Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zoopark Zájezd
Č. 1 z 1 zařízení v kategorii aktivity – Zajezd
Dnes otevřeno: 9:00 - 18:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Spokojenost

Zdravím! S první návštěvou této zoo jsem velmi spokojená, jedině tak nás překvapilo že tu bylo... přečíst další informace

Recenzováno: 5. července 2020
SabiMajor
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Spousta zvířat a pohoda

Úžasná malá zoo, překvapilo mě, že tu mají spoustu zajímavých zvířat a člověk má klid se na ně... přečíst další informace

Recenzováno: 30. června 2020
abetu92
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (13)
  
Recenze (13)
Filtrovat recenze
13 výsledků
Hodnocení cestovatelů
8
2
1
1
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Hodnocení cestovatelů
8
2
1
1
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1613 recenzí
Recenzováno: 5. července 2020 prostřednictvím mobilu

Zdravím!
S první návštěvou této zoo jsem velmi spokojená, jedině tak nás překvapilo že tu bylo docela dost lidí.
Zvířátka mají krásné výběhy. Je tu veliká "sbírka" chameleonu, takže vřele doporučuji! Nádhera!
Maji tu svůj výběh i veverky což mi přijde neobvyklé:) narozdil od jiných Zoo.

Neděle 5.7.20 - 26°C
Slunečno

S Pozdravem Sabi

Datum zážitku: červenec 2020
1  Poděkujte uživateli SabiMajor.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. června 2020 prostřednictvím mobilu

Úžasná malá zoo, překvapilo mě, že tu mají spoustu zajímavých zvířat a člověk má klid se na ně pořádně podívat. Moc příjemné místo se správně rodinnou, komorní atmosférou. :) Jsou tu dvě části, takže je to i příjemná procházka. :)

Datum zážitku: červen 2020
Poděkujte uživateli abetu92.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 7. června 2020

Zoo byla malá,ale moc hezká, dost velký výběr různých druhů ptáků a domácích zvířat.Sice bylo trochu složité,aby člověk poznal kde zoo pokračuje,ale nakonec jsme na to přišli. První část je složená právě z kotců ,kde mají děti volný přístup ke zvířátkům a to je trochu smutné, jak se ty děti chovají, vyloženě ty zvířáta trápí, mohou k nim do výběhu a nedají jim pokoj, chudáci ušáci se ani neměli kam schovat. Voliéra byla otevřená a holka nevychovaná tahala králíka za uši ven z domeču. Králíček si musel všechno nechat líbit. Ve výběhu s kozami deti pronásledovali kůzlata, ta byli vystrašená z dětí a schovávali se za ostatní kozy...rodiče které to vůbec nezajímá, jen tiše přihlíží. Chtělo by to u těchto kotců speciální dohled,protože je to asi na denním pořádku. V drůhé části zahrady byla veškerá zvířata ve volierách a tak to má být aspoň jim nikdo neškodil, tu druhou část jsme si užili víc. J.Ř.

Datum zážitku: červen 2020
Poděkujte uživateli jana_Z1355GC.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. září 2019 prostřednictvím mobilu

Myslím, že si tu každý najde své. Zoo je upravená a zvířata jsou v dobré péči. Je tu klid - žádné šílené davy jako ve velkých zoo.

Datum zážitku: červen 2019
Poděkujte uživateli 600b_ras.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. září 2018

Do zoo jezdím hodně, ale zvířata, která jsem měl možnost vidět tady, jinde k vidění nejsou. Rozhodně doporučuji navštívit, stojí to za to!

Datum zážitku: září 2018
1  Poděkujte uživateli dankoleska.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze