Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (7 040)
Filtrovat recenze
7 040 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 410
2 020
992
366
252
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
3 410
2 020
992
366
252
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
497 040 recenzí
Recenzováno: 2. listopadu 2015

Vybrali jsme si tento hotel na zaklade doporuceni nasich znamych kteri zde byli pred tremi roky.
Byli jsme 2 pary,zaplatili jsme si wedding na plazi.
Kdyz pominu ze nam udelali svatebni altanek sice na krasne plazi ale hned vedle baru s turisty z jedne strany a hromadou lehatek na druhe strane ale docela nas nastvala o 2 hodiny zpozdena vecere kterou se nam po stiznosti na druhy den snazili kompenzovat dalsi veceri a na zbyvajici 2 noci nas presunuli do royal service.
Hotel by potreboval lepsi management,Pokud tam pobihal nekdo z vedeni sluzby byly ok,jinak hodne spatne.
Tento resort ma sice 5 hvezd cemuz odpovidaji i ceny ale ve skutecnosti je to nekde mezi 2-3.
Kuba je nadherna,stoji za to se tam podival ale urcite se najde spoustu jinych peknejsich hotelu nez Paradisus Princesa del Mar.

Datum pobytu: říjen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli lp l.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2015
Překladač Google

Dear lp l, please receive our greetings on the name of Paradisus Princesa del Mar.

First of all, we would like to apologize for the bad experiences you had during your stay. We are very sorry about your situation and regret not giving you a great experience at the resort.
During your stay, we tried to do as much as possible effort to rebuild confidence between you and the hotel. I am very sorry, we couldn´t do it.

I held a meeting with department heads to study all the points you remarked us and improve all these aspects.

I truly hope you allow us another opportunity to welcome you and allow me to assure you that you will notice all the improvements we have made since your last stay and hopefully change the thought you have towards our Resort.

Sincerely,

Managing Director.
Paradisus Princesa del Mar.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 25. června 2014

Jsem jednou ze skupiny svatebních hostů Lockerových a jediné slovo, které má moje rodina pro tuhle dovolenou, je zklamání, velké zklamání. Hotel není špatný, pokoje by ale vyžadovaly renovaci a jídlo není dobré ani v jedné z "a la carte" restaurací. Nebyli jsme uvítáni tak, jak slibovala agentura, jako skupina jsme měli problémy s hučením v lednici, s vodou, s plážovými ručníky, které bylo vždy složité vyměnit za čisté. V pokoji jsme nikdy neměli všechny ručníky, museli jsme o ně žádat. A svatební ceremoniál? K opravdovému svatebnímu ceremoniálu měl ceremoniál v tomhle hotelu opravdu daleko. Mysleli jsme, že to bude pro všechny mimořádný zážitek, ale nebyl ani zdaleka. Koordinátorka (mluvila sice dobře anglicky, ale to je tak vše) nevěděla co má dělat, způsobovala zmatek. Výzdoba nebyla pěkná, ani jídlo nebylo dobré a zábavy byl nedostatek. Chtěli jsme na něco pěkného vzpomínat, ale nebude to možné. Svatba byla katastrofa, určitě bychom nedoporučili tento hotel pro svatby, protože nemají vkus ani tušení, co dělat. Je mi líto. Personál, manažeři ani svatební koordinátorka nám ani neřekli nashledanou.

5  Poděkujte uživateli Helen L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.es. Zobrazit originál
Director Genera... P, Resident Manager v zařízení Paradisus Princesa del Mar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2014
Překladač Google

Dear Helen L,

We are very sorry to hear that we were not able to fulfill your expectations.

I can only repeat our apologies from our side for any inconveniences suffered as we already were in contact with your party personally.

We hope that despite the problems you encountered we will be able to welcome you back in a future to convince you of the excellent service here at Paradisus Princesa del Mar.

Kind regards

Manuel Martinez
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. srpna 2018

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2018

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, General Manager v zařízení Paradisus Princesa del Mar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. srpna 2018

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, General Manager v zařízení Paradisus Princesa del Mar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze