Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pozdní oběd”

Ajeto restaurant
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 42 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 3. března 2018 prostřednictvím mobilu

Grilováná kotletka s pečeným bramborem z menu bylo úplně o.k. Sice na místo docela drahý, ale nelituji. Kachní stehno se zapečeným bramborem se smetanou a sýrem super. Výhled na skláře při práci zajímavý bonus. Obsluha po vystřídání byla velmi milá a komunikativní. Zajímavé místo k návštěvní.

Poděkujte uživateli KTM D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ajeto_Restaurant, Manažer v zařízení Ajeto restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2018
Překladač Google

Děkujeme!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (89)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

131789 recenzí

Recenzováno: 12. ledna 2018 prostřednictvím mobilu

Mohu jen doporučit. Koncept restaurace s možností nahlédnout do sklářské výroby je dobrý stejně jako jídlo zde podávané.

Poděkujte uživateli Libor Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ajeto_Restaurant, Manažer v zařízení Ajeto restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2018

Moc děkujeme, těšíme se na viděnou!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Pěkná restaurace, milá obsluha. Vše rychlé a v dobré kvalitě. Steak je vždy trochu risk, objednal jsem si rare a kuchař odvedl skvělou práci, určitě doporučuji. Děkujeme a ať se Vám dále daří držet kvalitu.

Poděkujte uživateli Pokyn.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ajeto_Restaurant, Manažer v zařízení Ajeto restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2018

Díky moc, budeme se snažit!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2017 prostřednictvím mobilu

Návštěva během beauty víkendu - Výborná káva se zákuskem a výhledem na sklářskou dílnu
Příjemná obsluha.

Poděkujte uživateli juvinka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ajeto_Restaurant, Manažer v zařízení Ajeto restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2018

Děkujeme za zprávu! Podáváme fair-trade kávu Tik-Tak v bio kvalitě, dezert předpokládám naše vyhlášené tiramisu - jsme rádi, že chutnalo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2017

Vzhledem k uvedeným recenzím jsem zdá se měl smůlu. Jídlo dost slané, maso vysušené a tuhé.Obloha složená ze salátu který nebyl řádně umytý křupala v zubech. Obsluha odnesla polévku ještě nebyla ani dojedená a to jen proto že už nesla druhé jídlo. Je to moje druhá špatná zkušenost s touto restaurací takže už nevím zda je to jen smůla. Co dělá restaurací zajímavou je jen ta pec kde foukají sklo. Jídlo zajímavé už není.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli nespokojenost.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ajeto_Restaurant, Manažer v zařízení Ajeto restaurant, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. ledna 2018

To nás mrzí. Se solí je těžké vyhovět všem, to ostatní zní jako jasný průšvih. Servírky se dušují, že polévky předčasně neodebírají, asi nedorozumění, v takových případech doporučujeme preventivně jídlo aktivně bránit:-). Budeme doufat, že vyjde třetí pokus, nemůže přece být náhoda, že máme na obědy plno.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Ajeto restaurant, si také prohlíželi

Nový Bor, Liberecký kraj
Nový Bor, Liberecký kraj
 
Nový Bor, Liberecký kraj
Česká Lípa, Liberecký kraj
 
Cvikov, Liberecký kraj
 

Už jste navštívili Ajeto restaurant? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem