasnídali, kdy jsme chtěli, nebyli jsme limitovaní časem. Velmi čisté pokoje. Elektrokola jsme si mohli vyzvednout spolu i vozíkem pro miminko, bohužel jsme to ale nevyužili, jelikož už bylo poměrně chladno. Nicméně nám byly doporučeny různé výlety v okolí.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli novotnaand.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. října 2019

Stylové ubytování v historickém centru Prachatic, součástí ceny je i půjčení elektrokol, což jsem s ohledem na okolní kopcovitý terén ocenil nejen já cyklista, ale především žena a naše děti. Ty se značně využívali i v prostorný dětský koutek. Apartmány jsou luxusně a stylově vybaveny, mmj. kávovar dělá výbornou kávu;-) V okolí je spousta zajímavých míst a krásné přírody - 4 dny opravdu nestačí - určitě se zase vrátíme.

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli petrslezak685.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hana M, Manager v zařízení Bed&Bike Prachatice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2019

Těší nás, že jste k nám zavítali a projeli se celá rodina společně na elektrokolech po okolí. Terén je kopcovitý, zato z určitých míst jsou nádherné výhledy na Bobík, Boubín, Plechý i Třístoličník. Dětský koutek mají ubytované rodiny s dětmi k dispozici po celou dobu. Je báječné, že jste ho využili maximálně! Rádi Vás příště upozorníme na další zajímavé kouty přírody v nejbližším okolí. Mějte se moc hezky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2019

Bed&Bike Prachatice nabízí překrásné ubytování v historickém centru Prachatic, přímo na náměstí. Pokoje nabízí vše, co můžete potřebovat, jsou prostorné, v kuchyni je myčka, sporák, lednice, rychlovarní konvice a kávovar. K dispozici je minibar za rozumné ceny. V ceně ubytování jsme měli snídani, která byla v lednici a čerstvé pečivo nám přinesli každé ráno, kdy také vyměnili nebo doplnili vše, co jsme snědli, nebo použili. Personál na jedničku. Využili jsme i možnost vypůjčení elektrokola, i zde jsme se setkali s ochotou a dobrými tipy na cyklovýlety i pro nás, kteří normálně moc nesportujeme. Doporučuji návštěvu pivovaru, kde jsme se dobře najedli, lepší je ale rezervovat místo předem.

Datum pobytu: říjen 2019
Poděkujte uživateli Eva K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hana M, Manager v zařízení Bed&Bike Prachatice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. října 2019

Těší nás, že jste si svůj pobyt příjemně uzili a odjizdeli s pocitem radosti a odpočinku. Věnujeme se našim hostům tak, aby se cítili spokojeně a měli potřebné informace o všem, kam se mohou v okolí jet podívat, nebo jaká jsou zajímavá místa ke shlédnutí. Mějte se moc hezky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2019

- ojedinělí koncept v rámci ČR za velmi příznivou cenu, perfektní zázemí pro elektrokola
- úžasný personál
- skvělé snídaně, v podstatě až do postele
- krásné a plně vybavené pokoje
Tento rok jsme byli již podruhé a určitě se v budoucnu vrátíme.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli hstanislav.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hana M, Manager v zařízení Bed&Bike Prachatice, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2019

Ojedinělý koncept s ojedinělými hosty! Velice nás těší, když cítíme, že jsem hostům tzv. šiti na míru a ve Vašem případě jsme měli příjemný pocit vzájemného souznění. Máme radost, že jste si odvezli hezké zážitky a že jste využili našich služeb na maximum. Mějte se moc hezky

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze