Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (3 555)
Filtrovat recenze
3 555 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 116
928
339
109
63
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 116
928
339
109
63
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
163 555 recenzí
Recenzováno: 22. října 2019

pokoj s výhledem do zahrady, prostorný, vždy čistě uklizeno, areál hotelu dokonale upravený, personál velice ochotný, jídlo skvělé, moře bez vln, prostě parádní dovolená. Možnost posedět ve vnitřních i venkovních barech, během dne zmrzlina, palačinky, ovoce, drinky, káva, prostě vše. Určitě se vrátíme. Před hotelem, je několik obchůdků, restaurací. Městečko Kiotari je klidnější, stranou velkého ruchu, což nám naprosto vyhovovalo. Super dovolená.

Tip ohledně pokoje: pokoje jsou umístěny různě, náš byl v bloku s výhledem do zahrady a byl tu naprostý klid, max. spokojenost
Datum pobytu: říjen 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Vlastimil Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michail M, Manager v zařízení Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. října 2019
Překladač Google

Dear Mr. Vlastimil,

Thank you for your rating and the five stars.

We would be happy to welcome you again.

Kind Regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2019 prostřednictvím mobilu

Pecka, pecka, pecka... S manželem jsme zde prožili 12 dní a absolutní spokojenost!!! Skvělí lidé, skvělé jídlo, úklidové služby, kuchaři, zahradníci, číšnici, barmani, prostředí...vše top! Rádi bychom vyzdvihli animační tým v čele s šéfem Michalem (Majklem)...který je Čech a nám pomohl tam, kde byla potřeba angličtina....Velmi ochotně nám se vším poradil, zařídil a domluvil. V našem případě fungoval líp, než náš delegát! Animátorky byly úžasné svou každodenní pozitivní energií a neustálým úsměvem na rtech. Moc všem děkujeme, vážíme si Vaší práce a manažerům hotelu blahopřejem k jejich výběru. Opravdu skvělá volba. Jitka a Petr

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 706jitka_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michail M, General Manager v zařízení Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2019
Překladač Google

Dear Jitka and Petr,

On behalf of all the staff and the management, we would like to thank you for your kind review and the five stars.

We will pass it to Mike from the animation.

We would be happy to see you again soon!


Kind regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2019

Datum pobytu 6.6.2019 – 18.6.2019
Hotel poskytuje všechny služby odpovídající 5*. Komplex se skládá z hlavní hotelové budovy a soustavy terasovitě položených bungalovů. Ubytování v bungalovu s výhledem na moře bylo skvělé, vybavení pokojů odpovídající kategorii, předsíň, koupelna, pokoj a terasa s posezením. V pokoji klima, telefon, TV, lednice s minibarem. Strava Ultra All inclusive naprosto perfektní.Lze využít objednání večere v několika tematických restauracích. Během dne na barech u bazénu a pláži snacky a hot dogy, na pláži pizzerie. Každý návštěvník si najde v hotelu odpovídající zábavu, od sportovních aktivit, přes programy pro děti, tematické večery, večerní show.
V hotelu jsou tři bazény, hlavní, dětský se skluzavkou a menší v boční časti hotelu. Voda v bazénech slaná a čistá. U hlavního bazénu bar, sprchy, toalety, dostatek lehátek.
Hotelová pláž je písčito oblázková s pozvolným přístupem do vody. Lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky s možností výměny jak na pláži, tak u bazénu. Plážový bar s příjemnou obsluhou, která obsluhuje i u lehátek. Dále k dispozici pizzerie, toalety, několik sprch. Na pláži se je rovněž k využití miniklub, který však nijak neomezuje návštěvníky bez dětí.
V neposlední řadě musím ohodnotit skvělý přístup všech zaměstnanců hotelu, od úklidu, pracovníků recepce, kuchyně, restaurace, animátorského týmu až po manažery. Všichni jsou velice milí, vstřícní a ochotní s čímkoliv pomoci.
Děkujeme za skvělou dovolenou a někdy opět na shledanou 

Datum pobytu: červen 2019
Poděkujte uživateli lukesovaiva.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michail M, General Manager v zařízení Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2019
Překladač Google

Thank you very much for your amazing comments and your 5 stars review. We would love to welcome you again whenever you have the chance to welcome you again and enjoy your presence. Have a good rest of the summer.

Best Regards.

Michail Michail
General manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. června 2019

Byli jsme zde začátkem června se 4-letým synem.
Předně poklona šéfkuchaři (myslím, že se jmenoval Theodoras Karamaris). Každé jídlo, které jsem si dal, bylo vynikající a mělo svoji chuť. Byl široký výběr, tématické večeře téměř každý den, 4 restaurace a la carte, v každé lze 1x objednat zdarma (využili jsme jen řeckou, protože se nám nechtělo odcházet z tak výborných večeří v hlavní restauraci). Ryby každý den (pečený rybí plátek), několikrát týdně také řecká specialita - smažené sardinky, nebo také mořské plody. Velmi dobrá jídla z jehněčího i hovězího, samozřejmě bylo také vepřové maso, kuře či krůta. Menší, ale velmi dobrý výběr řeckých i klasických zákusků. Denně čerstvé ovoce (pomeranče, grepy, ananas, jablka, melouny,...) a samozřejmě spousta zeleniny a zeleninových salátů, olivy pěti druhů, místní sýry atd. Pokud jde o obsluhu, jsem opět nadšený. Všichni byli velice ochotní a laskaví. Při příchodu ke stolu ihned berou objednávky nápojů, ihned uklízejí talíře a skleničky ze stolů, po každém hostovi mění ubrusy na stolech a jsou opravdu velmi vstřícní.
Trochu potíže jsme měli jen s balenou vodou. Ta je doplňována na pokoj, ale jen každý druhý den 2 x 1,5 litru. Na barech balená voda k dispozici není. A protože jsme zvyklí pít více vodu než limonády a alkoholické nápoje, mívali jsme balené vody nedostatek. Z počátku jsme si nechávali prázdné pet lahve doplňovat na barech, ale protože nám je doplňovali kohoutkovou vodou, která není v těchto místech příliš dobrá, rozhodli jsme se nakonec balenou vodu si dokoupit v supermarketu (6x1,5 litru za asi 2 Eura).
Jinak alkoholické nápoje i koktejly hodnotíme na výbornou. Míchali mimo celé řady dalších koktejlů velmi dobré mochito. Také nabízeli v ceně all inclusive ne jen místní nápoje ale i značkové nápoje jako třeba Amareto, Vermut, bílý rum - vše z originálních lahví. Také bylo možné dát si u každého jídla džus z čerstvých pomerančů (kromě různých džusů z koncentrátů).

Hotel má i bohatý program. Kromě různých sportovních aktivit a cvičení, které jsme využívali jen velmi málo, má i kulturní program. Každý večer je nejprve program pro děti pořádaný animačním týmem a pak následuje show pořádaná externím přizvaným souborem, například cirkus, řecký večer, akrobatická show afrického souboru, kouzelník a podobně. Ale to ještě není všechno! Po každém obědě hraje v plážovém baru kapela. To je něco úžasného. Můžete si užívat odpolední siestu, bar či koupání za poslechu živé hudby. Ale ani tím to nekončí. Také večer bývá často hudebník v hlavním baru, někdy ve spojení s výukou různých tanců, třeba latinskoamerických. Občas jsme využili i hlídání dětí, které je velmi dobře umístěné přímo na pláži, kde mají malý klub a venkovní zastíněnou velkou plochu přímo na písku.

A samozřejmě moře: Chodíme rádi k moři, bazény jsme proto téměř nevyužívali. Voda byla začátkem června již velmi teplá, nebylo problém plavat půl hodiny i hodinu, aniž by byla zima. Pláž je velmi pěkná, písčitá pod lehátky, kolem vody ale oblázková. To znamená, že děti nemají z čeho stavět, protože právě v pásu kolem moře jsou oblázky. I když záleží na pohybu moře, občas se písečná místa také objevují, takže občas jsme i nějaký ten hrad z písku se synem postavili. Jinak ve vodě byly vidět ryby včetně jehlic, ale jinak moře pro potápění nic zvláštního nenabízí. Na pláži je k dispozici bar, pizzerie, toalety, sprchy a již zmíněný dětský klub (který je velmi tichý, takže nijak neruší, hlučné aktivity pro děti i dospělé jsou u bazénů), také hřiště na plážový volejbal.

Ještě k bazénům: Bazény mají slanou vodu. Divíte se proč? My už ne: Slaná voda totiž nemusí být prakticky vůbec chemicky ošetřena a přesto zůstává čistá. Takže jak hlavní bazén, tak bazén s dětskou skluzavkou a tobogánem byly slané a dle mého posouzení vždy velmi čisté.

Na čistotu se v hotelu dbá hodně. Každý den jsou vytírány plochy kolem bazénů ráno i večer. Každý den také probíhá úklid pokojů a výměna ručníků. Zdarma jsou k dispozici také plážové ručníky, slunečníky a lehátka.

Byli jsme ubytováni v hlavní budově v pokoji orientovaném do ulice. Toto umístění pokoje spíše nedoporučujeme pro ty, komu vadí hluk, ale i když jsme v noci mívali otevřené balkonové dveře, neměli jsme se spaním problém. Výhodou zase byla severní strana, která je méně horká, takže není potřeba pouštět tolik klimatizaci.

Hotel je všude přístupný pro handicapované a pro kočárky, kolem každého schodiště existuje buď rampa nebo výtah.

Neradi trávíme celou dovolenou jen v hotelu. Využili jsme proto dobrou polohu hotelu k výletům. Jednou taxíkem do horské vesničky Asklipio, ve které jsme byli na místní řecké bohoslužbě a pak jsme vystoupali na hrad nad vesnicí. Odtud se dá v pohodě mírně skopce dojít místní krajinou zpět do hotelu, je to asi 5 km. Vše jsme zvládli i se čtyřletým synem. Pak jsem si dal náročnější odpolední sólo přechod místních kopců: dojel jsem autobusem do vedlejšího Lardosu a odtud přes kopce, kde nelze hledat žádné cesty a jejichž výška je cca 450 m nad mořem, jsem došel přes spoustu kamení a skal do Lindosu. Návštěvu Lindosu jsme si pak zopakovali ještě další den, kdy jsme si půjčili auto, projeli jihozápadní cíp ostrova a večer jsme si po večeři zajeli ještě na večerní procházku Lindosem. Do Lindosu se dá lehce dojet i autobusem, je to kousek. Auto jsme si pak za pár dní půjčili ještě jednou, přejeli jsme ostrov přes hory na severní stranu ke zřícenině hradu Monolithos a na krásnou divokou pláž pod ním. Tyto výlety jsme také využili k nákupu drobných dárků pro přátele, neboť horské vesničky jsou zdrojem tymiánového medu, místního vína, olivového oleje, bylin a dalších produktů z nich připravovaných.

Tip ohledně pokoje: Pokoje do ulice v hlavní budově jsou hlučnější ale zase chladnější. Kdo chce opravdu klid, měl by volit spíše bungalovy v areálu hotelu.
Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Radomír K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michail M, General Manager v zařízení Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2019
Překladač Google

Dear Mr. Radomir K,

We would like to thank you for sharing your experience in detail.

Thank you for the kind words and we are happy you enjoyed your stay.

We wish to see you again soon.

Kind regards

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. března 2019

V hotelu jsme strávili týden. Je situovaný v místě Kiotari, kde najdete pár obchodů, ale obecně to na vyžití v okolí není. Hotel se nachází v rozlehlé zahradě, skládá se z hlavní budovy a bungalovů. Měli jsme bungalov v 1. patře s výhledem na moře. Příjemný prostorný pokoj, vše čisté. Po zaměření na detail je ale vidět, že už má něco za sebou. Nechali jsme otevřené chipsy přes noc na stole a do rána z nich bylo mraveniště. Jinak ale hmyz nebyl. V hotelu program ultra all inclusive, slušná snídaně, obědy a večeře ušly, ovšem nemůžete čekat žádné speciality. Spíše kvantita než kvalita. Chyběly ryby a mořské plody. Odpoledne na pláží pizza, bagety. Můžete si na každý večer objednat tématickou večeři v některé z restaurací. Zkusili jsme řeckou a bylo to 100% lepší, než v jídelně. Pláž vzdálena přes nefrekventovanou ulici, záleží jak daleko vás ubytují, cca 5 min pěšky. Dostatek slunečníků i lehátek. Krásné, čisté moře, rychlejší, ale v pohodě vstup po písku. Plážový bar v rámci AI, sporty za poplatek. Bazén se slanou vodou. Busem se dá dojet do Lindosu asi za 20 min nebo být v hotelu, každý večer program. Milý personál. Mínusy: Hotel je oficiální 5*, řekl bych že je slušná 4*. Má něco za sebou, nečekejte luxus. Strava ujde, nečekejte speciality. Všude plno dětí a to i v říjnu, takže není vhodný pro úplně relax dovolenou. Odpovídá ceně do 20 tis. za týden, víc bych za něj nedal. Každopádně atmosféra je celkově velmi milá a Rhodos krásný a tak se tam opět vracíme v květnu. :-)

Tip ohledně pokoje: Volil bych bungalov v prvním patře s výhledem na moře, kvůli hmyzu a kočkám.
Datum pobytu: říjen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Connector635894.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
rodosmarisgm, General Manager v zařízení Mitsis Rodos Maris Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. března 2019
Překladač Google

Dear Connector,

Thank you very much for taking the time reviewing us , we really value your opinion and every productive opinion that help us developing our services.

We will be thrilled to welcome you again in Mitsis Rodos maris or any other Mitsis hotel in Rhodes, Kos, Crete or Athens .

Thank you and kind Regards.

Michail Michail
General manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze