Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (966)
Filtrovat recenze
966 výsledků
Hodnocení cestovatelů
197
401
212
90
66
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
197
401
212
90
66
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16966 recenzí
Recenzováno: 24. září 2019

V hotelu Europa Beach Hotel jsme byli v termínu 16.9-23.9.2018. Byli jsme moc spokojeni. Krásné ubytování - měli jsme pokoj s výhledem na moře, dostatečně a moderně vybavený, denně probíhal úklid s výměnou ručníků, nic se nedalo vytknout. Personál hotelu velmi příjemný a ochotný, ať už se jednalo o recepci, barmany nebo obsluhu v jídelně. Jídlo výborné, nikdy se nestalo, že by nebylo co si vybrat. Ten, kdo chce ochutnat řeckou kuchyni je spokojený. To samé s výběrem nápojů, víno, pivo, nealko a výborné espresso. V areálu jsou dva velké bazény a dětské bazénky. Nikdy nebyl problém s místem na lehátkách, možná díky mimoprázdninovému termínu. Pláž cca 100m vlevo od východu z hotelu, 2 lehátka se slunečníkem za denní poplatek 6E. Vhodné boty do moře, ale dá se zvládnout i bez nich. Za nás velká spokojenost a rádi se vrátíme.

Datum pobytu: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Veronika L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NIKOS L, Διευθυντής v zařízení Europa Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. září 2019
Překladač Google

Dear guest,

We are very happy to read this feedback of you and to know that you had such a wonderful vacation with us.
We are obliged thank you very much for your so nice comments.
We are looking forward meet you soon again at Europa Beach and we will be dedicated to provide you with even better service than your last visit.

Kind Regards

The management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. srpna 2019

Krásné prostředí,milí a ochotný personál.Strava výborná.Pouze jednou se stalo že zapomněli dát na pokoj osušky a ručníky. Doporučuji výlet do Hernnossisu mašinkou.Když jsme přiletěli tak se porouchala klimatizace,ale hned další den byla opravena.Celkové shrnutí výborné.

Datum pobytu: červen 2019
Poděkujte uživateli rajtorova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NIKOS L, Διευθυντής v zařízení Europa Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. srpna 2019
Překladač Google

Dear guest,

We would like to express our pleasure for the time you took to evaluate our hotel and for the stay with us.
Reading your review all our personnel feels excellent after it seems that our service makes our clientele more than satisfied.
You are welcome anytime at Europa beach in future and we are delighted to make you each new visit to be better than the last one.

Kind Regards

The management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. června 2019

Květen/červen 2019. Hotel má velice nešťastnou architekturu, veliké množství pokojů je doslova v podzemí, kde máte výhled pouze na nohy klientů chodících kolem, z pokojů v prvním patře je většinou výhled na zeď jiné budovy. My měli dost štěstí, byli jsme v prvním patře, viděli jsme kousek zdi, kousek jídelny a kousek dětského hřiště. Druhou nepříjemností byla početná a překvapivě velice hlučná francouzsky mluvící klientela. Na klidné polehávání u bazénu to vážně nebylo.
Jinak Kréta je nádherná, vyplatí se půjčit si auto (C 1 za 100 E na 4 dny), najdete malebné pláže, nádherné vlny a průzračné moře. Jen ten hotel, škoda.

Datum pobytu: květen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli JirkaSek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NIKOS L, Διευθυντής v zařízení Europa Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. června 2019
Překladač Google

Dear guest,

In advance we have to tell a thank you for your stay with us. Concerning your Review, we regret but it seems that you didn't realise where you came. The architecture of our hotel it is a style of a traditional Cretan village. None of guests see only walls because the hotel it is open all over around and our play ground follows exactly the regulations of the European United and according that, it is much more bigger of what it should be.
We are looking forward to see you soon again at Europa Beach and be sure that you will have a memorable time once again.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. srpna 2018

Včera jsme se vrátili a musím říct, že luxusní dovolená. Byli jsme s malou dcerou a i ta byla nadmíru spokojená. Cestovali jsme téměř celou noc do hotelu dojeli v 7 ráno. Jelikož neměli ještě volné pokoje i tak se nám snažili vyjít vstříc, okamžitě nám začalo platit all inclusive. Odjížděli jsme pak zase ve 3 hodiny ráno a přesto, že jsme neměli hlášenou snídani tak nám byla nabídnuta a nachystána. Hotel je celkově čistý, klidný, personál naprosto úžasný. Zvlášť nás překvapila jejich ochota a to i u uklízeček, které skládali i naše oblečení (pyžama a věci volně na komodě) ačkoliv jsme jim říkali, že to dělat nemusí. Obsluha u baru také vždy usměvavá. Výběr jídla naprosto předčilo naše očekávání. Bazény také v pohodě nikdy se nám nestalo, že bychom neměli lehátko, nebo málo prostoru v bazénu. Pláž je v blízkosti, ale byli velké vlny takže tam jsme čas moc netrávili. Jeden menší obchůdek je v přímo v hotelu další asi 10 minut pěšky. Po celý den probíhají animační programy a večer zábava. Tento hotel doporučuji.

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Michaela Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NIKOS L, Διευθυντής v zařízení Europa Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018
Překladač Google

Dear guest,

It was our pleasure that we have such visitors like you at our hotel. Thank you very much for your objective opinion about us and your warm texts.
Welcome, you and your family any time you decide to visit again Europa Beach and we assure you, that you will have even better stay than your last time.

Kind Regards

The management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. července 2018 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsme prožili super rodinnou dovolenou, krásné ubytování, výborné jídlo a dostatek, bazény také skvělé. Navíc moře hned přes silnici s dlouhou písčitou pláží, kde si najde místo opravdu každý, aniž by musel platit za lehátka s deštníkem. Vstup do moře písčitý bez kamenů a krásně mělký (pro děti super). Nemám co vytknout.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Zdeněk M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
NIKOS L, Διευθυντής v zařízení Europa Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. července 2018
Překladač Google

Dear guest ,

Reviews like yours gives to our staff an enthousiasm and the courage continue offering our best service in order to have our clientelle satisfied.
We are looking forward to welcome you in near future again in Europa Beach hotel to feel once more our Traditional Cretan hospitality.

Kind Regards

The management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze