Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otevřeno: 10:00 - 16:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Hezká minizoo

Na tak malou zoo je tu možné vidět spoustu neobvyklých zvířat. Jen škoda toho rozdělení na dvě... přečíst další informace

Recenzováno: 20. dubna 2018
23Grobot
,
Kralupy nad Vltavou, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Zvláštní umístění

Parkovali jsme na označeném místě,odkud to k Zooparku byl ještě dobrý kilometr pěšky prašnou... přečíst další informace

Recenzováno: 8. srpna 2018
Lucie B
,
Trutnov, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (7)
  
Recenze (7)
Filtrovat recenze
7 výsledků
Hodnocení cestovatelů
4
1
1
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
4
1
1
1
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
167 recenzí
Recenzováno: 8. srpna 2018

Parkovali jsme na označeném místě,odkud to k Zooparku byl ještě dobrý kilometr pěšky prašnou cestou.
Vzhledem k vedru nic moc.Nejdříve jsme mysleli,že lamy a pár koz je vše.Nicméně mi to nedalo a po projití do vesnice jsem našla ještě druhou část.Opravdu zvláštně umístěno,obě části nejsou propojeny a musí se dlouze obcházet.Slečna u pokladny by měla návštěvníky upozornit že druhá část parku je přímo v obci.Kdo to nezná,toho to nenapadne.

Datum zážitku: srpen 2018
Poděkujte uživateli Lucie B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karina K, Manažer v zařízení Zoopark Zájezd, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. srpna 2018

Vedro bylo letos fakt úmorné, zkuste se k nám stavit třeba i na jaře, to navíc bývá zoo plná mláďat :). Slečna vás upozornit měla a mrzí mě, že se tak nestalo. Nyní akorát dokončujeme nová značení po celém areálu, by jeden nevěřil, jak těžké je vytvořit pěknou mapu...
Děkujeme za návštěvu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. července 2018

No co se týče ZOO, museli jsme trochu bojovat s tím, abychom jí pořádně našli, jelikož jsme k ní odbočili ne v obci, ale u prašné cesty, kde jsme přišli z druhé strany. Bohužel jsme nebyli informováni o tom, že je ZOO rozdělena na dvě části, tudíž jsme o to lepší přišli a viděli jsme pouze tu část, kde byl kontaktní výběh s domácími zvířaty a velbloud. Sice jsme našli cedule, které odkazovaly na pokračování ZOO někde v obci, ale jelikož jsme nebyli místně znalí a nikdo nám nic neřekl, tak jsme po nich raději nepokračovali a odjeli jsme pryč. Možná, kdyby bylo značení lépe vyřešeno, tak by to bylo jiné, jelikož bychom nepřišli o tu lepší část ZOO, takto pro nás byla ta část, kterou jsme viděli velkým zklamáním i s ohledem na to, že vstupné je 100 Kč na dospělou osobu, což není zrovna málo a neviděli jsme téměř nic. S ohledem na to dávám uvedené hodnocení, jelikož jsme případný pěkný zážitek měli pokažený špatným značením a nedostatkem informací.

Datum zážitku: červenec 2018
Poděkujte uživateli petrvolf.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karina K, Manažer v zařízení Zoopark Zájezd, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2018

Dobrý den, Petře,

mrzí nás, že jste naší vinou minuli jednu část zoo. Pracujeme zrovna na nových cedulích a mapách, informaci jste ale měl dostat i při nákupu vstupenky.
Rádi vám pošleme volné vstupenky poštou, abyste si k nám mohli znovu zajet a projít si zoo celou, jen nám prosím pošlete na email info(a)zoopark-zajezd.cz svou adresu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. července 2018

Určitě doporučujeme návštěvu této malé příjemné zoo. Areál je rozdělen na dvě části. Jedna část je v centru obce a druhá část na kraji obce. Při cestě zpět jsme narazili na příjemnou místní restauraci těsně před zavíračkou a schovali se zde před deštěm. I přes to, že restaurace měla v plánu zavolat jsme nakonec dostali teplé jídlo, pití a nezbývá než poděkovat personálu i panu majiteli za ochotu ;-)

Datum zážitku: červenec 2018
2  Poděkujte uživateli GeorgeeCuthbert.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 29. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Zoopark Zájezd, malá soukromá zoologická zahrada, uprostřed polí, luk a polí, v rodinném prostředí. Tak by se tento objekt dal charakterizovat, rozdělen do dvou částí, jedna expoziční s úžasnými lenmury a chameleony, další určena spíše pro děti, domácí zvířata ke kontaktu a krmi a dětské hřiště. Odpoledne velice příjemně stráveno a věřím že se sem s rodinou znovu vrátíme. Doporučuji k návštěvě a přeji k dalšímu rozvoji hodně štěstí a stejné dobré nálady jakou jsme zde načerpal já a moje rodina.

Datum zážitku: duben 2018
1  Poděkujte uživateli petrpechpepe.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Na tak malou zoo je tu možné vidět spoustu neobvyklých zvířat. Jen škoda toho rozdělení na dvě části. Doporučuju navštívit.

Datum zážitku: červenec 2017
2  Poděkujte uživateli 23Grobot.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze