Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Kanegra
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (308)
Filtrovat recenze
308 výsledků
Hodnocení cestovatelů
42
107
93
32
34
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
42
107
93
32
34
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38308 recenzí
Recenzováno: 18. července 2015

Byli sme maximalne spokojeni. Plaz byla krasna a voda tepla. Chatka byla standartne vybavena s krasnou koupelnou a vsude bylo cisto. V okoli je spousta vyziti. Vylety lodi do benatek a po pobrezi a spousta dalsiho.

Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
2  Poděkujte uživateli iva_hrabovska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GexManagerITU, Guest Relations Manager v zařízení Apartments Kanegra Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. září 2015
Překladač Google

Dear iva_hrabovska,

Thank you for having taken the time to post your impressions and other useful information about your stay at Kanegra Resort. We have read your post with pleasure because it is great to hear that you felt good and brought home nice memories.

We hope you will stay at our resort again, and are looking forward to your next visit.

Best regards,

Robert Markežić
Guest Experience Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2015

V resortu nám pouze chybělo bezplatné připojení na wifi a zázemí pro děti - houpačky, klouzačky atd.
Jinak jsme byli velmi spokojení s tavernou Lama, s jídlem i obsluhou.Na recepci by mohli zlepšit NJ.

Datum pobytu: červen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli Souhry.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GexManagerITU, Guest Relations Manager v zařízení Apartments Kanegra Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. srpna 2015
Překladač Google

Dear Souhry,

Thank you for publishing impressions of your stay in Resort Kanegra. We are pleased that you have chosen our Resort for your short stay in Umag. Also thank you for pointing out our faults, we will take it in consideration so that our guests are fully satisfied during their stay at our resort.

We hope we will have a chance to welcome you once again.

Kind regards,

Robert Markežić
Guest Experience Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. června 2014

13.6.2014 Byli jsme tam v pulce června,tak pohoda bez lidi-)užasne misto pro deti,vyřadi se tam.vynikajici restaurace uvnitř resortu -Lama. auto mozno zaparkovat u apartmanu.

Téměř ideální pro tuto cenu

Tím, 25.června 2014
Tato lokalita je skvělá (v blízkosti slovinských hranic a nedaleko Umagu), asi nejlepší pláž na Istrii, skvělá cena v červnu, opravdu dobrá hospoda Lama uvnitř resortu. Otevírací doba supermarketu je jen v dopoledních hodinách, jsou ceny vysoké a nabídka není nic zvláštního - nám chyběly nějaké pekárny. Jediná věc, která byla s bytem v pořádku bylo velké množství pavouků uvnitř

Datum pobytu: červen 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli Romana R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
IstraturistUmag, Manager v zařízení Apartments Kanegra Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. listopadu 2014
Překladač Google

Dear Romana R,

First of all I want to thank you for taking time to write a review about our village Kanegra. I'm also happy that you enjoined your stay. I want to inform you that the working hours of the supermarket in the pre-season (when you were in Kanegra) is only in the morning but in the high season it changes and the supermarket is working the whole day. In the high season we also have a bakery near the taverna Lama. I hope that you will decide again to come and stay with us. Thank you!

Kind regards,

Tanja Štokovac,
Guest Experience Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 27. července 2019

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. října 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: srpen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GeneraManagerITU, Manager v zařízení Apartments Kanegra Plava Laguna, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. října 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze