Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mother and daughter visit ”
Recenze The Arch London

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 11 dalších stránek!
The Arch London
Č. 17 z 1 077 hotelů v Londýně
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 3. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli Ktyorkuk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ray G, General Manager v zařízení The Arch London, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 822)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

19231 822 recenzí

Recenzováno: 3. prosince 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Minimunch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Ray G, General Manager v zařízení The Arch London, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. listopadu 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Moira B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucy G, Deputy General Manager v zařízení The Arch London, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. listopadu 2017
Překladač Google

  • Datum pobytu: listopadu 2017, cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Sallyl732015.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucy G, Deputy General Manager v zařízení The Arch London, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. listopadu 2017
Překladač Google

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli dentonsdestinations.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucy G, Deputy General Manager v zařízení The Arch London, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2017
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Londýně.
Marylebone
The Montcalm London Marble Arch
Mayfair
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
Č. 13 z 1 077 – Londýn
3 395 recenzí
Chelsea
Egerton House Hotel
Egerton House Hotel
Č. 2 z 1 077 – Londýn
1 522 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Bloomsbury
The Montague on The Gardens
The Montague on The Gardens
Č. 10 z 1 077 – Londýn
4 355 recenzí
Westminster
Hotel 41
Hotel 41
Č. 1 z 1 077 – Londýn
2 910 recenzí
Náměstí Trafalgar Square / nábřeží
Amba Hotel Charing Cross
Amba Hotel Charing Cross
Č. 24 z 1 077 – Londýn
4 145 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili The Arch London? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu The Arch London

Adresa: 50 Great Cumberland Place | Marble Arch, Londýn W1H 7FD, Anglie
Telefonní číslo:
Lokalita: Spojené království > Anglie > Londýn > Marylebone
Vybavení:
Bar/salon Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Kuchyňský kout Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány Bezbariérový přístup Doprava na letiště
Styl hotelu:
Business hotel v Londýně č. 1
Rodinný hotel v Londýně č. 11
Romantický hotel v Londýně č. 12
Luxusní hotel v Londýně č. 17
Rozsah cen: 6 289 Kč–11 020 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — The Arch London 5*
Pokoje: 82
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu The Arch London. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
The Arch London Hotel London

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem