Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (44)
Filtrovat recenze
44 výsledků
Hodnocení cestovatelů
21
8
10
3
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
21
8
10
3
2
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
91444 recenzí
Recenzováno: 25. dubna 2018

Hotel je zcela nově postavený, vybudovaný na okraji obce v technokratickém pojetí s marnou snahou začlenit jej do dančí obory s lesíkem, Celkově působí velmi studeně, neosobně a neútulně. Je to dáno megalomanstvím a "průmyslovým" vzhledem, který nezapadá do místního koloritu. Hotel je určený pro velká podniková školení, obsahuje množství malých pokojů, které postrádají předsíňku (do pokoje vstoupíte přímo z chodby přes malou chodbičku) tak, že spíte pouze za jedněmi dveřmi... Velmi ale oceňuji prostorné lodžie na jihozápadní straně s možností posezení venku a výhledem přes kurty a bazén do obory. Rozhodně lepší pocit je dívat se z hotelu ven jak na něj z venku!
Venku se dá sedět i v restauraci, též s výhledem do obory přes kurty, bazén a nevzhlednou, špatně zvolenou zeleň. Studenost místa podtrhují i nevhodně zvolené a aranžované balvany a štěrky. Na pokojích jsou velmi měkké a nekvalitní matrace, kde se vyspí snad jen opilec, jinak vás čeká ranní bolest zad. V koupelně běžného pokoje jsou sice baterie Grohe, ale levný typ bez termoregulece ve sprše... Chybí kvalitní odsávání vzduchu z koupelny, časování slabého ventilátoru je několik vteřin a pokud potřebujete vyvětrat, musíte neustále klikat na spínač nebo větrat přes balkon. Celkově je hotel čistý, personál velmi milý, ale bez jiskry, působí velmi unaveným dojmem (i po dvou návštěvách, kdy jsme bydleli v různých pokojích je pocit stejný). Restaurace vaří velmi chutně, porce krásně aranžované, malé a velmi drahé. U snídaně k dispozici pouze nejzákladnější sortiment, chybí celozrnné a bezlepkové pečivo a sortiment zeleniny... Celkový dojem je průměrný - hotel je vhodný na velká podniková školení a jednodenní nouzová přespání.

Tip ohledně pokoje: Na jihozápadní straně s výhledem do obory
Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli novakpetros.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila Ř, Generální ředitel v zařízení K-Triumf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018

A dobrý den pane Nováku, zase vy :)
U jídel Vám vadí malé, u hotelu megalomanství. Jsme kongresový hotel, musíme mít tomu i adekvátní prostory :)
Děkujeme za Vaši recenzi, snad budete příště více spokojen. Hezký den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsme stravili velikonocni vikend 2018. Vsechno bylo naprosto bezproblemove. Na recepci moc mila slecna, ktera nam poradila i s vylety.
Ubytovani pekne, ciste - pokoj jsme meli s vyhledem na oboru. Jedine, co se mi opravdu nelibilo, byl igelit na posteli pod prosteradlem.
Restaurace byla take vyborna - jidla vyborna, presonal mily a ochotny, ve vsem nam vysli maximalne vstric.
Wellness lepsi objednat dopredu. Dve virivky pro 6 - 8 lidi.
Celkovy dojem byl moc prijemny.

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Martina R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila Ř, Generální ředitel v zařízení K-Triumf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018

Dobrý den paní Martino,
mnohokrát děkujeme ze milou recenzi a budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu! :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

V rámci pracovni cesty jsem strávil jeden den a noc v tomto hotelu. Hotel je poměrně stranou běžného ruchu a tak vás nesmí překvapit příjezd, který je z hlavní cesty od Hradce pres místní vesnice. Vlastní hotelový rezort je hned vedle obory a výběhu kde chovaji danky, jeleny a dalsi lesni zvěř. Docela pěkné misto. U hotelu jsou také tenisové kurty a to venkovní i vnitřní. Součástí hotelu je i wellness s vyrivkami a saunou s parou. Chyběl mi tu vsak klasický bazén, kde by se dalo zaplavat. Jidlo bylo dobré a i točené pivo nebylo špatné. Obsluha ochotná a tedy vlastně nelze nic vytknout. Hotel ma i bowling a kurty na squash. Celkove pomerne dobre zarizeny hotel, ktery byl vsak v dobe naseho pobytu pomerne prazdny a to na me moc dobre nepusobilo.Hotel urcite neni spatny a celkovy dojem je pozitivni, ale na druhou stranu bych za sebe s rodinou asi vyuzil sluzeb jinych hotelu v mnohem hezci a zajimavejsi lokalite. Na pracovni setkani ale idealni :)

Datum pobytu: listopad 2017
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli 377tom_j.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila Ř, Generální ředitel v zařízení K-Triumf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018

Dobrý den pane Tomáši,
mnohokrát děkujeme ze milou recenzi a budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu! :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2017

Škoda, že tak navenek krásný hotel sám sobě kazí celkový dojem - jídlo na svatbě, na kterou jsem byla pozvána, byl hodně špatný vtip a absolutně se neshodoval s nabídkou / dostali jsme ji v pozvánce ke svatební tabuli / Místo kuřecích prsou plněných smetanovým špenátem jsme dostali kuřecí paličky. Místo grilovaných medailonků z panenky jsme dostali vepřové v bílé neidentifikovatelné omáčce a například tatarák byl na svatebním rautu podáván / bylo opravdu vedro / v cca pětikilové hroudě a bez jakéhokoli chlazení- asi si v hotelu nikdo neláme hlavu se salmoneou. Asi každý z nás již byl někdy na grilování kýty nebo třeba čehokoli jiného a vím, že ne vždy se vše povede, ale abychom nedostali obyčejnou hořčici k masu - to se mi ještě nestalo / prý nemají /a aby nechali maso celou noc v grilu a pak jej zkažené naúčtovali, tak to by se profesionálům stát nemělo . Raut sám o sobě byl opravdu chudý a salátový bar byl pouze krájená rajčata, krájené okurky a paprika- nic víc. Možná si někdo, kdo čte tuto recenzi, řekne, že byl objednán chudší raut, ale bohužel byl objednán nejdražší nabízený / osoba 650,- plus grilování se platilo zvlášť.
V nabídce rautu bylo i například čerstvé krájené ovoce, které ve výsledku byla mísa celých jablek a hrušek a tu jsme měli ráno na snídani. Jiné ovoce bohužel v hotelu v létě asi neznají. A abych jen nekritizovala, tak dezerty byly dobré.
Úklid pokulhával / i na pokoji / a personál, i když se snažil, tak tápal.
Majitelka si opravdu dost namastila kapsu a překvapuje mne, že i když se novomanželé dotazovali jestli bude upravena cena rautu, když pozměnili složení za horší a podstatně levnější suroviny- trvala na plné částce.
Tuto recenzi jsem napsala jen proto, aby se podobná věc nestala i dalším novomanželům.
Je mi líto, že díky Vám měl ženich a nevěsta zkažený "svůj den "

Tip ohledně pokoje: Pokoj měl celou stěnu prosklenou, ale sklo bylo bohužel špinavé. Výhled byl na střechu / nic moc /
Datum pobytu: srpen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
5  Poděkujte uživateli p0dh0rnimlyn.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila Ř, Generální ředitel v zařízení K-Triumf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018

Dobrý den paní Gabrielo,

mnohokrát nás mrzí Vaše zkušenost. Jídlo bylo přesně dle objednávky novomanželů, avšak to už nyní není podstatné.
Hotel má kompletně nový tým kuchařů a managementu a už za sebou máme několik spokojených svatebčanů.
Majitelka si určitě kapsu nenamastila, majitelem hotelu je společnost Karsit Holding s.r.o. a už takové to tvrzení je absolutně nepatřičné, na hostech se určitě nesnažíme vydělávat na úkor kvality.
Budeme rádi, když se u nás znovu zastavíte a snad změníte názor.
Hezký den,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2017 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsme strávili sice jen jednu noc, ale i tak to bylo perfektní... Příjemný personál, krásné čisté pokoje. Balkon s výhledem na bazén, tenisový kurt a nádhernou přírodu. Dokonce i restaurace byla skvělá, akorát na snídani bych bral větší výběr jídla, ale vůbec to nevadilo...

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Martin Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Kamila Ř, Generální ředitel v zařízení K-Triumf, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. června 2018

Dobrý den pane Martine,
mnohokrát děkujeme ze milou recenzi a budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu! :)
Hezký den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze