Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (8 770)
Filtrovat recenze
8 770 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 963
3 118
1 059
396
234
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
3 963
3 118
1 059
396
234
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
168 770 recenzí
Recenzováno: 30. května 2018

Hotel nás mile překvapil. Ano, je starší. Máte možnost dokoupit vyšší standard - rekonstruovaný pokoj. Služby všeho rozsahu na skvělé úrovni. Jídlo výborné, gril na pláži skvělý, každý den ryby atd... Večeře v různých restauracích nebo bufetu vždy potěšila. Hotel má však jednu velikou výhodu oproti jiným a tou je úžasná pláž. Dlouhá, široká, krásná :-), dostatek slunečníků. Fakt co jsme viděli, není lepší a pohodlnější. Byli jsme na ostrovech Cayo Guliermo a cayo Coco. Celkově jsme projeli Kubu křížem a trip to byl naprosto úžasný.

Datum pobytu: leden 2018
1  Poděkujte uživateli michalsebin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomeu A, Director General v zařízení Sol Palmeras, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. května 2018

Oceňujte Michal S,
Děkujeme vám za Vaši volbu pro Sol Palmeras a jsme rádi, že jste měli příjemný pobyt u nás.
Ceníme si vaše komentáře zveřejněné na Trip Advisor, pomáháme a motivujeme každodenní práci, zlepšují nás.
Až budete čekat, až se znovu rozhodneme, obdržíte srdečné pozdravy.
S pozdravem,
Tomeu Alcina
Generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. března 2017

Skvělý hotel! Děkujeme všem milým zaměstnancům hotelu Sol Palmeras za to, že nám tak zpříjemnili pobyt na Kubě. Hotel je prostorný a má krásný areál.. pláž je čistá a pozvolná s jemným světlým pískem. Skvělý výběr restaurací a barů. Velká nabídka alko i nealko drinků po celý den :) v ceně all inclusive. Pokoje jsou standardní a čisté za to děkujeme pokojské jménem Adelaida:) Oblíbily jsme si venkovní restauraci s nabídkou snídaní a obědů která nebyla tak přeplněná.. v noci se měnila na mexickou restauraci. Skvělé menu a atmosféra v italské restauraci :) Hotel má skvělý doprovodný a animační program.. Kubánská hudba na pláži i v barech :) Děkujeme a pozdravujeme Nivea, Julius Cesar, Elvis, Jesus a skvělé plavčíky a toho hodného pána co na pláži nabízí kokosy :D Byla by velká škoda zůstat jen v pohodlném areálu a nezažít opravdovou Kubu .. doporučujeme výlety- Cayo Blanco - který jsme kupovali na recepci hotelu dále Havanu kdy jeden den vážně nestačí a rozhodně si naplánujte i Trinidad který opravdu stojí za to ideálně i s možností přespat v Casa Particulares kterých je tu velký výběr :) za 35cuc na noc vč. snídaně pro dvě osoby :) půjčení vozu je sice drahé, a je lepší ho řešit co nejdříve ale výlet ve 4 osobách do Trinidad a Cienfuegos s koupáním v zátoce sviní stál za to..

Tip ohledně pokoje: pokoje ve 3 poschodí jsou klidné a čisté bez pocitu vlhkosti.. měli jsme pokoj s výhledem na bazén a areál.
Datum pobytu: únor 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Veronika V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomeu A, Director General v zařízení Sol Palmeras, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2017

Vážený Veronika V,
Děkuji moc si vybrali nás a dává nám rádi věděli, že mě baví Váš pobyt u nás.
Uvítáme Vaše připomínky poslané na Trip Advisor, jsme motivováni být lepší v naší práci.
Pro jeho část budeme gratulovat lidi pojmenované v jeho psaní.
Čekání se k nám zase znovu vybírat, přijímat pozdravem.
pozorně
Tomeu Alcina
generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. března 2016

Rozhodli jsme se pro svatbu u moře v exotické destinaci a volba padla na Kubu, Varadero, hotel Sol Palmeras. Pobyt jsme si zarezervovali přes stránky hotelu. Svatba a potřebné dokumenty jsme si domluvili se svatební koordinátorkou po emailu. K bydlení jsme si vybrali bungalov. Po příjezdu na nás čekala láhev šampaňského a plný minibar. Ten byl pravidelně doplňován. Bungalov byl prostorný, čistý, nádherná velká ložnice, menší šatna, předsíň s gaučem. Koupelna s vanou, moderní skleněné dveře, toaleta a venkovní sprcha. Ta byla příjemná, protože člověk bzl sice v koupelně, kolem zeď a nad hlavou plexi, ale pocitově byl venku. Každý den uklizeno. K moři 50 metrů. Hotelxall inclusive s bufetovou restauraci a dále 4 a la carte restaurece, velký výběr všeho možného. V první chvíli se zdálo, že se tam pohybuje mnoho personálu, ale díky tomu se nemuselo nikdy na nic čekat. Bary u bazénu, na pláži, spousta míchaných nápojů, pivo, hamburgery, prostě pohodička se vším všudy.
Samotná svatba domluvená s koordinátorkou, obřad na pláži, pěkná květinová vydoba, živá hudba, foto, video. Večer romantická večeře, svatební dort, bungalov vyzdoben květinami, ráno snídaně na pokoj. Celkově velmi pěkné, super servis a zážitek na celý život.

Datum pobytu: prosinec 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Jindroslav.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomeu A, Director General v zařízení Sol Palmeras, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. března 2016

Vážený jindroslav,
Děkuji moc se rozhodli Sol Palmeras pro vaši svatbu, a jsme rádi, že všechno estuvi dobře a měl velmi dobré zkušenosti.
Vážíme si všech vašich komentářů přidaných k Trip Advisor. Komentáře, které nás motivují v naší každodenní práci.
Čeká se na nás opět volit, přijímat pozdravem.
pozorně
Tomeu Alcina
generální ředitel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 25. června 2014

Naše první návštěva Sol Palmeras na 13 dní. Mnozí cestovatelé by řekli, že tento hotel je úžasný. Můj názor je jen "OK", protože v lednu jsem byl v "Memories Varadero Beach Resort". Oba rezorty jsou velké, hodně chození, ale jste na dovolené.
Pokoje jsou čisté a pohodlné, bydleli jsme na západní straně na 2. poschodí. Jídlo a bufet je dobrý až skvělý. A la carte restaurace jsou otevřeny na oběd, není potřeba rezervace stolu tak jako na večeři. Tony v bufetové restauraci je super úžasný číšník, s velmi dobrou angličtinou, velmi přátelský. Ernesto (Lobby Bar), velmi milý člověk, s velmi dobrou angličtinou.
Lobby je uzavřený prostor, žádná otevřená okna jako v jiných rezortech: Mercure Playa De Oro (navštíven v r. 2011), Brisas Del Caribe (navštíven v r. 2012), Memories Varadero (navštíven v květnu 2014).
Večerní programy jsou úžasné, musíte je vidět!!!
Oceán je pěkný a čistý, pláž je pěkná, s množstvím bambusových přístřešků.
Takže podle mého názoru je tento hotel průměrný, ve srovnání s Memories.
Asi 3 dny pršelo, což bylo dobře, trochu to ochladilo vzduch, ale čerstvého vzduchu se nenadýcháte, protože lobby je kompletně uzavřená. No, příště navštívím Varadero a vyberu si jiný rezort.
Tento rezort jsem si vybral, protože to byla nabídka na poslední chvíli, za úžasnou cenu!

1  Poděkujte uživateli Continents.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.ca. Zobrazit originál
alc52, Director General v zařízení Sol Palmeras, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. července 2014

Dear guest,

We appreciate, you have chosen Sol Palmeras for your holidays in Varadero, although you had previously stayed at other resorts in the area, we are glad to know that you enjoyed your stay here.

We appreciate all your comments which were published, on the Trip Advisor.

All the persons you mentioned on your review, will be congratulated on your behalf.

Hoping that, in case you decide to return to Varadero, you will let us be your hosts again.

Sincerely,
Tomeu Alcina
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. února 2020

Datum pobytu: únor 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tomeu A, Director General v zařízení Sol Palmeras, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. února 2020

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze