Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (6 785)
Filtrovat recenze
6 785 výsledků
Hodnocení cestovatelů
3 281
1 953
960
355
236
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
3 281
1 953
960
355
236
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
276 785 recenzí
Recenzováno: 24. března 2017

Skvělý pobyt, krásný resort až na konci Varadera cca. 300 m od přístavu, který je na jižní straně. Byli jsme zde s manželkou v první polovině března a oba dva velmi spokojení, až na přechod studené fronty uprostřed týdne , která přinesla mírné ochlazení s větrem, ale moře stále OK. Na pláží volejbal, strečing, kajak, katamarán (s kapitánem) vše v ceně, ale pokud fouká mimo provoz. Skvělí večerní program, žádní převlečení animátoři , ale poloprofesionální skupiny, zejména vyzdvihuji rockovou kapelu hrající klasické vypalovačky, v kotli před pódiem obvykle prázdno ale cca po 1/2 hodině zaplněno tanečníky. Výborné restaurace ala carte , zejména Japonská s výborným show (8 lidí okolo smažící plotny a před ní zábavný kuchař).
Většina turistů v hotelu jsou Kanadani , kteří se poznají podle thermodžbánků na pivo (obvyklí obsah cca 1,5 l) z kterých neustále upijejí, ale vše je strašně fajn s poklidnou atmosférou. Výborní jsou i animátoři, kterých si ani nevšimnete , ale pokud chcete vždy se zapojíte, já osobně volejbal, kurzy salsy (mírný nátlak manželky), ochutnávky rumu a doutníků. Tento hotel určitě doporučuji i když máte nějaký problém personál se vždy snaží ho vyřešit, první pokoj jsme dostalo v přízemí s terasou ale nešli zamknout balkonové dveře, během 30 minut bez problému vyměněno za 1 patro. Omlouvám se za nesouvislý komentář, ale stále jsem plný dojmů a za nás U mě dobrý.

Tip ohledně pokoje: všechny pokoje OK, menší budovy v krásné zahradě.-
  • Datum pobytu: březen 2017, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli ROMAN H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. března 2017
Překladač Google

Dear ROMAN H,

Many thanks for your lovely TripAdvisor review after your stay with us and the whole team thank you for your kind words.

We try our very best to match the wonderful surrounding of our Cuba island, with the high levels of service provided by the team and it was great to read that we had achieved this during your stay.

The team at Paradisus Princesa del Mar hopes to see you again in the future and in the meantime many thanks again for taking the time to complete your review.

Warmest regards

Managing Director.
Paradisus Princesa del Mar.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. ledna 2017

Vynikající pobyt, skvělý odpočinek, vynikající služby. Počítejte s penězi na spropitné, pak budou služby vynikající. Skvělá bezpečnostní situace, jedno z mála míst na světě, kde nemusíte mít strach o svou bezpečnost a strach z terorismu.

  • Datum pobytu: listopad 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli mirekv61.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2017
Překladač Google

Dear mirekv61,

Thank you so much for your lovely comments following your stay at Paradisus Princesa del Mar.
It is terrific to hear how highly you valued your experience with us. It is also particularly pleasing to hear your comments about the service that you received from the team at the hotel. It is often the staffs that leave the longest impression on our guests so it is wonderful to hear that they really made a difference for you.

We are looking forward to see you for sixth time in Paradisus Princesa del Mar.

Warm regards,

Managing Director.
Paradisus Princesa del Mar.




Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. listopadu 2015

Vybrali jsme si tento hotel na zaklade doporuceni nasich znamych kteri zde byli pred tremi roky.
Byli jsme 2 pary,zaplatili jsme si wedding na plazi.
Kdyz pominu ze nam udelali svatebni altanek sice na krasne plazi ale hned vedle baru s turisty z jedne strany a hromadou lehatek na druhe strane ale docela nas nastvala o 2 hodiny zpozdena vecere kterou se nam po stiznosti na druhy den snazili kompenzovat dalsi veceri a na zbyvajici 2 noci nas presunuli do royal service.
Hotel by potreboval lepsi management,Pokud tam pobihal nekdo z vedeni sluzby byly ok,jinak hodne spatne.
Tento resort ma sice 5 hvezd cemuz odpovidaji i ceny ale ve skutecnosti je to nekde mezi 2-3.
Kuba je nadherna,stoji za to se tam podival ale urcite se najde spoustu jinych peknejsich hotelu nez Paradisus Princesa del Mar.

  • Datum pobytu: říjen 2015, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli lp l.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. listopadu 2015
Překladač Google

Dear lp l, please receive our greetings on the name of Paradisus Princesa del Mar.

First of all, we would like to apologize for the bad experiences you had during your stay. We are very sorry about your situation and regret not giving you a great experience at the resort.
During your stay, we tried to do as much as possible effort to rebuild confidence between you and the hotel. I am very sorry, we couldn´t do it.

I held a meeting with department heads to study all the points you remarked us and improve all these aspects.

I truly hope you allow us another opportunity to welcome you and allow me to assure you that you will notice all the improvements we have made since your last stay and hopefully change the thought you have towards our Resort.

Sincerely,

Managing Director.
Paradisus Princesa del Mar.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 25. června 2014

Jsem jednou ze skupiny svatebních hostů Lockerových a jediné slovo, které má moje rodina pro tuhle dovolenou, je zklamání, velké zklamání. Hotel není špatný, pokoje by ale vyžadovaly renovaci a jídlo není dobré ani v jedné z "a la carte" restaurací. Nebyli jsme uvítáni tak, jak slibovala agentura, jako skupina jsme měli problémy s hučením v lednici, s vodou, s plážovými ručníky, které bylo vždy složité vyměnit za čisté. V pokoji jsme nikdy neměli všechny ručníky, museli jsme o ně žádat. A svatební ceremoniál? K opravdovému svatebnímu ceremoniálu měl ceremoniál v tomhle hotelu opravdu daleko. Mysleli jsme, že to bude pro všechny mimořádný zážitek, ale nebyl ani zdaleka. Koordinátorka (mluvila sice dobře anglicky, ale to je tak vše) nevěděla co má dělat, způsobovala zmatek. Výzdoba nebyla pěkná, ani jídlo nebylo dobré a zábavy byl nedostatek. Chtěli jsme na něco pěkného vzpomínat, ale nebude to možné. Svatba byla katastrofa, určitě bychom nedoporučili tento hotel pro svatby, protože nemají vkus ani tušení, co dělat. Je mi líto. Personál, manažeři ani svatební koordinátorka nám ani neřekli nashledanou.

5  Poděkujte uživateli Helen L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.es. Zobrazit originál
Director Genera... P, Resident Manager v zařízení Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2014
Překladač Google

Dear Helen L,

We are very sorry to hear that we were not able to fulfill your expectations.

I can only repeat our apologies from our side for any inconveniences suffered as we already were in contact with your party personally.

We hope that despite the problems you encountered we will be able to welcome you back in a future to convince you of the excellent service here at Paradisus Princesa del Mar.

Kind regards

Manuel Martinez
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 6. srpna 2018

  • Datum pobytu: červenec 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Director Genera... P, Director General v zařízení Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. srpna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze